Şimdi Ara

Nissan NOTE (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.223
Cevap
55
Favori
822.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zyndeahne

Selamlar herkese kandiliniz mübarek olsun.
    Aracımın( 2011 1.5 dci tekna) 20000 bakımını Ankara Mecsan da yaptırdım 2 hafta önce. Yağı arkadaşım Toyota'dan 60 liraya aldı sağolsun (5w-30 dpf ye uygun)onu götürmüştüm.
    317 tl + 60 = 377 tl ye bu işi halletmiş olduk.

Bir sorum olacak servise bu durumu anlatamadım bir türlü. virajlarda hızlı veya yavaş farketmeksizin çukura girdiğimde arka tarafta bir atma durumu oluyor. Araba 1 2 sn sallanıyor. Lastik hava basınçlarını bizzat kendim aldığım Michelin kompresörle kontrol ediyorum.
    Servisteki ustayla deneme sürüşüne çıktık ama sağolsun çukura dahi girmedi. Sağa sola dönmedi. Dümdüz yolda gittik ve geri döndük. Hiçbir şey yok dendi.
    Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı? Teşekkürler.

Bu belirttiğiniz duruma genelde spor araçlarda rastlanır.Esneme payı düşük olduğu için araba zıplayarak tepki verir.
    Böyle bir sorun yaşamadım.Arka amortisörler yol tutuşu iyi yapmak için sert tutulmuş.Ancak yavaş hızlarda problem olmaması lazım.Ayrıca en son çıkan makyajlı kasada arka amortisörler sertleştirilmişti.
    20 bin bakımı gayet uygun.Yapılan işleride yazarsanız daha bilgilendirici olur.

• arkadaşlar merhaba. aracım 1.6 tekna otm. 2009 model 29 bin km de . aracımın her şeyin oldukça memnunum. iyi ki tercih etmişim . yakıt tüketimi de fazla basmadığınız sürece gayet makul . benim sorum izmir de 30 bin bakımını yapabilicek ve bundan sonra ki bakımlarınıda yaptıracağımız güvenilir ve dürüst bir özel servis arıyorum . malum yetkili servislerin fiyatı aldı başını gidiyor. Var mı tavsiye edebilicek birileri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki69

arkadaşlar merhaba. aracım 1.6 tekna otm. 2009 model 29 bin km de . aracımın her şeyin oldukça memnunum. iyi ki tercih etmişim . yakıt tüketimi de fazla basmadığınız sürece gayet makul . benim sorum izmir de 30 bin bakımını yapabilicek ve bundan sonra ki bakımlarınıda yaptıracağımız güvenilir ve dürüst bir özel servis arıyorum . malum yetkili servislerin fiyatı aldı başını gidiyor. Var mı tavsiye edebilicek birileri ?

Kavuklar 'ı önerebilirim. 30bin bakımı 320 lira civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: burki69

arkadaşlar merhaba. aracım 1.6 tekna otm. 2009 model 29 bin km de . aracımın her şeyin oldukça memnunum. iyi ki tercih etmişim . yakıt tüketimi de fazla basmadığınız sürece gayet makul . benim sorum izmir de 30 bin bakımını yapabilicek ve bundan sonra ki bakımlarınıda yaptıracağımız güvenilir ve dürüst bir özel servis arıyorum . malum yetkili servislerin fiyatı aldı başını gidiyor. Var mı tavsiye edebilicek birileri ?

Kavuklar 'ı önerebilirim. 30bin bakımı 320 lira civarıydı.

bugün karakaşlar nissanı arayıp sordum orası da 325 lira dedi. bir de artkıy a sorup kararımı vereceğim. tatile çıkmadan önce bakımı tam olsun istiyorum

• 34 bin tl nissan note tekna 2011 modelle 30 bin tl ford c-max 2006 model arasında gidip geliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

34 bin tl nissan note tekna 2011 modelle 30 bin tl ford c-max 2006 model arasında gidip geliyorum.

Ben de c-max'lara uzun süre baktım ama yaşı düşük olanlar çok pahalı, 2006 model bir araç muhtemelen kilometre olarak da epeyce ilerlemiştir, benim iki önceki arabam ford'du ve yaşlanınca çekilmez olabiliyorlar.
    Benim tavsiyem binip bakın, arka koltuğa oturun, sürüşünü test edin, kararı kendiniz vereceksiniz zaten.
  • quote:

34 bin tl nissan note tekna 2011 modelle 30 bin tl ford c-max 2006 model arasında gidip geliyorum.

