|
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (78. sayfa)

-
-
Sadece ufak bir ekleme; V2 ile Oled batarya yönünden aynı ekranın Oled olması biraz daha verimliliği artırıyor ama V1 ile V2 arasındaki fark gibi gün ile gece kadar değil çok minimal. Yani şarj süresi aynı diyebiliriz ama Oled modelin ekranı tamamen başka bir boyut 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verimlilik açısından dedim ben de. Yoksa mah olarak fark yok yaman hocamın da dediği gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cu cip işini Antalya da yapan bir yer var mı ? bilen yardımcı olursa sevinirim.
-
Alırsanız oled ekran alın hem rahatsız edici siyah kenar boşlukları yok hemde oyunlarda daha keyifli bir ekran teknolojisi yeri geliyor tv ye bile takmak istemiyorsunuz ekran görüntü kalitesiyle
-
İlginiz ve cevaplar için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏Genelde elde değilde evde tvye bağlı oynarız diye düşünüyorum. Bu durumda oled veya v2 olmasının bir önemi çok varmi onu merak ettim İkinci el ve sahibinden.com dan almayı düşünüyorum alırken chipin işçilik fotoğrafını ve modeli isterim. Cok teşekkür ederim
Tv de oynayacaksaniz v2 alin oledin ekrani disibda guc ve perfornans olarak bir farki yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V2 çipli 7700-9500 arası fiyatlar mevcut. Sizce nasil fiyatlar.
Full set V2 için 7700TL güzel fiyat.
OLED alın hocam almışken.
Hocam şuan çok zorluyorum zaten kendimi 10 bin gibi bulsam alirim oled ama yok o fiyata
Açıkça yazmış adam "Hizmet şartlarımızı ihlal ettiği için bu dosyaya erişemezsiniz" diye.
Meali;
Google dosyanın illegal olduğunu fark edip erişimi engellemiş.
Çözüm;
Farklı bir link bulmanız lazım.
-
v2 kenar boşlukları kötü oled alın sonra pişman olmayın yeri gelir tv açmaz elde oynarsınız
bende alırken büyük ekranda oynarım diye oled almayı düşünmüyordum küçük ekranda güzel olmaz kafasındaydım ama bazen tv açmaya üşenir oldum ekranı da gayet yeterli oledin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 4 Ocak 2024; 15:19:11 > -
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Yeri gelir tv açmaz dediğiniz tv açmaya üşenirsiniz anlamındamiydi. Birde yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum v2 ile elde oynanmıyor mu?
Oynanıyor hocam Oledin ekranı Oled teknolojisini kullanıyor renkler daha canlı biraz da büyük V2’den. Amaç oyun oynamaksa bütçe de kısıtlıysa V2 işinizi görür hocam.
-
Ben Lite kullanıyorum. Arkadaşım Oled. Oled tabi ki daha güzel, albenisi daha yüksek. Ancak daha önce de söyledim eğer bütçeniz kısıtlıysa ve sadece elde oynayacakeanız yeni nesil konsolun da eli kulağındayken oled almak için cebinizi yormanıza ve iki kat ğcret ödemenize değecek kadar bir fark yok oled ve lite arasında.
Maddi gücünüz için sorun değilse oled, cebinizi yoracaksa lite alıp geçin.
Yardımlarindan dolayı çok teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X