Şimdi Ara

NİHAYET!. Muharrem İnce 21.00'da CNN Türk'te (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
3
Favori
62.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
321 oy
Sayfa: önceki 1...20...373839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esendağlı

Farkındaysan tepkiyi ilk moderatör e konuşma zamanı ile ilgili yaptı ve moderatör ün konuşmasını kesmesine izin vermedi. Ondan sonra pereze döndü,. Bu arada umarım one minute olayı çok fazla üzmemiştir sizleri😀
    Bir daha izle, ne diyor orada:

"Ne israil halkını, ne cumhurbaşkanı peres'i, ne de musevi halkını hedef aldım".

Ama Peres'e dönüp :

"öldürmeye gelince öldürmeyi siz çok iyi bilirsiniz" diyen de kendisi. Kime diyor bunu moderatöre mi diyor? moderatör mü "plajlardaki çocukları" öldürmüş?

Tükürdüğünü şapır şupur yaladı o basın toplantısında. Zaten dikkat et, açıklamayı önündeki kağıttan okuyor. Hepsi tezgah yani anlayacağın.

Davos daha buzdağının görünen kısmı, Tayyip'in 180 dereceleri saymakla bitmez:

• quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

Bu adam kaç yıldır siyasette 25-30 taspatlasin 35 35 yıldır hiç mi caminin kapı eşiğinde geçerken fotograflanmadi . Fotoğrafı cekilmediyse bu adam İsmet Paşa'nın taktiğini kullanıyor ( ekşi sözlükten alıntıdır). bir gazeteci ile geçen diyaloğu şöyledir:
    -'efendim rahmetli babanız cuma namazlarına hiç camiye gitmezmiş,bu doğru mu?
    -'evet efendim gitmezdi ama cuma namazını da kılardı.babam gösteriş olmasın diye hep evde kılardı cuma namazlarını.'
    ve tabi gazeteci pert..
    2013'den buldum bir tane, camide mevlit okutulurken:

http://www.iha.com.tr/haber-muharrem-ince-ataturk-olmasaydi-adiniz-dimitri-olurdu-310584/

• Ben bu inceyi gerçekten aklı başında sanırdım ama şu bidonla ekonomi anlatması dan sonra gerçekten hiç bir şeyden anlamadığına kanaat getirdim. 2002 deki 50 TL ile 30 litre benzin alınıyormuş bugün çok daha azmış bide bunu utanmadan anlatıyor millette alkışlıyor. Anladığım kadarıyla Selahattin Demirtaş gibi parlatmaya çalışıyorlar ama körler sağırlar birbirini ağırlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 27 Mayıs 2018; 14:42:13 >

YouTube
    Muharrem İnce 3 Ay Arayla Yalan Söylerse.. 😂 ÖNCE / SONRA
    https://youtu.be/W_PW2rp7mVI

Orijinalden alıntı: Cross Thread

.
    ağla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Awendel

Bu mesaj silindi.
    Putcu olmussunuz putcu. Baska hicbir aciklamasi yok

Orijinalden alıntı: Awendel

Canım kardesım yasın tahminen 16 felandır çok fazla fox helk tv gibi chp hdp yandas medya izleme... ben almanyada yaşıyorum ve emin ol Türkiyemizin 16 yılda geldiği noktayı gayet iyi görüyorum. Türkiye 16 yılda ezik püzük bir devletken şuan burda Türkiye deyince ödleri kopıyor. Avrupalı devletler neden pkk ya dester veriyor sanıosun kardeşim ? Biraz akıl mantıgını kullan. Umarım doğru yolu bulursun. Senin gibi pırıl pırıl genclerin aklını yıkıyor yamdas medya. Akit de izleme fox ta halk tv de... kimin olursa olsun yandas olmayacaksın. Tarafsız bakacaksın. Cnn izle a haber izle. Biraz mantıkla doğru yolu bulacaksın.

Alıntıları Göster
    Kötü trol...

puanım 3/10

• İnce Yalanlar -2

Polonya'dan 3 bin hasta sığır eti ithal edilmiş: 'Tahlil raporları yabancı dildeydi, anlamadık'
    https://tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201805271033609542-polonya-delidana-ithal-et/?__twitter_impression=true

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Şu hande fırat , Didem arslan kadar itici spiker yok umarım Birgün bunların medya ahlakı olmadığından dolayı kovulacağı günler görürüz. Hiçbiri bu noktada olmayı hak etmiyor.
    Nevşin Mengü gibi 10 numara sunucu ve Gülay Özdem gibi hem güzel hem iyi sunucu şuan piyasada yok. Neden acaba?

Orijinalden alıntı: apran

İnce Yalanlar -2

https://youtu.be/CB_ZdMaxre4
    İlk videona katılıyorum. 2.ise tam bir karalama.

A haber,Ülke tv,Beyaz tv taraflı,yancı ve yalancı kanallardır. Bunları izleyen de cahildir kusura bakmayın.Siyaset/haber programlarından bahsediyorum. Dizi,sanat,spor programları ayrı.

TRT ve Halk tv de yancı kanallardır, onları da izlemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 27 Mayıs 2018; 13:33:52 >

SübhanAllah bu ne hız arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ahaber le ilgili bir konu değil içeriğe bakacaksın videoda herşey açık büyükelçiler Erdoğan'ı yargılacakmısnız diye sordumu sorusuna Onlarda sordu diyor. Sonra Twitter dan büyük elçiler sormadı bende böyle birşey demedim diyor.

Orijinalden alıntı: |Deidara|

evet ülkenin sizin gibi bilinçsiz insanlar tarafından böyle duruma sürüklenmesi zoruma gidiyor. ben izotopları parçalayacağım evet, siz de sığır sığır hastalıklı sığırlarınızı yersiniz.https://tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201805271033609542-polonya-delidana-ithal-et/?__twitter_impression=true
    Evet her zamanki gibi siz dünyanın en akıllı insanlarisiniz biz cahiliz

Hiç şaşırmadım.

Sizi izotoplarinizla başbaşa bırakalım parçalayıp yersiniz

He bu arada yerli otoyuda size yedirmeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: strategen

Dinlemediysen, nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun.

Fikir edinmeden önce bilgi edinmezsen olacağı budur.

Alıntıları Göster
    8 seçimdir dinliyoruz daha gerek varmı dinlemeye

Orijinalden alıntı: BéTo

Nevşin Mengü gibi 10 numara sunucu ve Gülay Özdem gibi hem güzel hem iyi sunucu şuan piyasada yok. Neden acaba?

Alıntıları Göster
    Nevsin hanımı dwTürkiye youtube takip ediyorum.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.