Şimdi Ara

Nike kiyafetlerim ile metrobus'e bindim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tabii ben zenginim herseyim nike.Yasli nineler , amcalar bakiyor.Bune yaaa amma guzel vs siz akliniza getirin filan diyorlar.Arkada'da kiz var liseye gidiyor sanirim.Ayakkabisi ters nike isaretli cakma yani.
    Her neyse..
    Herkes toplandi yanima
    Nine sordu , evladim baban ne is yapiyor, sen kimin oglusun/cocugusun.
    Dedim teyze birak bu ayaklari karsinda 20yasinda adam var.Birakta Nike giyerek havamizi atalim bu yasa geldik.
    Hemen inecektim , inme yerim geldi.Sofor dedi bi daha binme metrobus fakirler icin , senin her seyin nike git taksiye bin.Ben dedim ki tamam amca zaten bende biliyorum nike ile metrobuse binilmez.
    Kiz dediki senin neden herseyin nike ??
    Fakirsin diyemedim.Desem ben fakirim alamiyorum diyecekti , uzmek istemedim yazik zaten hayat onu uzmus.

CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralsouls -- 18 Kasım 2012; 23:33:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akbilden sonrasını okumadım.
  • Akbil'in metrobuse binilmeden basıldığını ve metrobuste yurunemeyecegini bilmiyorsun daha.olmamis yani.

• bastımdan sonrasını okumadım.
  • Olm bak savuş da git ayar etme adamı

• Akbilden sonra geri tusuna bastim.

• Kiz dediki senin neden herseyin nike ??
    Fakirsin diyemedim.Desem ben fakirim alamiyorum diyecekti , uzmek istemedim yazik zaten hayat onu uzmus.

bu soruya bu cevabı hazırladığına göre

beyin.dll bulunamadı diyor ve gidiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdan yapimcilara sesleniyorum.
    Metin yazarligi yapiyorum benimle iletisime gecerseniz mutlu olurum.Tabii profesyonel anlamda olursa daha dikkatli , konsantre yazarim. Bunlar dusunmeden yazdigim hikayeler bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: astralsouls

Burdan yapimcilara sesleniyorum.
    Metin yazarligi yapiyorum benimle iletisime gecerseniz mutlu olurum.Tabii profesyonel anlamda olursa daha dikkatli , konsantre yazarim. Bunlar dusunmeden yazdigim hikayeler bro.

Merhaba ben yapımcı/yönetmen.Filmimiz için 1tane yazar rolünde biri gerek.Biz sizi seçtik.Eğer cevabımıza evet derseniz size kısa bir özet geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

Orijinalden alıntı: astralsouls

Burdan yapimcilara sesleniyorum.

Merhaba ben yapımcı/yönetmen.Filmimiz için 1tane yazar rolünde biri gerek.Biz sizi seçtik.Eğer cevabımıza evet derseniz size kısa bir özet geçeceğim.

Rol olmaz fakat metin yazarim.Bunu goz onunde bulunduracaksaniz iletisime gecelim.

• Şimdi küfür edicem sana he sabahtan beri çık git lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.