Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ssj Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.977
Cevap
208
Favori
181.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben de abdyaman hocama İst den gönderdim, 3-4 gün içinde çözüp geri yolladı, gayet de kusursuz biçimde geri geldi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xspecial -- 28 Aralık 2023; 17:5:18 >
  • Merak ettiğim bir konu var ben oğlan için çipli bir cihaz almak istiyorum malum oyun ücretleri yüzünden, daha önce hiç kullanmamış biri olarak soruyorum çipli olunca online oyun işi nasıl oluyor misal fortnite vs gibi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cannburak kullanıcısına yanıt
    Konsol bansızsa OFWde oynayabilirsiniz hocam.

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hızlı dönüşünüz için teşekkürler, konsolu ikinci el alacağım, OFW nedir ve babasız olduğunu alırken anlar mıyım nelere dikkat etmeliyim ?

Orijinal Firmware hocam. Konsolu OFW ile çalıştırdıktan sonra e-shopa giriyor mu kontrol etmeniz yeterli. Hata mesajı almadan giriyorsa ban yememiştir. İkinci elde ban olayı biraz da risk işi, Nintendo anlık olarak banlamıyor bazen haftalar aylar sürebiliyor. Aldıktan sonra ban yeme ihtimali var hiçbir zaman tam olarak emin olamazsınız.

O zaman anladığım cihazi cipsiz 2.el alıp cip yaptırmak daha mantıklı, her versiyona uyuyor mu cipler sonradan çip taktırmak istediğim için neye bakmak gerekiyor. Yoksa 2. El çipsiz bir Nintendo oled veya b2 almam yeterli midir ?

Tüm versiyonlara çip takılabiliyor hocam.

Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz yanıtlar için.

• Arkadaşlar merhaba,

Switch Oled modeli birkaç gün içinde teslim edilecek, ilk Nintendo tecrübem olacak. Önden Zelda Botw ve Mario Odyssey'i kutulu olarak aldım ama bu fiyatlarla oyun almanın sürdürülebilir olmayacağını anladım. Chip konusunda pek bilgim yok, bu konuda bahsedilen modların herhangi bir dezavantajı var mıdır bilmem gereken? Hiç olumsuz yorum görmedim neredeyse o yüzden sormak istedim. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

Bende çipli V1 Switch var, sıfır oled Switch alıp size gönderirsem V1 Switch'teki çipi oled'e aktarabiliyor musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Aktarılır elbet ama mantıklı bir yatırım olacağından şüpheliyim, V1 konsolu çipli şekilde satıp Olede sıfırdan Picofly takmak daha mantıklı bir iş olur.

• Anasının kuzusu A kullanıcısına yanıt
    Çiptekin kaynaklı herhangi bir olumsuzluk yaşama ihtimaliniz yok hocam. An itibariyle Picofly diye anılan çipler en günceli.

olede geç artık kalitesi fark ettiriyor hem siyah boşluk çerçevesi yok

2.el çipli oled switch mi yoksa picofly oled switch alıp taktırmak mı daha mantıklı olur.?

2. El çipli Oled 12500TL civarına gelir konsolu 8000TL civarına bulursanız ikinci el çip taktırmak daha makul olur.

adyaman hocam işin uzmandır güvenilirdir ben çok memnun kaldım malum koularda

9 bine biri çipli Switch oled satıyordu onu alsam mı diye düşünüyordum.

Doğru olmayacak kadar iyi fiyat hocam, elden alacaksanız kaçırmayın.

• merhabalar,

Aşağıdaki free shop;'u deneyim eden var mı?

MrNoobGameryoutube
    hi everyone i want show you new free shop tutorial for nintendo switch this shop is faster and have less bugs In this shop, games such as Capehead, which had installation problems in the previous freeshop, have no problems Follow the steps below in order according to the video : You need a jailbroken nintendo switch and also tinfoil software for this 1.open tinfoil 2.go to the file browser 3.Press the - button on the controller 4.on this page press A on protocol and choose : https 5 . go to the host and type : liberashop.rs 6 . go to path and type : / 7. go to the title and type : libera shop 8. press x to save everything congratulations now you can see new games, new dlc ,.... go to the new games and press Y on any game to see Description and size or just press A and install your game if you have any qustions ask me in comments tanx for wathing please like and subscribe #jailbreak #nintendoswitch #homebrew #freeshop #nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=myV2SZWcf0E
    İkinci eller o civarda bulunuyor. Sıfır çipli oled satan yerler var 10-11 e

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.