Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nintendonun bütün oyunlarında ve konsollarda grafikler bu haldeyken o hale gelmesi imkansız.
  • Nintendo, kısa bir süre önce HD konsolu ile ilgili söylentilerin doğru olduğunu kabul etmişti, hatta bu konsolun Haziran ayındaki E3 fuarında oynanabilir olacağını açıklamıştı. Peki konsol ne zaman piyasaya çıkacak? Bu soru Japonya'daki Nintendo konferansında yanıt buldu. Bir çok kaynak Nintendo HD'nin 2011 sonunda çıkacağını söylese de Satoru Iwata'nın açıklamasına göre Nisan 2012'den önce herhangi bir cihaz piyasaya sürülmeyecek. Artık Nintendo HD'nin en azından Amerika ve Avrupa'da 2012 sonunda raflardaki yerini almasını bekleyebiliriz. Batılı oyun geliştiricilerinin Nintendo HD üzerinde çalıştığı biliniyor. Hatta Rockstar Games'in GTA 5'i bu konsol için de piyasaya çıkaracağı söylentileri dolaşıyor.Eğer cihaz 2012 sonunda piyasaya çıkarsa geliştiriciler için de yeterli zaman sunulmuş olacaktır.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendo_HD_Nisan_2012den_Once_Cikmayacak-15186.htm




  • HD konsol hakkında bazı söylentiler de güvenilir oyun otoritelerinden 1UP'tan geldi. Sitede yer alan bilgilere göre Nintendo ilk sosyal oyun konsolunu yapma amacında. Bunun yanı sıra "Friend Code" sistemi tarihe kavuşuyor.Muhtemelen PSN ve Xbox Live'daki gibi bir sistemle karşılaşacağız. Konsolun tasarımı yapılırken ana felsefe "bağlanmak, paylaşmak ve diğerleriyle oynamak"olmuş. Bu nedenle konsolun online yeteneklerinin çok iyi olacağı söyleniyor. Mesela arkadaşlarımızın kendi evlerindeki oyunlarını izleme şansımız olacakmış. Bunların yanı sıra en önemlisi ise diğer arkadaşlarımızın oyunlarına sorunsuzca bağlanabileceğimiz söyleniyor.Wii'nin basit online sisteminden sonra bu açıklamaları duymak çok sevindirici, çünkü devir artık online oyun devri.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendo_HD_Soylentileri_Devam_Ediyor-15199.htm




  • " Mesela arkadaşlarımızın kendi evlerindeki oyunlarını izleme şansımız olacakmış."


    Aciklamada gecen yukarida verdigim su cumleye dikkat !! Nintendo Wii 2 HD nin artik online oyunculuga onem vermesi ve , Xbox Life gibi bir dusuncesi olmasi gayet dogal gec bile kaldilar ama yinede sevindirici
  • Nintendo wii 2 den super ayrintilar.

    Şimdi yeni bir söylentiye göre Nintendo'nun HD konsolunun adı "Feel" olabilirmiş.   İsveç kaynaklı bir sitenin haberinin Neogaf'ta yayınlanması sonucu ortaya çıkan söylentilere göre Nintendo HD'nin adının "Feel" olması, kontrolcünün ekranın ile ilgili. Yarı-HD olacak bu ekranlar iPad'inki gibi sert bir yüzeye sahip değil; kontrolcünün ekranına dokunarak sert, yumuşak veya pürüzlü yüzeyleri algılayabilecekmişiz. Peki bu mümkün mü? Tek söyleyebileceğimiz, Nintendo'nun bir çok yeniliğe imza attığı ve böyle bir şeyi sunmasının bizi şaşırtmayacağı. Vitality Sensor adlı parçanın da Nintedo HD'de önemli bir rol oynayacağı söyleniyor. Sanırım Nintendo'nun yine büyük planları var.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendonun_HD_Konsolunun_Adi_Feel_Mi-15346.htm




  • Kontrolcünün ekranına dokunarak sert, yumuşak veya pürüzlü yüzeyleri algılayabilecekmişiz cok enteresan ve cok daha farkli yeniliklerden bahsediliyor her gecen gun daha cok ilgimi cekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Kontrolcünün ekranına dokunarak sert, yumuşak veya pürüzlü yüzeyleri algılayabilecekmişiz cok enteresan ve cok daha farkli yeniliklerden bahsediliyor her gecen gun daha cok ilgimi cekiyor.


    oha
  • "Kontrolcünün ekranına dokunarak sert, yumuşak veya pürüzlü yüzeyleri algılayabilecekmişiz"

    Evet yukaridaki cumle insani yok be dedirtiyor fakat yazinin son paragrafindada  "Vitality Sensor adlı parçanın da Nintedo HD'de önemli bir rol oynayacağı söyleniyor. Sanırım Nintendo'nun yine büyük planları var." Bu cumle Nintendo Wii 2 HD bir degil bir kac sira disi oyunculugu her zamanki gibi etkiliyecek muthis yeniliklerle geldiginin bir kaniti.
  • "Kontrolcünün ekranına dokunarak sert, yumuşak veya pürüzlü yüzeyleri algılayabilecekmişiz"

    Yukarida bahsi gecen Nintendo Wii 2 HD Feel icin bahsi gecen ozeligin teknolojisini anliyabilecegimiz bir vidyoyu siz oyun severlerle paylasmak istiyorum.


