Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.762.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dark dragon

Metroid prime 4 işe ilgili video paylaşılmış, oynanış videosu mu acaba diye açtım adam çıkmış konuşuyor
    Oyunun son halinden memnun olmadıklarını söyledi.

Nintendo oyunun en baştan geliştirilmesi için oyunun orjinal geliştiricisi Retro stüdyosuna geri vermiş. Büyük olasılıkla Retro stüdyoları bolca yeni geliştirici alıp oyunu bir an önce yapmaya başlayacak ya da zaten başladı.

Merak ettiğim Retro stüdyolarının üzerinde çalıştığı oyun Stafox GP ne oldu. Ya muhtemelen tamamlandı ve çıkışa hazırlanıyor. ya da komple iptal edildi ama oynanışını görenler olduğuna göre oyun hazır.

Bunun yanın sıra anlaşılan bu iptal karar alınalı 2-3 ay olmuş.

Kötü haber daha çok bekleyeceğiz. İyi haber dandik olduğunu düşündükleri bir Metroid oyununu iptal etmişler.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 25 Ocak 2019; 17:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Oyunun son halinden memnun olmadıklarını söyledi.

Nintendo oyunun en baştan geliştirilmesi için oyunun orjinal geliştiricisi Retro stüdyosuna geri vermiş. Büyük olasılıkla Retro stüdyoları bolca yeni geliştirici alıp oyunu bir an önce yapmaya başlayacak ya da zaten başladı.

Merak ettiğim Retro stüdyolarının üzerinde çalıştığı oyun Stafox GP ne oldu. Ya muhtemelen tamamlandı ve çıkışa hazırlanıyor. ya da komple iptal edildi ama oynanışını görenler olduğuna göre oyun hazır.

Bunun yanın sıra anlaşılan bu iptal karar alınalı 2-3 ay olmuş.

Kötü haber daha çok bekleyeceğiz. İyi haber dandik olduğunu düşündükleri bir Metroid oyununu iptal etmişler.

...

Alıntıları Göster
    Evet öyleymiş, ben oynanış göreyim diye videoyu ileri sardım ve bitti :) bu arada ilk 3 oyunu çıkarırlarsa ertelemeyi unuttururlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer daha iyi bir oyun çıkacaksa ben beklemeye razıyım...
  • -Merak edenlere Metroid Prime 4 olayının iç yüzü. Ayrıca Switch için Metroid Trilogy çoktan hazırmış.

https://www.resetera.com/threads/retro-studios-reportedly-pitched-a-demo-for-prime-4-themselves-which-nintendo-liked-mpt-port-for-switch-has-been-done-for-a-while-and-more.95732/

....

-Nintendo tarafından içeriden haberler verip durduğundan kara listeye alındığını hatıladığım Emily'nin yazdığına göre Yoshi's Crafted World yaklaşık 6 ay önce tamamlanmış. Yani yarım yıldır hazır oyunu bekliyoruz

....

-İlk oyunu 3DS için yayınlanmış Mercury Steam'in Nintendo önderliğinde yaptığı 2,5D Metroid'in yenisi geliştirme aşamasındaymış.

....

-Ne Metroid'miş bir anda herkes ne biliyorsa ortaya dökmeye başladı.

....

Yo-kai Watch 4 oynanış görüntüleri. Oyunu genele olarak beğendim keyifli ve çok sempatik duruyor. Görsel tarafta en hoşuma gitmeyen şey Anisotropic filtering "AF" olayının çok zayıf olması. Yani yer grafiklerinde birkaç metre ilerisi bulanık, net görünmüyor. Bu beni en çok rahatsız eden konu oldu. Bunlar hep konsolun grafiksel zayıflıklarından ortaya çıkan problemler. Nintendu şu cihazı 300 değilde 400 dolara imal edip ona göre birşeyler koysaydın dedirtiyor ara sıra. Eğer daha güçlü bir model çıkarırsa ileride maalesef çok istediğim birşey olmasada ona geçiş yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 26 Ocak 2019; 15:15:27 >