Aile kalabalıksa ve bayramda seyranda memlekete-köye gitme durumları varsa c-max kullanım yönüyle işinizi daha çok görecektir ama dediğim durumlar yoksa note almanız daha iyi olur bence. Hem yaş olarak hem de km olarak düşük bir araba almış olacaksınız ve masraf çıkarma ihtimali daha düşük olacaktır.
  • Arkadaşlar arka kapıların içten açılmamasını nasıl önleyebilirim(Çocuk kilit hariç).El freni yanındaki kilit kullandığım zaman sadece dışardan açılmasını önlüyorum.
    Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Aracın biri 2011 model biri 2006 model araba.Araç 7 senelik neredeyse ve sen alıdıktan sonra birde kullanımı koyarsan üstüne nasıl satacağını bir düşün öncelikle.2006 model araba demek daha çok masraf demek.
    Nissan Note araçı olan biri olarak ,şehir içi kullanacaksan eğer sana öneririm nissan note u(ford c-max kullanmadım.).Nissan Note Ford C-Max göre biraz daha yüksek geldi bana.Büyüklük olarak C-Max daha büyüktür sanırım.
    Nissan Note bayilerde test sürüşü için bulman zor.Çünkü bayilere genelde 1 veya 2 adet geliyor.Eğer dizelse zaten bayiye gelmeden satılıyor diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: genixalfa

Arkadaşlar arka kapıların içten açılmamasını nasıl önleyebilirim(Çocuk kilit hariç).El freni yanındaki kilit kullandığım zaman sadece dışardan açılmasını önlüyorum.
    Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Çocuk kilidi haricinde kapıları içerden kilitleme sistemi yok. Sanırım kaza anında kapıların kilitli kalmaması için güvenlik açısından kapıların kilitli kalması istenmiyor ama sürekli çocuk kilidiyle de uğraşmak zor geliyor açıkçası.
  • içerden kilitleme sistemi var zaten.. kapıyı açın yan hali kilit yerinin yandaki çıkıntı gibi aşağı ve yukarı çıkarıyorsun. aşağı indirip kapatırsan içerden açamaz haline getirirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizseven

içerden kilitleme sistemi var zaten.. kapıyı açın yan hali kilit yerinin yandaki çıkıntı gibi aşağı ve yukarı çıkarıyorsun. aşağı indirip kapatırsan içerden açamaz haline getirirsin...

işte ona çocuk kilidi deniyor. arkadaşın dediği ise bazı arabalarda olan, içerden bir düğmeye basarak kapıların içerden ve dışardan açılmasını engellemek, istediğin zaman da açmak. o işlevi yapan sistem yok.
  • iyi günler,

ben orçun izmir'de yaşıyorum. 2008 model nissan note 1.4 tekna aracım var. çok şükür aracımdan inanılmaz memnunum.

haftasonu ön iki farımda bulunan çatlaklardan dolayı değiştirmek istiyorum. ayrıca ön ampulleride değiştirmek istiyorum. siz değerli arkadaşlarımdan çıkma far satan izmir'de güzel bilindik bir mekan varsa tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. ampul tavsiyelerinizi bekliyorum ben birkaç marka baktım ilki Philips Ultimate Vision H4 4000K, diğeri ise Philips H4 Far Ampülü % 30 Fazla Işık biliyorum bunlar biraz farklı ama fiyat farkı çok olduğu için soruyorum. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizci3111

iyi günler,

ben orçun izmir'de yaşıyorum. 2008 model nissan note 1.4 tekna aracım var. çok şükür aracımdan inanılmaz memnunum.

haftasonu ön iki farımda bulunan çatlaklardan dolayı değiştirmek istiyorum. ayrıca ön ampulleride değiştirmek istiyorum. siz değerli arkadaşlarımdan çıkma far satan izmir'de güzel bilindik bir mekan varsa tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. ampul tavsiyelerinizi bekliyorum ben birkaç marka baktım ilki Philips Ultimate Vision H4 4000K, diğeri ise Philips H4 Far Ampülü % 30 Fazla Işık biliyorum bunlar biraz farklı ama fiyat farkı çok olduğu için soruyorum. teşekkür ederim.

Orjinal sari ampulunu kullan en saglikli olani o arti karsidan gelenide rahatsiz etmemis olursun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah teşekkür ederim. orjinal ampul 55 W'lık olan sarıdan bahsediyorsunuz tahminimce.
  • Merhaba Arkadaşlar,

2008 veya üst model 2. el dizel tekna paket Nissan note arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim.
  • arkadaşlar arabanın ön torpidosunu buzdolabi olarak kullanmak için nereden aktive ediyoruz. bir türlü çözemedim .
  • Dolabın içersinde üst bölümde dairesel bir kol-butun var sola çevirince ve soğuk klimayı açınca dolabı soğutuyor...
  • teşekkür ederim
  • Aşağıdaki linkte yeni nissan note tanıtılmış.

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.