    Muthis :)
  • Çok eskiden bahsi geçen teknolojik yenilikler kullanım alanı bulmaya başladı sanırım. Seneler önce buna benzer bir teknoloji duyurulmuştu. Orada verilen örnek ise mesela bir kıyafet alacaksınız online ve kumaşına dokunmak istiyorsunuz. Bu sistem size o imkanı veriyordu. Oyun dünyasında kullanım alanı bulması hoş. Nintendo yine çıtayı yükseltecek gibi. Wii nin ekmeğini yemek yerine bir çok yenilikle geliyor yeni konsol. Rakiplerinden hep bir adım önde bu sayede. İnsanlar yeni konsolu sadece wii nin HD versiyonu sanıyorlardı, bu ondan çok öte bir şey olacak gibi gözüküyor. Merakla açıklanmasını bekliyorum. E3 e az kaldı sonuçta.
  • @ geoxid evet cok haklisin kardes. Ayrica Nintendo Wii 2 HD Feel'in ilk aciklandigi zaman su haberde duyrulmusdu. Nintendo Wii 2 HD nin supriz niteligi tasiyon oyunculugu derinden etkiliyecek cok farkli ama henuz aciklanmayacak E3 2011 fuarina saklanan bir kac muthis yeni teknoloji daha sunacakmis. Gercekten merak uyandirici teknolojileri herzamanki gibi Nintendo beklemek gerek :)
  • eğer söylentiler doğruysa nintendo wii 2 (yada adı ne olacaksa) yi kesin alırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 3 Mayıs 2011; 11:12:26 >
  • Sony gibi Move çıkardık çıtayı yükselttik demiyor,çok gülmüştüm bu Move'u ilk duyurduklarında..

    Nintendo taklit etmiyor,yeni teknoloji sunuyor,bravo !!
  • Bu tür yenilikler güzel. Sanal gerçekliğe doğru atılan adımlar bunlar. Olaya oyun açısından bakarsak ben biraz eski kafalıyım klasik controller mantığı dışına çıkmış her hangi bir yapının %100 verimli çalıştığını göremedik henüz.

    Klavye / mouse veya arcade oyun kollarındaki düşünceyi eyleme geçirme rahatlığı ne game pad de var ne de move ve muadillerinde.

    Ayrıca oyun içindeki bir yaratığın yumuşak ve kıllı derisini herkes elleyemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 3 Mayıs 2011; 12:04:25 >
  • Ayrica Nintendo Wii 2 HD de yeni nesilde PSN ve Xbox Live gibi online alt yapiya cok onem verecekmis Bu nedenle konsolun online yeteneklerinin çok iyi olacağı söyleniyor. Mesela arkadaşlarımızın kendi evlerindeki oyunlarını izleme şansımız bile olacakmış, ve bir cok yenilik.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendo_HD_Soylentileri_Devam_Ediyor-15199.htm
  • yemezler bundan önce online servisi olmayan bir firma nintendo böyle xbox live kalitesinde servis verebilmesi için 10 yıl çalışması önceki konsoldan altyapı hazırlaması lazımdı.(nerede) ?
  • Oyun dedigin gamepadle oynanir. Hareket algilama, yok bilmem hissetme felan bana ters. Eminim forumda benim gibi bir cok adam vardir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I-C-O
    Oyun dedigin gamepadle oynanir. Hareket algilama, yok bilmem hissetme felan bana ters. Eminim forumda benim gibi bir cok adam vardir.

    Kisa vadede boyle gelebilir fakat yillar sonra oyun oynama deyince aklimiza kinect vb gibi teknolojiler gelecektir. Köklü degisikliklere alismak zaman istiyor.
  • Aslinda su bilgi bu noktada cok onem arz ediyor Nintendo yeni nesilde hard cour oyunculuga cok onem verecegini belirtti ve olasi bir kac gamepad mevcu istiyen ayni @ I-C-O kardesimin dedigi gibi ben sadece gamepad den oyunumu oynarim der ozaman gamepad den oynar ayni PS3 ve Xbox 360 gamepad lerinde oldugu gibi. istiyende gamepad in uzerindeki yari HD 6 inclik dokunmatik ekrandan ekrana dokunarak sert, yumuşak veya pürüzlü yüzeyleri hissederek oynar daha Nintendo nun sir gibi sakladigi diger ozelliklerde mevcutmus bakalim onlar ne gibi teknoloji icericek.

     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Mayıs 2011; 14:21:35 >




  • O zaman millet oyunda kadın görmesin paso orasını burasını eller . Bide işin kötüsü hissedicek kadının orasını burasını yandık
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.