Şimdi Ara

Nikon Coolpix L3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nikon coolpix L3 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?

p4 olabilir.
  • hey Allah'ım makinadan anlamayan adamları neden burda yorum yaptırrsın.... O samsung500 ü nikon L3 ikiye katlar. O sansungun sensörleri daha küçük. Nikon unki daha iyi... Megapiksel olayı da çok farketmez çok önemi yok. Nikon L3 ü tavsiye ederim
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hala bıkmadın mı L3'ü lekelemekten, anla artık sen kullanamadın cihazı herkes memnun ya ??....... 100 kişi iyi diyo 2 kişi berbat diyo, allah aşkına yeter artık yav bıkmadın mı ?....
    quote:

Orjinalden alıntı: tk152

Asla alma. netfotograf sitesini incele, bu forumda da geriye dogru bak. L serisi degil ama baska serilere bakabilirsin. ucuz ariyorsan samsung s500 al.
  • 2 değil 3 kişiyiz o zaman günlük gülistanlık ışığın olduğu yerlerde sonuç iyi ama evde,ışığın az olduğu yerlerde rezil bir makina.Ben samsung s500,nikon l3 kullanan biri olarak samsung s500 derim makro çekimi de kötü bu arada eüer makroya önem veriyorsan
  • Hayır tamam s500 daha iyi bi seçim olabilir karşılaştırınca bunu zaten ben de savunmuştum başka bi topicde fakat L3 'ü de yerden yere vurmanın gereği yok; arkadaşın abarttığı kadar kötü mü ? Kullanmış biri olarak yorumunu alabilir miyim peki ? Gerçekten alınmaması gereken berbat bi cihaz mı ?.... Yoksa f\p olarak full otomatik iyi bi seçim mi ? (diğer cihazları kenara atsan)

Benim takıldığım nokta sadece abartılan kötüleme
  • Gözünü kapat ve git al L3'ü derim.ve asla o ucuz makinelere gitme.Creative,HP,Samsung gibi.verdiğin paraya yazık olur.başıma geldi ondan biliyorum.L3 kullanıyorum.kompakt makine kullanacaklar için mükemmel diyorum.
    Creative=Ses
    HP=Bilgisayar,yazıcı
    Samsung=telefon
    Nikon=Fotoğraf makinesi

bitti...
    Fotoğraf, kişinin kendine yakışanı giymesidir. Fotoğraf, sanatçının anlatmak istediği bir konuyu, yazarak okuyucuya iletmek istediği bir kompozisyonu, bir öyküyü, bir düşünceyi, kelimelere başvurmadan, Yaradan'ın insanoğluna bahşetiği hârikulade bir nimet olan camın işlenmesi, metalin uygun şekle sokulması, gümüş tuzları ve bromürle yahutta sayısal algılayıcıyla şekillenerek, kelimeler kullanılmadan anlatılmak istenen duygu ve düşünceyi kareler halinde izleyiciye aktarması demektir...
  • evet l3 o kadar da kötü bi makine değil. inceleme sitelerinde bi sürü örnek resmini bulabilirsin. sen karar ver nasıl diye. o sitelerde sadece günlük gülistanlık resimler yok, iç çekim de var gece çekimi de.. bence fiyatına göre gayet iyi bi makine.

Orjinalden alıntı: canitouch

hey Allah'ım makinadan anlamayan adamları neden burda yorum yaptırrsın.... O samsung500 ü nikon L3 ikiye katlar. O sansungun sensörleri daha küçük. Nikon unki daha iyi... Megapiksel olayı da çok farketmez çok önemi yok. Nikon L3 ü tavsiye ederim

Biz burada dogrulari soyleyince 9 koyden kovmaya basladiniz. Hocam aletin oda ici cekimleri sadece manuel ayarlarla duzeltmek mumkun. Eger manuel ayarlari kurcalamayi seviyorsaniz, kesinlikle alin. Ancak bas-cek mantigi ile kullanmak isterseniz yanilirsiniz. Kaldi ki, bu makinalar sadece disarida kullanilmiyor. Nikon L3'un renk kalitesi gercekten cok guzel. Haa, bir de bu aleti sakin titretmeyin, tripod almanizi tavsiye ederim. inanilmaz hassas.

Ayrica ic ortam konusunda Nikon L serisi AUTO'nun basarisiz oldugunu prof. fotografcilar da soylemekten cekinmiyor. Ben sadece arkadasa aletin boyle bir farkinin oldugunu anlatmaya calistim. Auto ile ic ortamda AYDINLIK KALITE CEKIM yaparim diyorsaniz HODRI MEYDAN.... Ayarlar ile oynayinca da TRIPOD baglantisina ihtiyac duyacaksiniz, bu seferde PUSLU ic ortam cekimlerine hazirlayiniz kendinizi... (Yalcinlardaki prof. kisilerle de konustum bu konulari)

• tam da benim aradağım konu; nikon coolpix L3 almayı düşünüyorum ve almadan önce araştırıyorum.

nikon coolpix L3 ' de flash kapama gibi bir seçenek var mı?
    ...
  • kullandığım makina olarak samsung daha ii manual ayar yapmadan makinanın zevki olmuyor samsung al bence

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• arkadaşlar canon a 530 ile nikon coolpix l3 düşünüyorum.. manual ayardan anlamam fakat canonda manuel ayar var.. sadece otomatik kullanarak canon iyi çekim yaparmı yoksa gidip nikonumu alayım.

Orjinalden alıntı: st_cershen

arkadaşlar canon a 530 ile nikon coolpix l3 düşünüyorum..

Bu ikisi arasında kesinlikle canon.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.