Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.762.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar V2 için ekran koruyucu cam öneriniz var mı? Kullanıp memnun kaldığınız marka varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chilekesh-13 kullanıcısına yanıt
    Hocam gizala'da temperli var kullanıcı yorumları iyiydi.100 liraya yakın bir fiyatı vardı,ben onu sipariş verdim konsolu sipariş geçtikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PauLevesque -- 3 Şubat 2022; 17:28:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cfwli bir 3dsxl var, kaç para eder ki? Piyasaya da hakim değilim epeydir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PauLevesque kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam cevap için. Baktım da yorumlar iyi bende alayım 😁

• Switch Pro controller aldım. Joycon lar ile eziyet çekiyormuşum resmen  Bu arada switch aldığımdan beri ne Ps5 ne de Xbox Series X açıyorum😃

• pro controllerları eskittik biz yahuu yeni mi aldın

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Bende 8bitdo SN30Pro+ var. Canavar canavar :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Switch i yeni aldım hocam 😃

• Ben de switch almayı düşünüyorum. Almışken oled modeline aklım kayıyor, hem ekran kalitesi, güncel model olması, hem de ekran boyutundan dolayı.

Ama lite modelini alıp, üstüne de 4 adet oyun alabiliyorum aynı fiyata.

Sizce hangisi daha mantıklı? 5.5" yeterli mi oyunlarda?

Cihazı televizyona bağlayıp oynayacağımı sanmıyorum. Olsa olsa kolları çıkarıp eşimle arda mario kart atarız.

Malum oyun fiyatlarının yüksekliğinden dolayı max 4-5 oyun alırım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 3 Şubat 2022; 22:44:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar switch lite alacağım, karar verdim. Ama nintendonun genel politikalarına çok hakim değilim, switch olayına yeni kafayı taktım.

size sorum şu, switch lite in yenisi, v2 ‘si, oledi çıkması gibi bir durum söz konusu mudur önümüzdeki 1 yıl içinde. (Buna göre alış tarihimi değiştirebilirim)

veya tamamen yeni bir switch serisi çıkar mı önümüzdeki 2 yılda, ( çıkacaksa da alacağım şimdiki switch lite ı, ama çok yatırım yapmayıp satmak için almış olacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qotsa -- 4 Şubat 2022; 11:12:14 >
  • qotsa kullanıcısına yanıt

Hocam bu sorduğun soruların cevabını kim nerden bilsin? Eğer almak istiyorsan al geç. Yarına çıkacağımızın garantisi yok

• switel kullanıcısına yanıt

Su mesajima bakin:

https://forum.donanimhaber.com/nintendo-switch-ana-konu--86828638-2089#151871231

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt

Kim nereden mi bilsin?

mesela önümüzdeki yıl içinde yeni bir Xbox series S çıkmayacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Belki Nintendo’da da benzer bir ürün planlama mantığı vardır diye sordum.

ben bir yerlerde 2-3 sene daha destek vereceklerini duydum.

ancak bu yeni konsol çıkmayacağı anlamına gelmez.

yine de düşününce oled'i yeni çıkardı adamlar. pat diye bir konsol geleceğini sanmam. duyurusu yapılsa dahi bir seneyi bulur diye düşünüyorum.

ytd  

"önümüzdeki yıl içinde yeni bir Xbox series s çıkmayacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok" Eeee yani? Burdan Nintendo da yeni bir switch modeli duyuracak anlamını mı çıkarmalıyız? Switch in zaten hali hazırda 3 modeli var 4. bir modeli çıkaracağını kim nerden bilsin? Bir önceki nesilde tek bir model konsol çıkarmıştı mesela (wiiu)

Hocam yeni nesil için min. 2 sene var bana göre.

Yeni switch modeli çıkarsa da pro çıkar, ondada zaten normal switchlerin aksesuarları falan pro'da da çalışır.

Hatta bugün Konsol Üssü canlı yayınında duydum,Nintendo başkanı açıklamasında Switch ömrünün henüz yarısına yeni ulaştı gibi birşey söyledi Murat abi.

Tabi bir hayli abartı bu Nintendo dan çıkmış olsa bile bu söz ama yeni bir switch sahibi bence mutsuz olmaz gibi hissediyorum bence alın geçin.

Bende yeni switch sahibi olacağım,açıkcası benim için bir cennet switch exc. leri zaten geçtim third party oyunları bile sırf her yerde oynayabilmek beni müthiş tatmin eder o yüzden min 3-4 sene kullanırım bu aleti.

• Daha Metroid Prime 4, Bayonetta 3 gelecek bu konsola. En az 2 sene var yeni Nintendo konsolunun çıkış tarihine

• nevruz84 kullanıcısına yanıt

sakin olun gencler isteyen istedigi konsolu alsin

su cikar bu cikar demenin alemi yok 

daha zelda gelmedi bile

• Yeni çıkan özellikle 3A oyunlar konsola port edilirse 3 senesi daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 5 Şubat 2022; 13:3:53 >
  • Lite modelin 5.5" ekranı yeterli mi sizce? Bir süre sonra daha büyük ekran ihtiyacı doğuyor mu?
    Kafamda sadece ekran boyutu düşüncesi var. Yoksa dock bağlama ya da kolların çıkmasının bir önemi yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.