Şimdi Ara

Nissan juke otomatik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba Nissan juke otomatik almak istiyoruz aracı bayan kullanacak artıları eksileri nelerdir yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sifit alinacaksa almayin derim. Eli kulaginda, kasa degistirecektir. Ayni segment capturlar ikinci elde cok deger kaybediyor. Az km'li hesapli bir sey bulabilirsiniz. Bayanlara icin biraz daha ideal gibi. Juke cok iddiali bir tasarim. Captur daha mutevazi. Mokka da dusunulebilir. Ama otomatikleri dizel otomatik sanirim. Haliyle fiyatlari da ucuk.

• Juke'da 2017 ya da 2018 de kasa değişikliği yasa makyaj söz konusu değil. 0 km düşünürseniz pm'den ulaşabilirsiniz.

• Sıfır almayacağız zaten hocam Yen'i kasa gelse bile biz bu kasayı alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Agerra

Juke'da 2017 ya da 2018 de kasa değişikliği yasa makyaj söz konusu değil. 0 km düşünürseniz pm'den ulaşabilirsiniz.

Aralık'ta 2017 model alınırsa ne kadar fiyat düşer hocam şu anki fiyatına göre

• Aralik 2016 da 1.6 otomatik skypack liste fiyatini 76 dan 69 a cekip kampanya yapmislardi ve yilin son gunu 66 bine alabilmistim. Ayni arac simdi 82 bin. Tabi bu fiyata satilmiyacaktir. Yil sonunda 70 civari bi rakama alabilirsiniz diye dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    NİSSAN Qashqai
    18 yıl önce açıldı
    Opel Crossland X dizel otomatik
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.