Şimdi Ara

Nissan NOTE (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.223
Cevap
55
Favori
822.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 17 Temmuz 2012; 11:18:30 >

• Segment değişmiş galiba, değil mi?
    Renault Clio ile Honda Jazz karışımı gibi olmuş, 1.2 litre motor.

Artık Nissan Note kendine özgü bir araba değil, sıradan bir hatchback gibi olmuş sanki...

Nissan Note'umu tam zamanında almışım :)

edit: 3 silindir hoşuma gitmese de start-stop tuşu çok güzel görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l0stc0ntr0l -- 18 Temmuz 2012; 12:10:43 >
  • Arkadan honda jazz'a çok benziyor. Note özgün bir arabaydı, yine özgün bir tasarım olmasını beklerdim. Motor konusuna gelince, artık küçük hacimle yüksek güç elde edilen, ekonomik, benzinli motorlar üretilecek sanırım. focuslara bile 3 silindirli, 1.0 hacimli motor seçeneği eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Arkadan honda jazz'a çok benziyor. Note özgün bir arabaydı, yine özgün bir tasarım olmasını beklerdim. Motor konusuna gelince, artık küçük hacimle yüksek güç elde edilen, ekonomik, benzinli motorlar üretilecek sanırım. focuslara bile 3 silindirli, 1.0 hacimli motor seçeneği eklendi.

Evet bencede.Öndeki çıkıntılı far görüntüsü güzel değildi bunu düzeltmişler.Önden görünüşü güzel olmuş ama bundan önceki aracım 2007 note du.Arka taraftaki bumerang L şeklindeki lambalar çok hoştu herkes çok beğenirdi.Jeep havası var derlerdi.Yeni note arka dizayn çok berbat olmuş.Honda jazz a benzetmişler gerçekten.Kokpitteki dizaynda çok kötü bence

• quote:

Orijinalden alıntı: l0stc0ntr0l

Segment değişmiş galiba, değil mi?
    Renault Clio ile Honda Jazz karışımı gibi olmuş, 1.2 litre motor.

Artık Nissan Note kendine özgü bir araba değil, sıradan bir hatchback gibi olmuş sanki...

Nissan Note'umu tam zamanında almışım :)

edit: 3 silindir hoşuma gitmese de start-stop tuşu çok güzel görünüyor...

Evet daha çok corsa- jazz karışımı bişey olmuş bence
  • Avrupa versiyonu Japonya versiyonundan biraz farklı olacakmış.

Ön ve iç tasarım fena değil.Ancak Note'nin özgün bumerang tarzı arka farları kaybolmuş.Sıradan bir arka tasarım olmuş.

Note Mpv özelliğini kaybedip hatchback tasarıma dönmüş.Daha çok Jazz rakibi diyebiliriz.Nissan bu aracı Amerikada segmentinde çok satan Versanın hatch. versiyonu olarak piyasaya sürecek.Global olarak pazarlanması düşünülen bir araç.

Nissan NOTE

Nissan NOTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 19 Temmuz 2012; 2:25:07 >

• Arkadaşlar merhaba ;

Nissan note dci orjinal aküsü kaçlık? yada sizin kullnadığınız memnun olduğunuz aküler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslock64

Arkadaşlar merhaba ;

Nissan note dci orjinal aküsü kaçlık? yada sizin kullnadığınız memnun olduğunuz aküler var mı?

Kışın değiştirmiştim aküyü.Orijinali Fiam 50 amperdi.
    Serviste 60 amper Tudor marka vardı.Dışardan 130 TL'ye 60 amper Acdelco marka aldım.
  • 1.5 dizel notu mu 30000 bakımına gotureceğim ama nereye goturmeliyim karar veremiyorum
    yetkili seervis 450 tl civarı diyo bosch dan 350 tl fiyat aldım
    siz nerelere goturuyorsunuz,memnun kaldığınız veya kalmadığınız yerleri paylaşırmısınız?
    istanbul avrupa yakası mekan
  • 20 gün önce sıfır olarak aldığım araçta yeni farkettiğim boya rötüşlarını sizlerle paylaşmak istedim.Aldığım yere mail attım fotoları bakalım ne diyecekler.
    Ön kaportada boya üzerindeki vernikte 1cm2 kadar bir çıkıntı oluşmuş.
     Nissan NOTE

Nissan NOTE

Nissan NOTE

Nissan NOTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genixalfa -- 21 Temmuz 2012; 14:16:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emptyfields

1.5 dizel notu mu 30000 bakımına gotureceğim ama nereye goturmeliyim karar veremiyorum
    siz nerelere goturuyorsunuz,memnun kaldığınız veya kalmadığınız yerleri paylaşırmısınız?

100 lira fark varsa bence yetkili servise götürün.
  • 2800 km lik karadeniz gezisi sonrasında arabamla ilgili izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
    arabam 1.6 manuel benzinli.
    Yolculuğun neredeyse tamamında klima açıktı ve genelde 120 civarı hızla kullandım.
    2 yetişkin 1 çocuk ve dolu bagajla yakıt tüketimim 5.8-6.0 lt arası değişti. Gerek çok zorlu
    bazı yayla yollarında gerekse de uzun rampalarda hiç sıkıntı çekmedim çok şükür.
    Hele Orduda 5 kişiyle gittiğimiz yayla şenliği yolunu görmeniz lazımdı :) Dönüştede bagaja yüklediklerim
    gerçekten inanılmazdı :)
    Sonuç olarak her şartta kullanılabilecek tam bir aile arabası olduğunu bir kez daha tecrübe etmiş oldum.
  • Orijinalden alıntı: genixalfa

