Bildirim
Nike'a Rakip Ucuz Ayakkabı Markası Var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kinetix
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi misin? Ben dandik diye biliyorum onları -
Kardeş reebok'ın zik zaklı koşu ayakkabıları çok rahat. Görüntüsü biraz ilginç gelebilir ama -
Nixe -
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
Ciddi misin? Ben dandik diye biliyorum onları
Çok kötü değil. En azından Nixe falan değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MouseMen
Kinetix
aynen kinetix bi nike olmasa da baya sağlam ayakkabı -
Bi bakarım ama ilginç şeyleri sevmem
Bu sefer 100 tlyi geçmemek istiyorum bakalım neler çıkacak -
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
Ciddi misin? Ben dandik diye biliyorum onları
Bi çakma ürün değil, gayet dayanıklılar ve defolu yada her hangi bir arızası çıktığında değişim bile yapıyorlar. Halı sahada ayakkabı dayanmıyor o nedenle çok para veremiyorum bundan dolayı kinetix tercih ediyorum halı sahada. Geçen sene lescon almıştım onuda tavsiye ederim 1 yıl oldu, km lerce yol yürüdüm, koştum, spor yaptım çoğu markadan daha az deforme oldu hala uzun süre gideri var. -
New Balance olabilir -
Adidas ve Puma ,Nike'tan çok daha iyidir ama ucuz değildir. -
Onlara da bakarım hocam sağol
@Asmodian Adidas alacağıma nixe alırım. 220 tllik vespasını aldım 4 ayda derisi kalktı boya dahi fayda etmiyor 3. boyutunu kaybetti eğilmekten. 2 yıllık nike avid var 100e aldım süet olmasına rağmen sadece yassıdı, maşallahı var geçen bi boyadım millet yeni sandı. -
reebok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X