Şimdi Ara

Nissan qashqai kararsizliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. Nisssan q.q 1.6 dizel en üst paket şu an 135 bin tl. 130 a filan verirler diye düşünüyorum.

Peugeot 3008 de allure paket elegance paket 145 bin . Bunda hiç inmiyorlar.

Birde hiç bunlara bakmayıp audi a3 prestij paketli 137 bine filan zorlasam vercekler gibi.

Tip olarak en beğendiğim pejo ama fiyat fazla ne yapacağımı bilemedim. 2 aydır araba ariyorum.
    Yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim.
    1.6 dizel q.q cvt kullananlarda yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende mevcuttaki ASX imi 0 lamayi dusunuyorum 5 senem doldu.

Kaşkayi

Kadjar

3008

Ateca

Jetta

Bunlar arasinda baya bi gittim geldim.

Kadjarı fiyati Kaşkayla yakın olduğu için elesimbi avantaji yok alirken ama kaşkayi satarken çok avantajli

3008 e burnundan kıl aldirmiyolar 300 rane araba getirmişler onlarda tamamen tükenmiş alirsan liste fiyati üzerinden 1 kuruş inmeden siparişi veririz şu aybu ay gelir diyorlar

Ateca ya araba yok fiyat yok dediler ilk gittiğim zamanlar kaparo alir arabayi siparis ederiz aldigi günkü fiyat ne cikaraa bahtiniza dediler tabirlari hoşuma gitmedi.

Jetta da dizel yok dediler

Kaşkayide bayiler hep ilgili hangi bayiyi ararsam arayim durum bu şekilde elinden gelen her türlü yardimi sagliyorlar.

2. Eli muaazzam takip edip favoriye aldigim gercek ederi yazilmis araclar tak diye satiliyor

Araba gayet yakisikli dizelleri az yakiyor.

Tek sikintisi servis bakim araliklari 10.000 de bir ve çok kazik.

Onada bi çözüm uydurcaz.

Tavsiyem Kaşkayi olur

• O paralara dizel Insignia alınır. İllaki SUV olacaksa 3008 hepsinden fazla haz verir. Qashqai çok sıradan görünüyor. Yüzü eskidi.
  • O paraya at arabasından hallice Qq almam, Kadjar alırım, ikinci el alırım ama yine almam. O paraya daha D düne kadar 3.20 alınıyordu, ben ikinci el Premium veya A4 falan almanızı tavsiye ederim. Sırf dizel otomatik diye kazık yemeyin veya da Kadjar alın geçin. Çünkü servisi, bakımı, her yönü ile rezil bir marka.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • A4 şu an benzinli 150 civarı. Yılda 10000 km yapiyorum. Ama aldigim arabayi bir daha satmam diye düşünüyorum. Onun için dizel olsun istedim.
    Qashqai vs Tucson
    2 yıl önce açıldı
    QASHQAİ vs KADJAR...?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baktiginiz arabalarin hepside o paralari etmez diycem ama araba piyasasi allak bullak oldu,2 ay sonra belki bu fiyatlari bile ariyor olabiliriz,

Bende 1.2 qq xtronic var, gecen ay bunu alirken bi cok araca baktim asagida siralayim.

Ateca - on koltuga oturdum ve aractan kactim. Olmamis o para ateca'ya asiri fazla.

A3 - on tarafa oturunca cok iyi kalite hissi veriyor ama arka koltuga gecince aractan soguyosun, con basik ve rahatsiz.

Tiguan - arac iyi guzel ama o fiyatlar fenaaaa

Peugeot 3008'e bakmadim, simdi sifir indirim yapar, aradan 6 ay gecer 25 - 30 bin lira indirim yaparlar, onceden peugeot vardi bende bi daha almam.

Tucson cok iyi duruyor ama sikayet fazla ve yakit cok yuksek. Tupsuz binilmez.

Ayrica baktigim araclar icinde SUV hissini qashqai ve tucsondan alabildim sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3008 güzel hoşta yarın paraya sıkışsan satarken ölecek. Suv sevmeyen birisi olarak yine de Qashqai alırdım. Ama yok ben alırım, uzun sure binerim diyorsan al geç 3008'i. Şu an bu sınıfın en yakışıklısı.

Avensis elegant extra
  • Amarok al ..kalan parayı aksesuara yatır .

Sanırım.A3 mantikli gibi. İkinci elde fazla kayip olmaz. 3008 cikinca q.q yi insan zor begeniyor.

Hondayla vw e baktınız mı
  • O rakamları o araçlara verene kadar 148.000 TL'ye Volkswagen Yeni Amarok 3.0 TDI V6 224 PS 550nm Tork 8 İleri ZF Şanzıman araç var. Donanım olarak bayağı dolu. O parayı Qashqai'ye yatırsanız gece rüyalarınıza girer araba. X-Trail falan olsa tamam da QQ'ya verilmez o para. Küçücük A3'e de o kadar para yatırmak pek mantıklı bir seçenek olmaz. Amarok dışında yakın fiyatlara Renault Talisman gibi araçlar da var. Renault Plaza'ya gidip Talisman'ın içine otursanız siz de çok beğenirsiniz. BMW 7 Serisinde bulunan arka teker dönme özelliği 4 Control bile var araçta. 3008'e bir şey demiyorum o araç için çok yüksek bir rakam değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 20 Aralık 2016; 21:44:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mc33

Yakın zamanda tanıdığım biri qq aldı.Sırf ikinci eli iyi diye. Bende hak veriyorum araç tutuluyor.

Hondayla vw e baktınız mı

Honda crv 160 bin civarı, tiguan higline 145 civarı cam tavan dizel higline.

Tiguan güzel begendim. Fiyat yuksek.

• 3008 iyi güzel ama en çok değer kaybını yaşayacağın araba.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.