niksar suyu hatırlayan, tadanlar niksarın en yumuşak içimli suyu olduğu söyleniyor ne düşünüyorsunuz acaba bu konuda ? tadı içimi nasıldır?
eve alıp almama konusunda kararsızız denemeye değer mi acaba sizlere sorayım dedm teşekkürler..
koy hacı bi köşeye ilerde lazım olur
quote:
Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.
tam anlayamadım demek istediğini
Size tavsiye edebilecegim tek su kalabak suyu
quote:
Orijinalden alıntı: BlackPeac3
quote:
Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.
tam anlayamadım demek istediğini
koy bi köşeye senin işine yaramazsa çocuklarının yarar onu diyorum
Bilmiyorum tadını ama eğer niksardan yukarı doğru orduya giderken geçilen dağlardan dolduruyorsalar çok iyi sudur.Kalabakda güzeldir.Kısaca karadeniz bölgesindeki sular gayet iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: caneryilmazer
Bilmiyorum tadını ama eğer niksardan yukarı doğru orduya giderken geçilen dağlardan dolduruyorsalar çok iyi sudur.Kalabakda güzeldir.Kısaca karadeniz bölgesindeki sular gayet iyidir.
alıyorum artık denedkten sonra fikirlerimi yazacağım :)
Ebesinin örekesi artık yani. Ulen suyun yumuşak içimi falan mı olurmuş? Su lan işte, Allah'ın suyu.
quote:
Orijinalden alıntı: Vladiswar
Ebesinin örekesi artık yani. Ulen suyun yumuşak içimi falan mı olurmuş? Su lan işte, Allah'ın suyu.
Çok bilgilisin.
Fabrikasını gezen ve çocukluğundan beri içen biri olarak kesinlikle öneririm kardeşim. Mersin'in çeşme suyunun sertliği 21, Ortalama Damla, Erikli vb suların sertliği 8 civarındayken, Niksar su 0,5 sertliğe sahip. Yani içimi yumuşak bir su.
niksar ayvaz suyu harika...
quote:
Orijinalden alıntı: caneryilmazer
kalabak eskişehir değil mi
istanbul ve ankara'da aroma, eskişehir'de doğal olarak kalabak içerim
niksar suyu bir ara kapatılmış mıydı öyle bir şey hatırlıyorum, bir araştır istersen.
allahın suyu dyen arkadaşım istersen musluk suyu içeblrsn allahın suyu diye herneyse.
denedğm kadarıyla güzel br su bundan önce sırmakeş vardı ona göre baya iyi erkliyi falan blemiyorum tabi.
aldğm adam pyasaya yeni grdğni söyledi kapanıp açılmış sanırım.
NOT: klavyemin İ tuşu bozuk bazı yerlerde kullanamadım kusra bakmayın.
o bölgenin suyu çok iyidir lezzetlidir.
Çok güzeldir.
Niksar iyidir, eskiden cam şişede satıldığını hatırlarım. Ayrıca suda bakılması gerekenler suyun alkali olup olmadığıdır daha çok.
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Niksar iyidir, eskiden cam şişede satıldığını hatırlarım. Ayrıca suda bakılması gerekenler suyun alkali olup olmadığıdır daha çok.
ph kaçla kaç arasında olmalı acaba?
Niksarımızın suyu iyidir fırsatınız varken için biz bulamıyoruz Niksar Ayvaz Suyu olsun ama sarı şeritli olandan
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat_60
Niksarımızın suyu iyidir fırsatınız varken için biz bulamıyoruz Niksar Ayvaz Suyu olsun ama sarı şeritli olandan
pek sarı şeridi yok ama
Bunlar olacak işte kardeşim şeriti sade renkli olanlar normal su