Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GoldPunch: Herkesin hali yok Move - Kinect ile hoplamaya ziplamaya, Gamepad oyunculugu ölürse ben yokum bu oyun aleminde. Milyonlarca oyuncunun tercihidir gamepad, kimse gamepad i kaldiramaz. Hele Kinect yokmu, insan elinde bir kontrol cihazi tutmadan nasil oyun oynar? Anca casuallara göredir bu Move - Kinect.
  • adam öyle konsolu sadece mario için yapmayacaktır herhalde... ama mario suzda olmaz.....
  • Bence endise etmeye yer yok arkadaslar cunki aciklamalarda bahsi gecen butun haberlerde genel kani su : Nintendo Wii HD Feel de en az 3 adet konturol sekli var 3. yu Nintendo farkli bir kac etkiliyeci teknolojilerle birlikte E3 2011 e sakliyormus. Supriz diye nitelendiriliyor. Bildigimiz Vitality Sensor adlı parçanın da Nintedo HD'de önemli bir rol oynayacağı söylendigi gibi cok farkli bir deneyim olucagi uzerine basa basa soyleniyor. Diger 2 konturol seklini ise yukarida bahsettigimiz ayni PS3 ve 360 daki gibi gamepad deki analog veya yon tuslariyla yada dilerseniz gamepad in ustundeki yari HD dokunmatik ekrandan kisinin istegine kalmis.
  • Project Cafe'nin 8 GB Kapasitesi Olacak

    Nintendo'nun Wii'nin arkasından geliştirdiği yeni HD konsolusızan bilgilere göre Flash tabanlı 8 GB Hard disk'esahip olacak. Böylece kapasite Wii'ye göre 16 kat arttırılmışolacak. Ayrıca yeni konsolun Blu-ray tarzında 25 GB'ye kadar veri depolayabilen disklerkullanacağı söyleniyor. HD olacağı belirtilen konsolun şu an için 1080pmi yoksa 1080içözünürlük mü destekleyeceği bilinmiyor fakat diğer bilgilerin Nintendo'ya çok yakın kaynaklardan geldiği belirtiliyor. 8 GB kapasite Wii'ye göre çok daha geniş olsa da, Xbox 360'ın 2005'te ilk çıktığında 20 GB opsiyonel Hard diske sahip olduğunu düşünürsek az gelebilir. Eğer bu büyüklükte bir Hard disk ile gelecekse, Nintendo'nun büyük boyutlu indirilebilir oyunlar sunamayacağı bir gerçek.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_Cafenin_8_GB_Kapasitesi_Olacak-15372.htm




  • Nintendo E3 2011 Basın Toplantısı Tarihi Açıklandı...

    Microsoft ve Sony'den sonra Nintendo da sonunda E3 2011 basın toplantısını ne zaman yapacağını açıkladı. İşte detaylar:Tarih ? June 7Zaman ? 19:00 pm (Türkiye saati)Yer ? Nokia Theater    Nintendo'nun kod adı 'Project Cafe'olan yeni ev konsolununun perdesi de ilk kez bu tarihte açılacak ve Nintendo yeni neslin ilk startını vermiş olacak. E3 sahnesine yüksek ihtimalle Nintendo'nun söz sahibi yetkilileri Reggie Fils-Aime, Satoru Iwata ve Shigeru Miyamotoçıkacak. Bu sene E3'e özellikle Nintendo'nun yeni konsoluyla birlikte damga vuracağını düşünüyorum. Heyecan dorukta, E3 için nefeslerimizi tuttuk.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendo_E3_2011_Basin_Toplantisi_Tarihi_Aciklandi-15377.htm




  • feel ozelligi olacagı kesınlestı mı
  • quote:

