< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (199. sayfa)

-
-
Bir ara bir oyuna takmıştım hiç bir yerde yoktu çünkü japonya'ya özeldi. Onu ararken birkaç site daha keşfetmiştim ama unuttum. Yani alternatif var hâlâ.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı forumlar,
Nintendo Switch OLED cihazıma çip taktırmak istiyorum ama bu işin güncel fiyatlarını tam kestiremiyorum.
Bir de çip olayının yanında, içinde bolca oyun yüklü bir microSD kart da almak istiyorum.
Bu iki işi birlikte yaptırmak ne kadar tutar sizce?
Yani:
Çip + işçilik
Oyunlarla dolu hafıza kartı
işini düzgün yapan yer varsa, ya da burada olan bu işi yapan arkadaş var yazarsa sevinirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 Şimdiden teşekkürler!
-
Ben yardımcı olabilirim, Kocaeli-Gebze dükkanımız mevcut. Oyunlara ekstra ücret almıyoruz.DM den ulaşabilirsiniz
Merhaba destek için dm den iletişim kurabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düzgün çalışan bir shop yok sanırım hala. Bir kaç tane denedim. Çalışıyor gözüküyor indirip kuruyor çalışmıyor oyunlar. Bir kaçı da güncellenmiyor. Telegram güzel de güncellemeleri yapamıyorsunuz oradan kurunca.
-
Ben bir kaç ay önce buldum. Hâlâ daha çalışıyor. YouTube de New shop 2025 yazınca çıkıyordu.
World digitalden bahsediyorsaniz baktim, guncel degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hangisi acaba hocam? Gandalfsax güncel gözüküyor misal ama oyunları kurunca çalışmıyor.
-
küçük boyutlu bir tane oyun örnek verirseniz denerim. hangi shop olduğunu tespit etmek çok zor:(
Patapon'u deneyebilirsiniz, ben kurdum çalışmadı maalesef misal
-
-
Süper, bir de hangi shop'tan indirdiğinizi bilebilsek süper olacak :)
-
Mortal kombat 11 hangisini yüklemek gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X