< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2092. sayfa)

-
-
Oled modelini satın alan var mı? Varsa nereden satın aldınız? Mediamarkt gibi yerlerde 9.900tl. Daha uyguna nereden alınır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Legends arceus oyununda 6 parti pokemonunu nereden değiştiriyoruz? Mis gibi pokemonlar yakaladım geliştiremiyorum partide olmadığı için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamp yerindeki sapkali adam raiden sapkasi olan prof olen degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi akşamlar dilerim herkese. Bir kaç saat önce Switch Lite modelini alarak aranıza katıldım. Sormak istediğim birşey var. Ekranın köşelerine doğru az sert bastırdığınız zaman kenarlarda renk dalgalanması oluyor mu? Yoksa ekranla alakalı bir problem mi mevcut?
Edit: Sanırım problemi kendim buldum. Ekran koruyucudan kaynaklı, gökkuşağı efekti denilen bir olaymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xientina -- 7 Şubat 2022; 0:26:19 >
Teşekkür ederim. Bir sorum daha var. İki tane alfa pokemonla savaştım ama yakalayamadım öldürmek zorunda kaldım. Sürekli toptan çıkıyor. Onlar yakalanmıyor mu?
Bunu bilmek zor ama şöyle bir durum var. Switch çıktığından beri her yıl yeni bir switch modeli çıktı o yüzden bu sene de bir model gelme ihtimali var bence. @gotsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 7 Şubat 2022; 9:41:10 > -
Hangi aylarda tanıtılıyor ki genelde? Eğer genelde eylül ekim gibi tanıtılıyorsa beklemeye değmez ama haziran gibiyse beklenilebilir.
Ne zaman tanıtıldılar hiç hatırlamıyorum ama eylül ekim gibi çıkış yaptı yeni modeller bugüne kadar.
-
Yakalaniyor hocam benim ekip 6 alfa
top at surekli enerjisini azalttiktan sonra
Bu yil heni konsol cikmiycak switch ailesinde
TÜH YANLIŞLIKLA ÖLDÜRDÜK GÜZELİM RAPİDASHİ
-
Bir süredir konuya giremedim, konuşuldu mu bilmiyorum ama bu ay içinde bi Nintendo Direct etkinliği bekleniyor. Ses getirecek bir etkinlik olabilir diye düşünüyorum. Umut ediyorum
-
Batman: Arkham Collection'ın Switch sürümü sızdırıldı ign türkiye
Batman: Arkham Collection'ın Switch sürümü sızdırıldıhttps://tr.ign.com/batman-arkham-asylum/112483/news/batman-arkham-collectionin-switch-surumu-sizdirildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar switch i ilk çıktığında almıştım sadece dockla monitörde kullanmak için ilk seriden sonra çıkan konsolarda dockla kullanımda herhangi bir fark var mı
-
Yok
teşekkürler
-
Japonya amaozundan sanırım ₺5.500 civarına geliyordu.
-
Türkiyede de 6.900'e bulunabiliyormuş. Forumda oled modelini kullanan var mı? Ekran boyutu ve çözünürlükten dolayı pikseller gözü çok rahatsız ediyor mu merak ettim.
Arkadaslar beni taslayacaksınız ama kusura bakmayın sormak zorundayım. Ilk çıkan switchden var bende ve kirik cihazım. Eskiden Torrent den falan indiriyordum xci oyunları ama su anda bir türlü düzgün bir yer bulamıyorum indirmek icin. Bunun yolunu bana özelden yazan olursa sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X