    @ Dennis Jr  feel ozelligi olacagı kesınlestı mı


    Suanda kesinlesmis degil fakat buyuk bir olasilikla yeni nesil konsolun ismi Feel olabilirmis asagida ilgili haberi sizinle paylasiyorum insallah.
  • Şimdi yeni bir söylentiye göre Nintendo'nun HD konsolunun adı "Feel" olabilirmiş.   İsveç kaynaklı bir sitenin haberinin Neogaf'ta yayınlanması sonucu ortaya çıkan söylentilere göre Nintendo HD'nin adının "Feel" olması, kontrolcünün ekranın ile ilgili. Yarı-HD olacak bu ekranlar iPad'inki gibi sert bir yüzeye sahip değil; kontrolcünün ekranına dokunarak sert, yumuşak veya pürüzlü yüzeyleri algılayabilecekmişiz. Peki bu mümkün mü? Tek söyleyebileceğimiz, Nintendo'nun bir çok yeniliğe imza attığı ve böyle bir şeyi sunmasının bizi şaşırtmayacağı. Vitality Sensor adlı parçanın da Nintedo HD'de önemli bir rol oynayacağı söyleniyor. Sanırım Nintendo'nun yine büyük planları var.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendonun_HD_Konsolunun_Adi_Feel_Mi-15346.htm




  • Project Cafe'de HDD'siz döneme geçiş mi olacak.

    Nintendo'nun oyun dünyasına yapacağı yeni katkı Project Cafe hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre yeni makinenin içinde bir sabit disk bulunmayacak. Onun yerine 8 GB'lık flaş bellek bulunacak. Su an ki Wii'de 512 MB flaş bellek olduğunu düşünürseniz bu oldukça büyük bir gelişme. Çoğunluğun görüşü bunun indirilebilir büyük oyunlara hazırlık olduğu yönünde.Öte yandan konsolun SD kartları destekleyeceği ve 1080p çözünürlükte grafiklere sahip olacağı belirtiliyor.


    Kaynak :http://www.merlininkazani.com/Project_Cafede_HDDsiz_doneme_gecis_mi_olacak-haber-41172p1.html




  • nintendoyu her ne kadar 2 oyunundan 1inin içinde mario ve link olması yüzünden eleştirsem artık bunu bayık bulsamda adamlar her çıkardığı konsolda oyun kavramını bi üst düzeya taşıyo.

    gerek wiideki motion controllerlar gerek 3ds deki gözlüksüz 3d olayı olsun hep yeni hep görülmedik şeyleri yapıyo. helal olsun...

    yanlız ben bu dokunmatik ekranın feedback verme olayını çözemedim. süper bi teknoloji tabiki ama oyunlarda ne işe yarıycak anlam veremedim. bi yüzeyin pürüzlü olup olmadığını zaten görüyoruz. hani dokunup teyit etsek nolucak onu çözemedim.

    prenses peach'e dokunup of çok pürüzsüzmüş falan mı diyicez çözmedim tam ama böyle bi teknoloji koyuyosa bi bildikleri vardır ona görede oyun yapıcaklardır ama çıkana kadar hiçbi anlam veremiycem




  • bu olay olursa adventure oyunlarına donus yapabılırız cokta eglencelı bır kullanısı olur bence
  • @ .:BBR:. evet haklisiniz. Zaten bahsi gecen teknolojiler haricinde bir kac yeni teknoloji daha varmis bunlar henuz aciklanmamis. Heleki bir tanesinden devamli bahsediliyor fakat supriz olarak E3 2011 de aciklanacakmis. Bence gamepad deki Project Cafe'de ki 6 inclik yari HD dokunmatik ekrana dokundugumuzda yuzeyleri girintili cikintili yumusak sert olup olmadigini oynadigimiz yuzeydeki herseyi hissedecegimiz bu ozellikle birlikte Nintendo nun E3 2011 de aciklayacagi supriz ozellik arasinda bir entegre bir bag olabilecegini bu iki teknolojinin ayni anda kullanimindan cok farkli bir oyunculuk deneyimi cikabilecegini dusunuyorum.
  • THQ Wii 2 İçin Heyecanlı ve Desteklemeyi Planlıyor...

    Wii 2 hakkında çok az şey biliyoruz ve bir an önce konsolun kendisini ve içindeki özellikleri öğrenmek için can atıyoruz. Görünüşe bakılırsa bunu sadece biz değil, üçüncü parti yapımcılar da istiyor.      THQ patronuBrian Farrel'a yeni Nintendo ev konsolu hakkında ne hissettiği soruldu ve Farrell, konsol için çok heyecanlı olduğunu ve şirketinin bunu desteklemeyiplanladığını açıkladı.  Farrell, Şubat ayında, Nintendo'nun Wii 2 duyurusunu yakında yapabileceğini imâ etmişti ve geçtiğimiz aydan itibaren her yanı Wii 2 söylentileri sardı. Yeni konsol E3'teduyurulacak. İşte kesin tarih!  Here's 5 things we'd like to see from Wii 2.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-THQ_Wii_2_icin_Heyecanli_ve_Desteklemeyi_Planliyor-15404.htm




