Yeni ay yılı indirim etkinliği bir Nintendo'da yok galiba. Battle net'te bile var. |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2088. sayfa)

-
-
8bitdo SN30Pro+ var düşünürseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha da guzel olucak hocam yazilarda hikayeyi guzelce anlatiyor ip uclarida var
yan gorevleri bos birakma
birde laybolan cantalari mutlaka topla onun sayesinde bulunmayan itemleri aliosun evolve icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi, https://discord.com/invite/DVTwcagQ
Sağolun hocam switch Pro controller alacağım
Arkadaşlar merhaba Nintendo switch V2 almak istiyorum,uygun 2.el kutulu veya dijital şekilde al sat yaparak oyun oynamak mantıklı mı sizce? Hem exc. Leri oynamak hem de taşınabilir olması vs. özellikle tatilde falan taşınabilir bir konsolda oynamak bile heyecanlandırıyor beni.
Bu arada ana oyun platformum Xbox series x bugüne kadar psp ve PS Vita harici el konsolum olmadı ilk defa Nintendo almayı düşünüyorum ancak PS Vita da handheld oynarken kontroller beni çok zorluyordu, Nintendo switch de joy con ları aparata takıp gamepad yapmak falan pro contrlller olması,3.parti kolları kullanabilmek TV ye bağlanması beni çok cezbetti tabi birde Zelda ları marioları deneyimlemek çok istiyorum yancı konsol olarak güzel olur gibi geliyor bana.
Sözün özü bugüne kadar ana akım oyunlarla ve konsollara hardcore şekilde haşır neşir olmuş bir insana bu konsolu önerir misiniz benim gibi bir durumda olup satın alanlar varmı?
Pişman olur muyum acaba
Oyun fiyatlarının yüksek olduğunu biliyorum ama zaten yancı konsol olacağı için 2-3 ayda bir bile oyun alsam bayağı bir oyun deneyipleyim oyun kültürümü genişletirim diye düşünüyorum.
Bayağı da bi bedava oyun olması fortnite vs. çeşitlilik bol olması ilgimi çekti.
Düşüncelerinizi öğrenirsem çok sevinirim.Herkese iyi oyunlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben yazın almayı düşünüyordum aslında. Bu arada bu cihazların Türkiye garantisi oluyor muydu?
Dürüst olayım mesajınızın hepsini okumadım. Uzun mesajları pek okuyamıyıyorum.
Net cevabım kesinlikle almalısınız. Ama lite versiyonu değil sizi yormayacak en iyi switch neyse onu alın. (Oled, oled ikinci el, v2,v2 ikinci el vs..)
Nintendoyu digerleriyle kıyaslamak hep husranla biter hocam hic yorma kendini. :) çok nadir indirim olur o da genelde %30 filan exc. oyunlarında.
Trden alanlar daha iyi bilir hocam
Oled yerine V2 alsak üzer mi? Bende denemek istiyorum switch'i. PC başında oturmaktan baydım elde en azından yatarak bişeylerle zaman geçiririm diye düşünüyorum.
Oled hoşuma gitti videolardan ama ikinci el cihaz yok neredeyse, sıfırıda çok pahalı. v2'nin ekranı çokmu küçük? Lite bakmıyorum bile ekranı çok küçük.
Benim kullandığım telefonun ekranı 6'5 inçmiş switch 6'2 inç diyor ya. Bana cok kucuk geliyor kararsız kaldım acaba keyif verirmi diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 31 Ocak 2022; 1:18:49 > -
Uzmez, butcenize uygun versiyonu alin. Sadece elde oynama niyetiniz varsa Lite da alabilirsiniz, ekrani gayet yeterli. Sonucta bizler 4.3 inch ekranli PSP, 2.9 inch ekranli Gameboy Advance ve hatta 2.3 inch ekranli Gameboy Color oynadik da sikayet etmedik. Bir diger husus da, Lite daha hafif oldugu icin elleriniz daha yavas uyusuyor, daha uzun sure daha rahat oynayabiliyorsunuz. Switch'i yatakta oynamak 10dk'da bir pozisyon degistirmek demektir.
Herkesin butcesini yormayacak sekilde Switch sahibi olabilmesini diliyorum :)
-
Battle net de aynı kafa esasında, onlarda bile yalandan da olsa indirim olunca bir sitem edesim geldi :)
valla ben de exc. oyunlardan bir kaçı için %30 indirim bekliyorum. daha fazla bir beklentim yok olamaz da
-
Daha önceki mesajlarda göremedim. Ugreen marka Switche özel Bluetooth ses adaptörü aldım. Powerbeats ile kullanıyorum gayet başarılı. Denemedim ama iki kulaklıkla aynı anda kullanılabiliyormuş.
Ugreen Nintendo Switch için Bluetooth 5.0 Verici Ses Adaptörü Siyah
amazon
Ugreen Nintendo Switch için Bluetooth 5.0 Verici Ses Adaptörü Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09BRC19SD/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_2AEA3N24BDAC3HT432W8?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam 13.0 sistem yazılımı ile bluetooth kulaklık desteği geldi adaptör kullanmaya gerek yok
-
Siz deyince gördüm ne zamandır kullanmayınca bahane olur diye alayım demiştim
neyse ki kullanacak başka cihaz var
Sağlık olsun boşa gitmesin de
-
Gitmez hocam, diğerlerinde de kullanırım diye sevinmiştim hatta. Alacağım yoktu başka türlü
Oynayan varmıdır bilmiyorum veya paylaşıldı mı ama ben cok sevdıgım ıcın takıp ediyordum, MLB The Show 22 Nintendo'ya çıkacakmış.
Aynı zamanda crossplay olacakmış.
www.nintendo.com
MLB® The Show™ 22 for Nintendo Switch - Nintendo Game Detailshttps://www.nintendo.com/games/detail/mlb-the-show-22-switch/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 1 Şubat 2022; 1:17:28 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X