Şimdi Ara

Nihayet Youtube'un yasağı kalkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube, yasaklamaya neden olan videoların incelendiğini ve yayından kaldırıldığını açıkladı. Site, 'Türk kanunlarına aykırı içerikler için yetkililerle işbirliğine hazırız' dedi.

Nihayet Youtube'un yasağı kalkıyor

Görüntü paylaşım sitesi YouTube'dan yapılan açıklamada, ''son kapatma kararına neden teşkil eden videoların incelendiği ve YouTube içerik politikasına aykırı içeriğe sahip olmasından dolayı yayından kaldırıldığı'' bildirildi.

YouTube'dan yapılan yazılı açıklamada, Türk kullanıcıların şu anda YouTube'a erişememesinden üzgün olunduğu belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Son kapatma kararına neden teşkil eden videoları inceledik ve YouTube içerik politikasına aykırı içeriğe sahip olmasından dolayı yayından kaldırdık. YouTube'a Türkiye'den kısa bir süre içerisinde erişimin tekrar sağlanmasını bekliyoruz. YouTube olarak Türk kanunlarına aykırı olabilecek içeriğe ilişkin sorunları gidermek amacıyla yetkililerle işbirliğine her zaman hazırız.''

• kaynak varmı. inş dogrudur youtube a girmeyi özledim. bi şekilde giriliyodu belki ama hiç biri youtube gibi olmuyor. reklamlar fln. ya da mesela adamın açıklamasını okumak için more e tıklıyorum açılmıyor fln.
  • _____________________________
  • haber 7 bombacının lideri ya boşversene
    edit: youtube açılacaktır elbet ama haber7 sitesinin kaynak olduuu bi habere ben pek inanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 26 Mart 2008; 20:44:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

Benim anlamadığım nokta; bu olaylara rağmen youtube'un hala neden Türk, ve Türkçe videoları düzenleyebilecek bir moderatör almıyor olması.
    Youtube uygunsuz videolarla hiç ilgilenmiyor, en azından bu işle ilgilenecek birini işe almalılar.

çok doğru söylemişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.