Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
3.976
Cevap
209
Favori
181.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dock'un yerini hiçbirisi tutmaz hem switchi untazam şekilde tutan bir stand oluyor diğerinde daha görüntü kirliliği tv sehpasında

• MIG Switch geliyor arkadaşlar artık çipe ihtiyaç kalmayacak. Cihaz açma lehim atma derdi bitti.

• EmreBngll kullanıcısına yanıt
    Geldiği gibi alacağım bir tane. 2000 civarı olur gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    teknolojiadimi.blogspot.com
    MIG Switch Satın Al? MIG Switch Nedir, Nasıl Kullanılır?
    https://teknolojiadimi.blogspot.com/2024/01/mig-switch-satn-al-mig-switch-nedir.html?m=0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çipin verdiklerinin %5’ini verecek bir aparat hocam. Sadece XCI tabanlı oyunları oynatacağı söylentisi var bu durumda;
    DLC yok,
    Update yok,
    Kartuşa çıkmayan oyunlar yok,
    20 tane oyun yükledikten sonra istediğiniz oyunu bulana kadar sök tak var :)
    İnternet açık yakalandığınız anda ban garanti.

CFWnin sağladığı;
    Tonla homebrew app yok,
    Android, Linux kurmak gibi özgürlükler yok,
    Bandan koruyan DNS ayarları yok
    ve daha bir sürü sayılabilecek eksi varken çip yerine Flash Card tercih etmek çok mantıklı değil ki fiyatının 100$ civarına geleceğini düşünürsek…

Kısacası sadece XCI tabanlı korsan oyun oynarım gerisiyle işim yok derseniz sizin için iyi bir seçenek olabilir ama fiyatının çip işleminden pahalı olacağını bilmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdyaman -- 9 Ocak 2024; 15:51:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeniliklere direnmek her zaman olan şeydir. Bazılarının işleri bozulabilir vs olacak şeyler. Bu tarz ürünlerin faydası bizim gibi tüketiciler için önemli. Çip fiyatları düşer, çip lehim vs uğraşmadan cihazım orjinal kalsın diyenler için büyük nimet. Herşeyi geçtim her teknoloji bir sonrası için bir adım. Bu kartında daha iyisi gelecektir elbet 😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeniliklere direnmek değil hocam zira ortada bir yenilik yok. Eğer kartuş üzerinden Atmoshpere çalıştırıp EMUNAND yapabilecekse söyleyecek hiç sözüm yok.

Homebrew olayını korsan oyun oynamak olarak görüyorsanız dediğim gibi güzel bir seçenek ama oyunların update ve dlclerini unutun çünkü nintendo üzerinden sisteme indirmeniz gerekiyor ki bu korsan oyunla mümkün değil. Ancak ve ancak orijinal oyunlarınızı dump edip sd karta atarsanız o şekilde mümkün olabilir.

Ben nintendo new 3ds xl ta buna benzer sky3ds kart kullandım kart üzerinde mini tuşlar vardı oyunları oradan değiştirirdim teknoloji harikası bi aparattı kartın içine yazılım atılıyordu ama cihaza cfw olayı vs yapmadım makinayı satıp xl olmayan new 3ds aldığımda ona takıp onu da kırılmış gibi kullanma avantajı vardı kart her zaman daha güzel geldi bana ama yukarıda abdyman hocanın yazdığı eksiler switchte pek mantıklı gibi gelmedi açıkçası hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 10 Ocak 2024; 11:34:25 >

Cevaplarda zaten yeniliğe direnilen bir durum yok. Şu anda cihazlara yapılan çip uygulaması neredeyse tamamen sorunsuz çalışıyor ve kullanıcıyı hiçbir anlamda kısıtlamıyor. Bu çıkacak olan yeni yöntem de çipin yapabildiklerini kullanıcıyı bunaltmadan yapabilir halde olacaksa zaten kimsenin muhalefet edeceğini sanmıyorum. Fakat apaçık ortada ki uzunca bir süre sistemin geliştirilmesi devam edecek. Bu durumda insanlar hazırda var olan sistemi mi kullanmayı tercih ederler yoksa yeni sistemin geliştirilmesini mi beklemek isterler? Basit bir karşılaştırma  

• Arkadaşlar herkezin huzurunda abdyaman hocama teşekkür etmek istiyorum cihazı 1 günde çipleyip kargoladı kimsenin güven sorunu olmasın benim gibi teknoloji özürlü birine sorduğum her soruyu memnuniyetle cevapladı bu arada cihaz on numara olduda bana türkçe yama işini öğretcek bi arkadaş varsa çok sevinirim zeldayı türkçe oynamak farz oldu artık

• Hocam selamlar bende v1 switch var da , 16.0.2 sürüm sanırım, şuan 17.0.1 e güncellemek mantıklı mıdır , bazı oyunlar da update yaptıktan sonra giremiyorum , bozuluyor yada eshop hatası veriyor

• yusei kullanıcısına yanıt
    Güncellemek için geçerli bir sebep yok hocam ama güncellemek isterseniz konunun ilk mesajında rehber var göz atabilirsiniz.

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Benim sistemde 17.0.0 gerek yok o zaman diye düşünüyorum. Aman oyun indirmek için site var mı bildiğiniz?

• Harun.c H kullanıcısına yanıt
    Libera shop var tinfoilde hocam youtubeda arayabilirsiniz.

Tamamdir bakıyorum hocam çok teşekkürler

Kesin çalışıyor mu hocam bu?

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gayet stabil şu an.

Hocam sağolasın.

Bilgisayardan indirip kabloyla atma işinden kurtardın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkürler hocam PCden kuruyordum genellikle de PC olmadığı zamanlarda Switch üzerinden indirebileceğim.

• Tamamiyle pc'den kurtarmıyor her oyun yok yedek gözüyle bakın bazı oyunların yeni dlcsini updatini liberadan yükledim oyun açılmadı oyunu komple silip bilgisayardan tekrardan oyunu attım ama retro oyunlar için iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 12 Ocak 2024; 10:55:32 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.