|
Merhabalar; 1m 400 bin bütçemiz var. Şuan Opel Astra H 1.3 cdti kullanıyoruz. Çanakkale de şehir içinde daha çok kullanıyoruz dizel yerine benzinli bir araç almak var aklımızda. Öncelik olarak rahatlık trim sesi az olan iç mekan kalitesi ve 1.3 cdti motordan sonra biraz daha güçlü hissettirecek bir araç bizim tercihimiz. Aklımızdan olan araçlar Juke-Mokka-Bayon. --Nissan Juke'de Platinium pakette makyajlı ve makyajsız 2023 ve 2024 modeller düşük km de ilan bulunabiliyor. 19 inç jansız olanı tercihen düşünüyoruz. Bu araçta kronik bir problem mevcut mudur. Dikkat etmemiz gereken yerleri var mı rahatlığı ve konforu nasıldır? -- Opel Mokka'da Şanzuman olarak iyi olduğunu okudum ve duydum hep motorda diğer tercihlerime göre en güçlüsu bu araçta var. Bu yağlı kayış sorunu gerçekten büyük bir sorun mu yoksa ortalama 40 bin km de bir değişim sağlasak ileride büyük bir problem çıkarır mı bize rahatlık ve konforu diğer araçlara göre nasıldır? --Hyundayi Bayon'da 1.0 Turbolu motorunu düşünüyoruz. Bu modelde makyajlı STYLE donanım denk geliyor bütçemize. Piyasada çok tutulan ve çabuk satan bir araba. Biz minimum 3 sene ve daha fazlası araç değiştirmeden bineceğimizi düşünüyoruz bizim için hemen satılması çok mühim değil. Bu araçta da sevmediğim özellikler manuel el freni ve otomatik kararmayan iç dikiz aynası. Şuanki araçta bile otomatik kararan iç dikiz aynası var manuel olanı hiç kullanmadım geçe problem yaşarmıyım bilmiyorum. Sizin tercihiniz nasıl olurdu. Dediğim gibi öncelik Rahatlık- Trim sesi az- Konforlu- Arıza çıkarma riski düşük - İç mekan kalitesi ve donanım. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı