Şimdi Ara

NİHAYET!. Muharrem İnce 21.00'da CNN Türk'te (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
3
Favori
62.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
321 oy
Sayfa: önceki 1...20...3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maarrem dün söylediğini bu gün yalanlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Awendel

Canım kardesım yasın tahminen 16 felandır çok fazla fox helk tv gibi chp hdp yandas medya izleme... ben almanyada yaşıyorum ve emin ol Türkiyemizin 16 yılda geldiği noktayı gayet iyi görüyorum. Türkiye 16 yılda ezik püzük bir devletken şuan burda Türkiye deyince ödleri kopıyor. Avrupalı devletler neden pkk ya dester veriyor sanıosun kardeşim ? Biraz akıl mantıgını kullan. Umarım doğru yolu bulursun. Senin gibi pırıl pırıl genclerin aklını yıkıyor yamdas medya. Akit de izleme fox ta halk tv de... kimin olursa olsun yandas olmayacaksın. Tarafsız bakacaksın. Cnn izle a haber izle. Biraz mantıkla doğru yolu bulacaksın.

Alıntıları Göster
    İnsanların seni ciddiye almasını istiyorsan , önce Türkçe yazmayı öğrenmelisin.

Almanyada yaşıyorsan ve madem Türkiye çok iyi bir noktada buyur Türkiyede yaşa orada dana gibi para kazanıp burada tatil yapmakla olmuyor.Bende yurtdışında eu ya üye bir ülkede yaşıyorum ve kimsenin neden ödü kopmuyor aksine Türkiyenin durumuyla içten içe dalga geçiyorlar.

Adamların parası senin paranın 5 katı değere sahip ve sen gelmiş burda zırvalıyorsun.Açık açık şunu de ekonominin kötü olması işime geliyor burda euro kazanıyorum Türkiyede kralım tabikide akp yi destekleyeceğim.

Ödü kopmaktan kastın Türk gördüklerinde uzak durmalarıysa yok o korku o korku değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 27 Mayıs 2018; 15:49:22 >

• Osmanli Tugrali ve 15 Temmuz odakli avatarlara sahip olanlara cevap vermeye gerek yok,bir şeyler anlatmayin emin olun anlamayacaklar.16 senede anlamadilarsa sizin demenizle hiç anlamazlar.Gülün geçin,ağlasınlar.

Orijinalden alıntı: Guest-4632DFDE4

E Alman hastasıysan Almanyaya git kardeşim kullan kafayı git seni tutan yok ki madem bu ülkeyi sevmiyorsun ekmeğini suyunu tüketmek zorunda değilsin senin yerine bi başkası yesin bari...

Gören de Almanya gibi 10 tane araba fabrikamız var sanacak. bak 1 tanesini yapmaya çalışıyoruz dün muharrem ince diyor ki "yerli araba üretimi gereksiz başa gelirsem iptal edicem " diyor. Adam BMW'yi övüyor. CHP zihniyeti de BMW gibi araba markaları kurulurken bayrak ipi falan üretiyodu. Yalansa yalan de. Adamlar sanayi devrimi yaparken bizimkiler nerdeydi? Büyümeye çalışırken neden 1 tane de otomotiv sanayi kurulmadı? Devrim arabası neden iptal edildi? Yerli uçak fabrikamız neden kapatıldı? Bunlar devam etseydi şimdi bunlardan 3-5 tane daha olmaz mıydı güzel ülkemizde? olurdu.

he geçmiş mi? geçmiş evet geçmişte kalmış biz önümüze bakıcaz. Napıcaz devletimizi desteklicez ona buna karşı çıkan adamlara değil de icraat yapana destek vericez. herkesin kendi görüşü tabi ben böyle düşünüyorum aldığım hizmete bakarım 15-20 sene önceki yaşantıma bakarım
    BMW fabrikasını överken oradaki robotları ve yazılımlarını övüp biz buna talip olmalıyız diyor.

Araba üretmenin 20 yıl öncesine ait bir hedef olduğu hakkında haklı.

CHP zihniyeti AKP zihniyetinin sattığı şeker, tekel, demir çelik, tekstil, petrol kimya tesislerini kurdu. Devrim otomobilini de üretti ama amerikan ı darbeci askerler ilerlemesine engel oldu o projenin.

Devrim otomobillerini de yapmayı başarsaydık AKP son 16 yılda satmış olurdu zaten.

• strategen kullanıcısına yanıt
    Büyük başarı 1 tane 😁 kardeş ben bu ülkede sadece sağ partiye oy vermedim sol partiye de oy verdim örneğin shp ecevite ama artik yaşlılıktan mi bilinmez yapamadı o zamanlar CHP nin cumhur başkanı Ahmet Nejdet Sezer suratına kitapçık fırlattı devalüasyon oldu her yerde CHP oyunları Turgut Özal a 360 çoğunluk olayında CHP çıkardı Adnan Menderes'in idamına bile CHP göz yumdu bugün deniz gezmişi en çok anan parti CHP ama onun asılmasında imzası olan CHP her yerde CHP çıkıyor işte o yüzden ben CHP zihniyetine guvenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sireno52 -- 27 Mayıs 2018; 17:0:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlara bizim vergilerimiz maaş verip burada trolluk yaptırıyorlar...Biri awel awel milli parası euro yükseliyor diye almanya da oturup akpyi över , biri yeni hesap açıp ilk mesajında memleket için iyi birşeyi söylemeyen tayyip'in yanından geçmediği ama ince'nin vaad ettiği şeylerle hadi ordan diye dalga geçer...

Sireno52 ,Awel ve apran desteklediğniz pt'nin sahibi mal varlığını neden açıklamıyor ? halk olarak , vatandaş olarak hiç mi merak etmezsiniz arkadaş hiç mi sorgulamazsiniz nasıl bir milletiz bizi kimler nasıl yönetiyor kazançlarını ne yapıyor bilmek suç mu kardeşim..?

Ayrıca bu ülkede denetleme sistemi diye bişey yok yani hak hukuk akp den öncede oturmamışti şimdide yok..
    12 yıldır güvenlik sektöründeyim 5 projede çalıştım 1 projeye denetleme geldi 10 larca falso vardı ama adamlar çayını , çorbasını içip gitti...bu ve bunun gibi 10 larca olumsuz madde sayılır ama sizde herşeye verecek bir cevap vardır eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiu_jitsu1905 -- 27 Mayıs 2018; 17:23:5 >

• NİHAYET!. Muharrem İnce 21.00'da CNN Türk'te
    NİHAYET!. Muharrem İnce 21.00'da CNN Türk'te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 27 Mayıs 2018; 18:16:43 >

• Az once haberleri izledim. Hayatimda ülkem adina hic bu kadar utanmamistim. Bir medya surekli olarak m.incenin acigini arayip asagilamk icin mesai harcayip digerlerini over mi? Tansiyonum düştü. Bir abim sayesinde actim tv yi. 15 yildir bu rezaleti gormemek icin elimden geleni yapiyorum. Kaza ile izledim. Allah kahretsin. Yahu iq oranim 5-10 seviyesinde olsa butun dunyanin bizimle ugrastigina inanacaktim. Bu nasil rezil bir medyadir. Bir ulke hicbir halti beceremeyip 24 saat ovulmeyi nasil basari olarak gorur? O zaman ulkemizdeki Bu issizler nedir? Acliktan olenler nedir? Bu ic borc nedir? Batan binlerce firma nedir? Bir daha tv yi acarsam tovbeler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 27 Mayıs 2018; 18:52:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Az once haberleri izledim. Hayatimda ülkem adina hic bu kadar utanmamistim. Bir medya surekli olarak m.incenin acigini arayip asagilamk icin mesai harcayip digerlerini over mi? Tansiyonum düştü. Bir abim sayesinde actim tv yi. 15 yildir bu rezaleti gormemek icin elimden geleni yapiyorum. Kaza ile izledim. Allah kahretsin. Yahu iq oranim 5-10 seviyesinde olsa butun dunyanin bizimle ugrastigina inanacaktim. Bu nasil rezil bir medyadir. Bir ulke hicbir halti beceremeyip 24 saat ovulmeyi nasil basari olarak gorur? O zaman ulkemizdeki Bu issizler nedir? Acliktan olenler nedir? Bu ic borc nedir? Batan binlerce firma nedir? Bir daha tv yi acarsam tovbeler olsun.
    Hocam aç Erdoğan mitingini bak kadınların hepsinde İphone X S9 falan var kimse fakir değil herkes halinden memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Hocam aç Erdoğan mitingini bak kadınların hepsinde İphone X S9 falan var kimse fakir değil herkes halinden memnun

Alıntıları Göster
    Aman Allah korusun. Kalp krizi geçirmeye niyetim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Cnnturk bagimsiz bir kanaldir. Eger inceyi ahaberde gorseydik belki size katilabilirdim.
    harikasın ya.. Bağımsız demek.. Cnn türk

Orijinalden alıntı: sireno52

Büyük başarı 1 tane 😁 kardeş ben bu ülkede sadece sağ partiye oy vermedim sol partiye de oy verdim örneğin shp ecevite ama artik yaşlılıktan mi bilinmez yapamadı o zamanlar CHP nin cumhur başkanı Ahmet Nejdet Sezer suratına kitapçık fırlattı devalüasyon oldu her yerde CHP oyunları Turgut Özal a 360 çoğunluk olayında CHP çıkardı Adnan Menderes'in idamına bile CHP göz yumdu bugün deniz gezmişi en çok anan parti CHP ama onun asılmasında imzası olan CHP her yerde CHP çıkıyor işte o yüzden ben CHP zihniyetine guvenmiyorum
    Hayırdır ne başarısı? Kimin camide daha çok fotoğrafı var diye yarışma mı yapılıyor?

50 sene önce yapılan şeylerle bugünü kıyaslamak ne kadar doğru, o günden bugüne hayatta olup hala siyaset yapan kaç kişi var?

chp'yi beğenmeyebilirsin ama İnce bu yarışa bireysel olarak girdi. En azından bir ne diyormuş diye dinleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: haylaz__

Evet her zamanki gibi siz dünyanın en akıllı insanlarisiniz biz cahiliz

Hiç şaşırmadım.

Sizi izotoplarinizla başbaşa bırakalım parçalayıp yersiniz

He bu arada yerli otoyuda size yedirmeyiz

Alıntıları Göster
    İnce'nin konuşmasını izlememişsin bile, gelip bu başlıkta atıp tutuyorsun. Bilmeden fikir sahibi olan adam cahildir.
    Şimdi ben sana başımdan geçen bir olayı anlatacağım ben Pendik Esenyalı da ikamet ediyorum benim annem 5 vakit namazını kılan biri ama öyle siyah çarşaflı değil siyah çarşaflı komşularından var hepsi dört dorlukler neyse bundan 7-8 sene önce idi yanlış hatırlamıyorsam öğünde Pendik merkezde annemle dolaşıyoruz o ara ben bir şeye yönelim geri döndüm genç bir kız uzun boylu hafif sarışın anneme bir bakışını gördüm o bana yetti hani afedersin kusura bakma sanki bo.. a basmış gibi tiksinir gibi bir bakış atı öğünden beri CHP zihniyeti den hoşlanmıyorum gelelim Muharrem inceye bana göre kemal kilistaroglundan çok çok daha iyi konuşması diksiyon ama verdiği vaadleri anlamsız geldi ne gibi dersen sanki başkasının ağzı ile konuşuyor hiç yapacak demiyor hep yıkacak diyor Demirel köprü yaptı CHP karşı çıktı Özal köprü yaptı CHP karşı çıktı bundan 15- 20 sene önce hastaneler hem yetersizdi hemde pislik içinde idi şimdi 5 yıldızlı otel konforunda büyük hastaneler yapılıyor CHP den kilistaroglundan gene aynı ses bu kadar büyük bir hastaneye ne gerek var diyor 3 hava alanına Hollanda ve almaya karşı çıkıyor birde CHP ve onun kuklası mimarlar odası karşı çıkıyor kanal İstanbul'a karşı çıkıyorlar yaparız deniyorlar hep yikariz diyorlar gelelim yerli arabaya bir arabayı sıfırdan yapmak coook çok zahmetli ama bunlar acaba nin Saab markasinin bütün patentini satın alıp araba yapıyorlar bunlar onada karşılar bu adam yok vadi değilde yapma vadi sunsa tamam derim bu adama oy veririm bunlar başa geleli hep bir icraat yaptılar örneğin atak helikopteri aslında İtalyanların helikopteri yalnızca modernizm ediliş halı kendi zırhlı araçlarımızı yapıyoruz şimdide yerli savaş uçağı yapımı var yapıcı olacaksın yıkıcı değil

• Bu arada beyler Android telefondan yazıyorum yazdığım yazılarda bazı kelime hatalarından dolayı şimdiden özür dilerim şerefsiz telefon bazı kelimeleri kendi atıyor şimdiden özür dilerim

• Az önce Muharrem öncenin haberini okudum şöyle demiş (abdestsis sokağa Ayet-el Kürsi'siz mitinge çıkmam ) demiş demekki o zaman etrafında cünüp gezenler var önce bı onları araştır derim sayın ince

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Az once haberleri izledim. Hayatimda ülkem adina hic bu kadar utanmamistim. Bir medya surekli olarak m.incenin acigini arayip asagilamk icin mesai harcayip digerlerini over mi? Tansiyonum düştü. Bir abim sayesinde actim tv yi. 15 yildir bu rezaleti gormemek icin elimden geleni yapiyorum. Kaza ile izledim. Allah kahretsin. Yahu iq oranim 5-10 seviyesinde olsa butun dunyanin bizimle ugrastigina inanacaktim. Bu nasil rezil bir medyadir. Bir ulke hicbir halti beceremeyip 24 saat ovulmeyi nasil basari olarak gorur? O zaman ulkemizdeki Bu issizler nedir? Acliktan olenler nedir? Bu ic borc nedir? Batan binlerce firma nedir? Bir daha tv yi acarsam tovbeler olsun.
    Keşke kendini kapattığın yerde kalsaydın

Orijinalden alıntı: nanoona

Bu arada Muharrem ince sonuna kadar hakli.

Bir ekonomist olarak ufak bir bilgi veriyim.

Iphone satislarindan en cok kar eden ulke sizce hangisi ?

— amerika ?

Yanildiniz efendim.

En cok kar eden ulke Almanya. Lisans haklari sebebiyle..

Arastiriniz...

Muharrem ince cok zeki bir adam
    Bu enteresan bir iddia. Doğruluğunu nereden teyit edebiliriz?

• manilafortuna kullanıcısına yanıt
    şu medeni alamanyaya desende şu pkklıları bırakıp bizim vatandaşımızı darp etmesin artık yaktıkları insanlarımızın faillerini bulsunlar en azında dava açsınlar. hani onlar bizden daha medeni zeki çevik ya.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.