Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
49.816
Cevap
496
Favori
1.763.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15421543154415451546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar switch konsol için Volgar Viking oyunu kutulu olarak çıkış yaparmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    genelde en uygun amazon lar oluyor hatta son zamanlarda en uygunu amazon japonyaydı...
  • Güncelledim de pek bir fark göremedim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

Elimde sıfır.Kutusu dahi açılmamış Super Smash Bros versiyon Pro Controller bulunmaktadır.
    500 TL'ye satacağım. Almak isteyenlere duyurulur :) Facebook gruplarda 525 TL olarak ilana koyulmuştur.

Karışıklık olmaması adına(diğer SSB joyistiklerle) aşağıdaki resmi paylaşıyorum.
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
  • Domatore kullanıcısına yanıt
    beklenen yeniliklerin hiç birisi yok maalesef, yalnız joy-con lara da güncelleme gelmiş ve drift sorunu çözülmüş diyorlar...
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Drift sorunu nedir

• Domatore kullanıcısına yanıt
    bazı joy-con lar kendi kendine sağa sola çekebiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Bu nasıl bir fiyattır
    En azindan 1000 tl degil

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

bazı joy-con lar kendi kendine sağa sola çekebiliyor...
    Drift sorunu bana iki defa 3-5 saniye oldu neyse ki bir daha da olmadı o da Yaklaşık bir 5 ay önceydi :)
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Genel bir sorun muydu bu. Kardeşlerimle Mario kart oynarken şikayet edip duruyorlardı joyconlardan. Hatta bir seti iade etmiştim amazona😅

• Ara ara oluyordu fakat her joy-con da değil, bakalım sözde bu güncellemeden sonra bitmiş...

• İnşallah hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smudger

Ben daha o kadar ilerleyemedim ancak genel itibariyle sizin dediğiniz gibi aynı şeyler oluyor. Aslında benim için bu daha iyi oyunların daha basit olması işime geliyor yaş ilerledikçe oyuna harcadığım vakit azaldığı için tam konsantre olamıyorum açıkçası.

Alıntıları Göster
    basitliğinden ziyade malesef sürekli aynı tuşlara basarak ben oyun oynadığım hissi alamıyorum. kafamda biraz plan/strateji yapıcam ki zevk alıcam.
  • arkadaşlar bu ürün uygun olur mu switch için ?
    www.hepsiburada.com
    Sandisk Ultra 128GB 100MB/S Class 10 microSDXC Hafıza Kartı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-128gb-100mb-s-class-10-microsdxc-hafiza-karti-adaptor-sdsquar-128g-gn6ma-pm-HB000007R494
    Uygundur diye biliyorum.Bende de aynısı var görüntü itibari ile.Cok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

arkadaşlar bu ürün uygun olur mu switch için ?
    https://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-128gb-100mb-s-class-10-microsdxc-hafiza-karti-adaptor-sdsquar-128g-gn6ma-pm-HB000007R494
    Ben buradan aldım

www.amazon.com.tr
    SanDisk Sdsquar-128G-Gn6Ma 128 Gb: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B073JYC4XM/ref=ppx_yo_mob_b_old_o0_img?ie=UTF8&psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ben buradan aldım

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B073JYC4XM/ref=ppx_yo_mob_b_old_o0_img?ie=UTF8&psc=1

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam aldım bunu

switch yolda geliyor

oyunları direkt karta mı kuruyorsunuz nasıl oluyor

Samsung tavsiye ederim, f/p oranı en iyi o çünkü. U3 sertifikası da var. Sandisk 64 GB almıştım zamanında kendi kendine bozuldu.Bütçe konusunda sıkıntınız yoksa veya aceleniz de yoksa, 256 GB Samsung alın ömürlük olur. Ben öyle yapacağım keza. 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 30 Ocak 2019; 16:4:22 >
  • Amazon tr'de 2500tl ama ne olduğu anlaşılmıyor sıfır mı nintendo türkiye garantili mi?Birde yenisini satın al falan yazıyor o satılan 2.el mi yani.Dil seçeneklerinde de ingilizce yazmıyor.Hiç anlamıyorum bu amazonun dilinden türkçe olmasına rağmen anlamıyorum. Amazontr'den alan varsa bilgi verebilir mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 15421543154415451546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.