Şimdi Ara

NISSAN PRIMERA GT 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu araçtan almayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir araç.Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum..

• Seni bu arabaya almaya yönelten şeyi merak ettim
  • 1-Japoncuyum
    2-Nissan markasını severim
    3-150 HP güçlü bir araba
    4-2000 motor bir araç
    5-Full+full bir araç, yani dolu dolu ve fiyatı ucuz
  • yakıt sorun degilse al derim ( yedek parca felan tarih oldu artık )
  • vala görüntü olarak güzel bir araç. Gt ye binmedim hiç ama 1.6 olanına bindim rahatı sessizligi cok güzel. Herhalde 2.0 olanı biraz fazla yakar ama değer diye düşünüyorum. Yedek parça durumu ve kronik sorununun olup olmadığını bilmiyorum malesef

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-primera-1999-model-nissan-primera-gt-30726576/detay<<<<< bu linkteki araba hosuma gitti koyayım dedim. Alakam yoktur.

• Gİder vectra gt alırım basit
  • pek tutulan bir araç değil başını ağrıtabilir bu araba her yönden gerek parça gerek 2.el satışı daha tutulan bir araç al tavsiyem Astra GT vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta ST 2.0 16 v Duratec
    14 yıl önce açıldı
    Kia Carens II GX 2.0 CRDI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Gİder vectra gt alırım basit

Opel 5 lira daha ucuz olsun yine de vermem..Hatta kapının önüne koymam opel ve wv grubunu..
    Evet arkadaşlar genelde herkes bu araca karşı çok ön yargılı.Ama kullananıcıların çok memnun kaldığı bir araç.Yakıtıda diğer seleflerine göre daha az..
  • Zamanının süper arabası. Açıkcası ben çok beğenirdim. Fabrika modifiyeli, donanımlı şık bir otomobil.

Yeterki temiz ve diri olanını bulabil.
  • Süper bir araç bence, ben de dek getirirsem alacağım ama GT olandan değil, SE olandan ya da 1.6 GX, SLX falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Zamanının süper arabası. Açıkcası ben çok beğenirdim. Fabrika modifiyeli, donanımlı şık bir otomobil.

Hocam şunu düşünüyoruz.Nasıl sizce..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-1999-model-nissan-primera-gt-demir-otomotiv-den-38373789/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Zamanının süper arabası. Açıkcası ben çok beğenirdim. Fabrika modifiyeli, donanımlı şık bir otomobil.

Hocam şunu düşünüyoruz.Nasıl sizce..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-1999-model-nissan-primera-gt-demir-otomotiv-den-38373789/detay

Bu arabayı beğeniyorum ya, sert hatlı, marşpiyerler ve spoiler çok yakışıyor.

Araç fena durmuyor, arkadan biraz oynamış gibi, tampona dikkatli bakarsan bagajla birleştiği yere, aralığın orantısız olduğunu görürsün zaten sol arkadan darbe almış ve sağ arkdan sürtülmüş görünüyor. Yaptırmamışlar.

Yılına göre km si normal.

Ama usta görmeli mutlaka. Tanıdık usta yoksa eğer tavsiye edebileceğim bir ustam var. Çok güvenirim. Önceki arabamı ona bırakmıştım al sen sat diye. O derece yani.

• Hocam ben samsunda ikamet ediyorumda.Burdan kalkıp istanbula geleceğiz.O yüzden bu sağlam ustanı bize tavsiye etsen hiç fena olmaz yani.Ama bu usta nerde ikamet ediyor.Araç bağcılardaymış..
  • hocam bende 2.0 SE olanları araştırıyorum.Okuduğum yorumlarda memnun olmayan yoktu.yakıtıda normal miş.1.6 ile 2.0 aynı yakıyorlarmış.yani alınıp binilecek bir arac.Zaten Hertürlü Donanım Var.Lpg'si yok.30-40 arası benzin tüketir şehir içi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Hocam ben samsunda ikamet ediyorumda.Burdan kalkıp istanbula geleceğiz.O yüzden bu sağlam ustanı bize tavsiye etsen hiç fena olmaz yani.Ama bu usta nerde ikamet ediyor.Araç bağcılardaymış..

Benim ustam Levent Oto Sanayide.

Çok iyi bir ustadır. En başta çok dürüsttür.

Telefonunu PM ile gönderirim sana ben. Kendim de arar söylerim arkadaşım gelecek diye. İlgilenir çok.
  • Oldu hocam çok sağolasın..
  • Teknik detaylara yakıt 8.1 diye yazılmış hadi diyelim 10 litre yaktı ama değer be 150 beygir araba sonuçta LPG ile iyi gider.
  • Üzerinde sr20de kodlu motor olması lazım.Ülkemizde pek temizi kalmamıştı ama yine de şans işi güzel bir araç denk gelebilir.TechTurkey.com a da bir danışın isterseniz.
  • Neden?
    İkisi de almanın sıradan araba markaları..Ve arıza oranları çok yüksek..
  • kesinlikle al dostum hiç başın ağrımaz temiz ise bizde 2.0 se A/T vardı 6 sene kullandık bikere bile başıızı ağrıtmadı yakıtıda oldukça düşüktü muadillerine göre...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.