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Ayni gorseli pokemondan da bekliyoruz
  • ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    Bunu soruyu bu aralar herkes soruyor cevabını sana şöyle vereyim;

Nintendo'nun içinde Sigorta sistemi var.Bu sigorta sistemide şöyle çalışıyor,sen cihazı 6 sürümünden 7'ye yükselttiğin anda cihazın 6 tane sigorta yakıyor.Bunu yaktığında ise sen cihazını geri 6 sürümüne indiremiyorsun.Nintendo bundan yola çıkarak SX OS'a karşı önlemde almak istediği için Haziran 2018'den sonra çıkan cihazlarında SX OS yükler yüklemez tüm sigortaları yakıyor ve cihaz kullanılmaz hale geliyor(Yazılımsal olarak).O yüzden artık piyasada zor sıfır SX OS'lu bulunuyor.Bende 2.el SX OS'lu almayı tercih ettim.

SX OS dışında başka bu tarz yazılımlarda varmış belki onlara bi bak istersen hiç merak edip araştırmadım.Ama sürüm yükseltirkende yakmamak için uygulamalar var lakin Haziran 2018'den sonra çıkanlara onlarda etki etmiyor.
  • March 26 ile April 1 arası farklı oyun modlarını denemenizi sağlayacak bir "SPLATOON 2 DEMO" yolda olduğu açıklandı. Ayrıca oyuna yeni silahlar ekleniyor.

Benim gibi oyunu hiç deneme şansı bulamamış ama sevip sevmeyeceğini bilmeyenler için güzel bir gelişme.
  • Bana güzel bir oyun önerme şansınız var mı RPG tarzı bir oyun istiyorum Fallout tarzı lakin bulamıyorum.Skyrim ve Dark Souls'u PC'de bitirmiştim zaten.Varsa bu tarz bir oyun yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bemozerd kullanıcısına yanıt
    Geç gelen bir cevap olmuş. 😊 SX Os pro lu sıfır cihaz aldım. Bu konularda bilgiliyseniz, özelden bilgi alışverişi yapmayı çok isterim hocam. Bir kaç şey sormak istiyorum.

• ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    Bulabilmenize sevindim.Tabiki istediğinizi özelden sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bemozerd

Bana güzel bir oyun önerme şansınız var mı RPG tarzı bir oyun istiyorum Fallout tarzı lakin bulamıyorum.Skyrim ve Dark Souls'u PC'de bitirmiştim zaten.Varsa bu tarz bir oyun yardımcı olursanız sevinirim.
    selamlar diablo oynuyorum switch'te bu tür oyunları seviyorsanız tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smudger

selamlar diablo oynuyorum switch'te bu tür oyunları seviyorsanız tercih edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    ben de act2 nin sonlarına geldim nerdeyse ama sevmediğim bir husus var necro seçtiğim için belki de hep aynı şeyleri yapıp duruyorum o tuşa bas sonra buna sonra buna bir süre sonra sıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: remotion

ben de act2 nin sonlarına geldim nerdeyse ama sevmediğim bir husus var necro seçtiğim için belki de hep aynı şeyleri yapıp duruyorum o tuşa bas sonra buna sonra buna bir süre sonra sıktı

Alıntıları Göster
    Ben daha o kadar ilerleyemedim ancak genel itibariyle sizin dediğiniz gibi aynı şeyler oluyor. Aslında benim için bu daha iyi oyunların daha basit olması işime geliyor yaş ilerledikçe oyuna harcadığım vakit azaldığı için tam konsantre olamıyorum açıkçası.
  • Bu nasıl bir fiyattır
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

• smudger kullanıcısına yanıt
    Zaten oynadığım bir oyun halihazirda bende ilk başlarda görmüştüm ama Switchte nasıl olabilir ki diye hiç yanasmamistim.İndirip deniyecegim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    artık bu kadarına diyebilecek bir laf bulamadım...
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    D&R'da falan halen 550TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sözde Switch oyunlarında Sömestr indirimi var bir de...

• konsolu en uygun nerede bulabiliriz arkadaşlar ?
  • Bir arkadaş 1800 TL'ye var diyordu, oradan alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.