Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: surferclown Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.977
Cevap
208
Favori
181.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ey35 E kullanıcısına yanıt

evet aynen hocam üşenir anlamında demiştim tv doka taktığında açmama vs olmaz

• Volkan B. V kullanıcısına yanıt

eksikliğini görmeyelim abdyman hocanın

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt

aynı sorunu bende yaşıyorum. bunu kullanmanın bir yolu var mı?

• Arkadaşlar switche oyun atmak içim pcden önereceğiniz torrent sitesi var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DePiedra0 kullanıcısına yanıt
    Telegramdan torrent olarak oyunu indirebiliyorsunuz onun dışında Nsw2u ve Nxbrew sitesinde de torrent olarak indirmek mümkün ama çok reklam çıkıyor sorun olmaz derseniz indirebilirsiniz telegram biraz daha iyi gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telegram hangi grup hocam

• DePiedra0 kullanıcısına yanıt
    Özelden yazıyorum

• Merhabalar, Nintendo switch almayı düşünüyorum Pokemon,Zelda,mario ve eski oyunları Nintendo klasikleri için, V1 yazılımsal kırık bir cihaz mi almak daha iyi olur yoksa V2 cipli mi? Daha çok evde TV de kullanacağım. Ne almamı önerirsiniz ve 2. El alırken nelere dikkat etmem gerekir. PS5 var 2. Konsol olacak.

• Harun.c H kullanıcısına yanıt
    TV için V1, V2 ya da Oled farketmez hepsi aynı çözünürlük aynı fps sağlıyor bütçenize bağlı. Elde kullanılacaksa en azından V2 olmasına özen gösterin şarj konusunda V1 tatmin etmeyebilir. Ayrıca çipli konsol RCMe göre daha konforlu. Her kapatıp açma durumunda bir aparat kullanmanız gerekmiyor V1 gibi.

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de yazılımsal daha mi iyi olur içi açılmamış diye V1 düşünüyordum. Ama dediğinizi hiç bilmiyorum her açılıp kapanmada jig takılması gerektiğini. O zaman cipli daha iyi olur. Şehir dışı seyahatlerinde kullanırım ama elde kullanma çok olmaz. Çipli cihaz alırken neye dikkat etmek gerekir?

bende v1 var ne aparatı gerekiyormuş anlamadım

• yusei kullanıcısına yanıt

joyconların takıldığı sürgü yerine jig yapılması kastedliyor

• yusei kullanıcısına yanıt
    Konsolunuz RCM Bugına uygunsa bir aparat kullanarak yazılımsal kırılabiliyor.

• Merhabalar Nintendo switch de dock yok şuan, görüntü aktarımı için typ-c çoklayıcı alsam HDMI bağlasam olur mu? Bir sorun teşkil ediyor mu? Hangi type-c hdmı çeviriciyi önerirsiniz?

Tüm hublar uyumlu olmayabilir almadan önce uyumluluğunu kontrol edin. Kaliteli bir hub docktan pahalı olacaktır. İkinci el alışveriş sitelerinden ikinci el bir dock almanız daha sağlıklı olur.

Öncelikle teşekkürler, anladım uyumlu olup olmadığını yazmıyor normal hublarda bir iki adet switch için var diyor onlara bakayım dock da bakayım 2. El. Bildiğiniz uyumlu bir hub var mı?

Dock almanız daha sağlıklı olur bence, bende birkaç ay önce Aliexpress'ten görüntüyü TV'ye aktarmak için mini dock gibi birşey aldım bir süre kullandım sonrasında Switch dondu 1 2 kez sonrasında bi daha kullanmadım , donma sorunu da yaşamadım bi daha, şuanda dock kullanıyorum, aldığım kalitesizdi belki ondan da olabilir ama Nintendonun kendi ürünü dışına pek çıkmanızı önermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 9 Ocak 2024; 0:28:56 >
    Anladım hocam yorumlarda çok gördüm vazgeçtim. 2 el dock arıyorum.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.