Şimdi Ara

Nijerya'da 130 karısı olan Muhammed Bello Ebubekir 93 yaşında hayatını kaybetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BBC'nin haberine göre, "Baba Masaba" lakabıyla bilinen ve 130 karısı olan Muhammed Bello Ebubekir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 93 yaşında Niger eyaletindeki evinde hayatını kaybetti.

Eşlerinden bazıları hamile olan Ebubekir'in dünkü cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı.

Ebubekir'in 2008'de medyanın odağındayken 86 karısının bulunduğu ancak öldüğünde 130 kadınla evli olduğu belirtildi.

BBC'nin 9 yıl önce röportaj yaptığı eşleri, eskiden "vaiz" olan Ebubekir'le şifa bulmak için geldiklerinde evlendiklerini dile getirmişlerdi.

203 çocuk sahibi olan Ebubekir, kanunlara göre bir erkeğin en fazla dört kadınla evlenebilmesi nedeniyle hapis cezası almıştı. Ebubekir ise kendisini "Ben onlara gitmiyorum, onlar bana geliyor. Allah benden bunu yapmamı istiyor ben de onlarla evleniyorum" diye savunmuştu. Hakkında o tarihlerde 86 eşinden 82'sini boşadığı haberleri çıkan Ebubekir bu iddiaları yalanlamıştı.

http://www.hurriyet.com.tr/130-karisi-olan-adam-93-yasinda-oldu-40350788

• Ne güzel yaşamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karı sayısını azaltmalıydı. 2 bile fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Ocak 2017; 19:12:54 >
  • Öh anasını pompalaya pompalaya en sonu bitince ölmüş 😲

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93 yasinda oten bi kus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şu nijeryalıya caps yapsın acil.
  • "Baba Masaba" lakabıyla bilinen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Ben onlara gitmiyorum, onlar bana geliyor. Allah benden bunu yapmamı istiyor ben de onlarla evleniyorum"
  • Parası bol bir yobaz örneği.

• Baba mokoko diye biliniyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 -- 30 Ocak 2017; 23:29:34 >
  • 130 tane dul var şimdi

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 30 Ocak 2017; 23:56:0 >
  • Rocco siffredi halt etmiş ne cevherler var şu dünyada sırf nijeryalı diye değeri bilinmemiş 93 yaşında ölmüş karılarından bazıları hamileymiş varmı böyle dünya.
  • Adam dünyadaki bütün ırkları toplamış heralde

• Adam kendi başına ülkenin nüfusunu yükseltiyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.