20 gün önce sıfır olarak aldığım araçta yeni farkettiğim boya rötüşlarını sizlerle paylaşmak istedim.Aldığım yere mail attım fotoları bakalım ne diyecekler.
    Ön kaportada boya üzerindeki vernikte 1cm2 kadar bir çıkıntı oluşmuş.

bunlar pek boya rotusu değil gibi ,
    kaportanın bazı birleşme yerlerinde doğal olarak var fakat tam olarak neresi olduğu belli olmuyo
    aracın neresinin fotosu olduğunu geniş acıdan cekerseniz kendi nissan note umuzla karşılaştırıp
    daha iyi fikir edinebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptyfields -- 22 Temmuz 2012; 0:42:09 >
  • Verdigim fotolar bagaj kapağının oturduğu kısımda lastik var onun çevresinde olan yer.Birleşme yeride olsa pürüzsüz bir boya olması gerekiyor ve orada bir kısımda boya kalkmış durumda.Pazartesi yetkili servise gidicem.Yeni arabada bunun olması canımı çok sıktı açıkcası.
  • quote:

1.5 dizel notu mu 30000 bakımına gotureceğim ama nereye goturmeliyim karar veremiyorum

Nissan Görkem'i tavsiye ederim. Aracı da ordan almıştım. Nilüfer Hanım size yardımcı olacaktır. Size indirimde yapacaktır. Benim de hava filtresi vs. dahil indirimle 420 TL. tuttu. Normalde hava filtresi değişmiyor 30000 bin bakımında. Yağı koydururken mutlaka başında olun aracın en önemli kısmı aracın yağı. 4,5 lt. yağ alıyor araç. 133 TL. falandı. En çok zaten yağ tutuyor. Ben memnunum bu servisten. Slmlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

quote:

Orijinalden alıntı: capslock64

Arkadaşlar merhaba ;

Kışın değiştirmiştim aküyü.Orijinali Fiam 50 amperdi.
    Serviste 60 amper Tudor marka vardı.Dışardan 130 TL'ye 60 amper Acdelco marka aldım.

cevap için teşekkürler.

amperin önemi nedir, mesela 72 amper taktırsam ne olur?
  • Basit olarak kapasitesi diyelim.55-60 amper ideal.Çok fazla yükseltmekte şarj dinamosu açısından iyi değil deniyor.
    Çok yüksek amperlinin akü yerine oturacağınıda zannetmiyorum
    Otomobil firmaları maliyeti de düşünerek küçük amperli akü kullanırlar.Bildiğim kadarıyla dizel araçta akü daha önemli.60 amper daha iyi performans gösterecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisatan

quote:

Nissan Görkem'i tavsiye ederim. Aracı da ordan almıştım. Nilüfer Hanım size yardımcı olacaktır. Size indirimde yapacaktır. Benim de hava filtresi vs. dahil indirimle 420 TL. tuttu. Normalde hava filtresi değişmiyor 30000 bin bakımında. Yağı koydururken mutlaka başında olun aracın en önemli kısmı aracın yağı. 4,5 lt. yağ alıyor araç. 133 TL. falandı. En çok zaten yağ tutuyor. Ben memnunum bu servisten. Slmlar.

Görkem- Nilüfer Hanım dan dediğiniz fiyata yarın için randevu aldım,teşekkürler tavsiye için.
    Bakım sırasında aracın yanında duramazsınız tehlikeli dedi ama ben yine de durmaya çalışacağım.
    eğer memnun kalırsam bundan sonra bakıma oraya götüreceğim,aracı alalı daha 200 km oldu
    aynı zamanda aracın durumunu da öğrenmeye çalışacağım servisten,eksiği gediği var mı diye.

• quote:

quote:

quote:

Görkem- Nilüfer Hanım dan dediğiniz fiyata yarın için randevu aldım,teşekkürler tavsiye için.
    Bakım sırasında aracın yanında duramazsınız tehlikeli dedi ama ben yine de durmaya çalışacağım.
    eğer memnun kalırsam bundan sonra bakıma oraya götüreceğim,aracı alalı daha 200 km oldu
    aynı zamanda aracın durumunu da öğrenmeye çalışacağım servisten,eksiği gediği var mı diye.

Slm, memnun kalırsınız umarım. Aracı alalı 200 km. oldu demişsiniz. Onu anlayamadım. Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Slm, memnun kalırsınız umarım. Aracı alalı 200 km. oldu demişsiniz. Onu anlayamadım. Kolay gelsin.

yani aracı 30000 de yani aldım ve aldıktan sonra 200km yaptım demek istedim
    bugun serviste 30000 bakımını yaptırdım,yaptırırken başında duracaktım ama duramadım
    bu yuzden neler yaptılar ettiler kacırdım
    nissan görkem serviste musteriyle ilişkiler iyiydi sorularımı ellerinden geldiğince cevapladılar

fakat bu yetkili servis olayında sorun şu ki aracınızı teslim ettiğiniz kişiyle muhatap olmuyosunuz
    yani ustayla muhatap olamıyosunuz,sanki hastayla konuşup şikayetlerini sormadan tedavi etmek gibi bişe
    zaten coğu işi anladığım kadarıyla elemanlar yapıyor,total 5w40 yağ koymuşlar 4.5 lt işte filtreler felan değişmiş.
    hava filtresine extra 40 tl aldılar
    yani sonucta kendi ustam yok,mecbur yetkili servise goturdum ve onlara guvenmek zorundayım

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.