Şimdi Ara

Nikotin sakız'ı kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağımlılık yaptı bende galiba sabah'tan beri kullanmadım başım çatlıyor nerdeyse

• 2 gün önce bi paket aldım gözümün önünde duruyor bi türlü sigarayı atıpta başlayamadım
    forumda gezinirken e sigarayı falan gördüm daha önce kullanmıştım bi faydasını görememiştim yeni ürünleri cok övdüler
    ondan alayım dedim sonra vaz gectim

kullandıgım yöntemler sırayla

1 nikotin bandı (işe yaramıyor)
    2 nikotin sakızı (banttan daha iyi enazından agız boş durmuyor ve sürekli bişeyler yemekten daha iyi ama çokta etkili değil)
    3 nargile 1 ay boyunca her aksam 1 bazen 2 sefer nargile içtim ve hic sigara içmedim enson boğazımtahriş oldu ve kanama yaptı resmen geberiyordum)
    4 elektronik sigara çok az duman çıkarıyor ve ciğerlerimi mahfetti afedersiniz kuscam diye cigerlerim dokülcekti nerdeyse
    5 campix vs türü ilaçlar sigara bırakma polikliniğe gittim bi çuval ilaç verdiler 2 ay boyunca sigara içmedim ama acayip kafa yaptıyo ilaçlar herşeye gülüyosunuz sinir yok stres yok sanırım ilaçlardan bir veya birkaçı anti depresan mesleğim programcılık ve işimden cok geri koydu beni resmen mallaştırıyo insanı
    6 azaltarak bırakma yöntemi 2 hafta az içtim (günlük 3-4 tane kadar) en ufak bi kırılma noktasında dönüşünüz çok kötü oluyor günlük 2 paketle dönmüştüm

ve şimdi

tekrar bırakmaya çalışcam ve sakızla birdaha deniycem en zarasızı gibi bide tadı hoşuma gidiyor tabi alışkanlıkta yapıyor

yılbaşı akşamı 12 de bırakıyorum inşallah. hatırlanması kolay bir tarih olsun diye yılbaşı

allah yar ve yardımcımız olsun (ecmain)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.