Şimdi Ara

nissan qashqai reno fluence mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba alıcaz 2 si arasında kararsız kaldım şimdi nissan da renoda alırsak boş kasasından alcaz dizel fluencein icindde ekran yok ben ic dizayna önem veriyorum ekranda hoşuma gidiyor nissan qashqai nin visia dizelini alcaz acaba bunda ekran varmı internetten araştrdım bi var bi yok gösteriyor anlamadım yardımlarınız bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekops -- 18 Haziran 2011; 19:50:54 >

• ekran mekran bilgim yok ama , qq derim .
  • arkadaşım aç yetkili servisini sor,en sağlıklı bilgiyi ordan alırsın
  • Tıngır tıngır teneke gibi reno almakdansa bence nissan qashqai alın daha iyi derim.
  • İkiside cok farklı kulvarda seyreden arabalar...
  • qq al, paran olduğu zaman ekran taktırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Tıngır tıngır teneke gibi reno almakdansa bence nissan qashqai alın daha iyi derim.

İşte yurdum insanı yorumu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Renault Fluence mi Fiat Linea mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birisi suv segmenti araç, diğeri C segmenti bir otomobil. Bu iki araç karşılaştırılmaz ama her iki araçla da deneme sürüşü yapıp öyle karar vermelisiniz.
  • bence qashqai özellikle iç mekanı son derece kalitesiz.
  • İç dizayn sizin için daha önemliyse kesinlikle Qashqai....Ama şöyle bir durum var Fluence'den zaafı daha az konforlu olması yol tutuşu..Onun dışında geri kalan özellikleri FLuence'den daha iyi...
  • Arkadaslar bende iki araba arasinda kaldim ama qashqai daha mi kaliteli acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qashqai
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

İç dizayn sizin için daha önemliyse kesinlikle Qashqai....Ama şöyle bir durum var Fluence'den zaafı daha az konforlu olması yol tutuşu..Onun dışında geri kalan özellikleri FLuence'den daha iyi...

Qashqai'nin iç dizaynına mı iyi dediniz ben mi yanlış anladım? zamanında sırf iç dizaynı kalitesiz diye vazgeçtim Qashqai'den.
  • qq'nin direksiyonu yokmu o nasıl birşeydir ya :)

neyse hocam bu 2 araç çok farklı kulvarların aracı. kasası yeni olsun dersen yeni fluence al ama benim için önemli değil diyorsan ben olsam qashqai alırdım..
  • fluence privilege da ekran var diye biliyorum, tek sorun buysa
  • Fluence
  • qq
  • Suv tarzı araç alınacaksa qq yerine ix35,sportage,tiguan gibi araçlar tercih edilmeli bence bu karşılaşmada ise fluence diyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.