Şimdi Ara

Nintendo 64 vs Playstation 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Türkiye'de N64 bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zordu zamanında çünkü Nintendo'nun distribütörü yoktu. Saturn mü Playstaton mı diye sorsan daha mantıklı olurdu,ben playstation'ı tercih etmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 6 Ağustos 2012; 18:55:13 >
  • Kişisel görüşüm iki konsol aynı kefeye bile konamaz bence,ps1 ve ps2'nin oyun yelpazeleri direkt olarak iki konsoluda kendi jenerasyon rakipleri arasında direkt efsane kategorisine sokuyor benim gözümde.Öyle bir çeşitlilik ve kalite bir daha gelmez..

Orijinalden alıntı: X kare

Türkiye'de N64 bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zordu zamanında çünkü Nintendo'nun distribütörü yoktu. Saturn mü Playstaton mı diye sorsan daha mantıklı olurdu,ben playstation'ı tercih etmiştim

ps1 almaya gittiğimde satıcının elinde yokmuş . 99yılında bana zorla saturn satmaya çalıştı, ama tabiki almadım ps1 kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 6 Ağustos 2012; 19:12:14 >

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Türkiye'de N64 bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zordu zamanında çünkü Nintendo'nun distribütörü yoktu. Saturn mü Playstaton mı diye sorsan daha mantıklı olurdu,ben playstation'ı tercih etmiştim

ps1 almaya gittiğimde satıcının elinde yokmuş . 99yılında bana zorla saturn satmaya çalıştı, ama tabiki almadım ps1 kaçmaz

Valla Saturn'de çok güzel konsoldu alsaydın pişman olmazdın ama aksesuar ve oyun bulmak çok zordu Megavizyon'da falan bulunuyordu anca

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Kişisel görüşüm iki konsol aynı kefeye bile konamaz bence,ps1 ve ps2'nin oyun yelpazeleri direkt olarak iki konsoluda kendi jenerasyon rakipleri arasında direkt efsane kategorisine sokuyor benim gözümde.Öyle bir çeşitlilik ve kalite bir daha gelmez..

N64 kullanmadım ama yabancı forumlarda ps1 ile aynı görülüyor :)

baya oyunu varmış emülatörle oynamak lazım
    mario party 64
    super smash bros 64
    mario 64
    zelda ocarine of time
    donkey kong 64
    metroid 64
    tony hawk falan :D
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nintendo 64 de PS1 kadar iyiydi ama sanırım Türkiyede çok popüler değildi.(yanılıyorsam düzeltin) Yazlıkta bir arkadaşımın Nintendosunda James Bond oynamıştım ve çok iyiydi.

Orijinalden alıntı: Patsocu

Nintendo 64 de PS1 kadar iyiydi ama sanırım Türkiyede çok popüler değildi.(yanılıyorsam düzeltin) Yazlıkta bir arkadaşımın Nintendosunda James Bond oynamıştım ve çok iyiydi.

Popüler değildi çünkü distribütörü yoktu

quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Valla Saturn'de çok güzel konsoldu alsaydın pişman olmazdın ama aksesuar ve oyun bulmak çok zordu Megavizyon'da falan bulunuyordu anca

zaten bende onun için almadım. birde hakkında fazla bilgim yoktu .ps1den önce sega mega drive vardı elimde
    sega meganın oyunları ps1in oyunlarından pahalıydı (orjinalı 4 -5 milyondu o zamanlar)
    ps1 korsan oynardık tabiki 1 mılyona

• playstation daha kapsamlı ve geniş oyunlara sahip ,n64 daha kısa ve çocuksu ,grafikleri de öyle.Ben ikisini de aldım amailk önce playstationu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

UMBRELLA CORPORATION
  • quote:

Orijinalden alıntı: takamoto

playstation daha kapsamlı ve geniş oyunlara sahip ,n64 daha kısa ve çocuksu ,grafikleri de öyle.Ben ikisini de aldım amailk önce playstationu :D

hocam zeldanın oynanış süresine baktımda 120 + diyor

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: takamoto

playstation daha kapsamlı ve geniş oyunlara sahip ,n64 daha kısa ve çocuksu ,grafikleri de öyle.Ben ikisini de aldım amailk önce playstationu :D

hocam zeldanın oynanış süresine baktımda 120 + diyor

Doğru ben 2 günde bitirdim :D

Orijinalden alıntı: Super Egecan

playstation :D

Sen doğmamıştın bile n64 varken
  • n64 süperdi dayım onu oyunlarının hepsini parayla satılan bir proglamla pcye atmıştı toplam 1000 geçik n64 oyunu vardıve oyunlar süperdi ama pcde tuşlar çok karıştı hele james bond un oyunu , army men tony havks ready box vb süper oyunlar hepsi hem onlar için fifa da vardı 99 ve world cup ve konaminin ozamanki futbol oyunları vardı ve çok değişik firmaların süper 3d futbol oyunları vardı hastasyıdım
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.