  • THQ az para kaldırmadı Wii'den heyecanla bekler tabi.
  • Nintendo xbox tarzı ve daha üst bir donanımla geliyor. Diğer yandan ms'in lisanslı dx'ini kullanamayacağına göre openGL ile çalışacak yine. Bu durumun multi oyunlara etkisini merak etmiyor değilim. Şu ana kadar firmalar pc ve xbox da kullanılan dx'e göre geliştirme yapıp sonra ps3 için port yapıyorlardı ve bu durumda ps3 de daha kötü bir performans görüyorduk. Acaba nintendonun yeni konsolu oyunlardaki dx hegamonyasını ne ölçüde kıracak. Sonuçta iki konsol openGL, bir konsol + oyun yapımcılarının pek de takmadığı pc dx kullanıyor olacak. Bekleyip göreceğiz bakalım.
  • Aslinda Nintendo Wii 2 HD de kullanilacak R700 serisi GPU'ların üst modelleri bu konuda PS3 ve 360 GPU'larından cok ama cok üstün oyuzden hic endise yok. Gorsel anlamda cok daha basarili olucak. Birde ornegin GTA V in en iyi performasi Nintendo Wii 2 HD de alabilecekmisis.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Rockstar_Games_Wii_2_Oyunu_Gelistiriyor-15001.htm
  • quote:

    @ ULYSES Nintendo xbox tarzı ve daha üst bir donanımla geliyor. Diğer yandan ms'in lisanslı dx'ini kullanamayacağına göre openGL ile çalışacak yine. Bu durumun multi oyunlara etkisini merak etmiyor değilim. Şu ana kadar firmalar pc ve xbox da kullanılan dx'e göre geliştirme yapıp sonra ps3 için port yapıyorlardı ve bu durumda ps3 de daha kötü bir performans görüyorduk. Acaba nintendonun yeni konsolu oyunlardaki dx hegamonyasını ne ölçüde kıracak. Sonuçta iki konsol openGL, bir konsol + oyun yapımcılarının pek de takmadığı pc dx kullanıyor olacak. Bekleyip göreceğiz bakalım.


    Nintendo HD nin ATI R700 serisi ekran karti kullanmasi buyuk bir avantaj. Ayrica dediginiz gibi Open GL multi oyunlarda nasil bir etki edicek, acaba Ms nin  lisansli dx cozumunu bir telif hakki falan odiyerekde kullanabilir Nintendo. Her halukarda Hard core oyunlarin 3. parti oyunlarada yeni nesilde onem veren Nintendo Wii 2 HD de oyun oynamak buyuk bir zevk olucak PS4 ve720 gelene kadar 2 yil boyunca piyasanin domine eder




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Şimdi bu karşılaşmadan ps3ün gpusunun şuan en güçlü olduğumu çıkıyor


    bırak da wii 2 güçlü çıksın.Çünkü ps3 2006 da çıkmış bir konsol. Wii 2 de ps3 ten düşük olduğunu beklemek çok saçma olur. Ayrıca isterse full olsun. Adam akıllı hiç özel oyun görmedim. Mario yapıp korlar wii 2 ye
  • Nintendo Wii 2 HD icin resmi blog sayfasinda daha once internete sizdirilan olasi Yeni nesil Wii 2 nin calismalarina yer verilmis. Donanimsal olarak PS3 ve 360 dan daha iyi performans sergileyen Wii 2 HD nin ilk resimleri.Mavi renkli bir Nintendo Wii 2 HD sart oldu. Super.
     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI

    http://wii2blog.com/community-showcase-matheus-and-jade-two-project-cafe-mockup-artists/




  • Kötü bir gamepad tasarımı olmuş. Nİntendonun ergonomiyle zerre alakası olmayan öyle bir gamepad yapacağını zaten zannetmiyorum. Analogların tuşların yolunu kapadığı rezil bir konsept çizim

    Su bidonu şeklinde kasanın da resmi görüntülerden sonra komik kalacağını tahmin edebiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.