Şimdi Ara

NİHAYET!. Muharrem İnce 21.00'da CNN Türk'te (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
3
Favori
62.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
321 oy
Giriş
    Dua et forumdayiz çomar kardeşim,küfür etmeye başlasam yarisinda kapatip annene sarilmak zorunda hissederdin kendini.O yuzden onu sana bagisliyorum,hadi abisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzotop diyorlar abi ya özerklikmiş, anadilde eğitimmiş boşver onları. İzotop,kuantum diyorlar abi

• Tayyip bey anca önceden kendisi tarafından hazırlanmış soruları cevaplamak için gazetecilerin (?) karşısına çıkar. Muharrem abi gönüllerin başkanı!

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Dua et forumdayiz çomar kardeşim,küfür etmeye başlasam yarisinda kapatip annene sarilmak zorunda hissederdin kendini.O yuzden onu sana bagisliyorum,hadi abisi.
    Abin kurban olsun sana sizin küfürbaz haydonun öğrencileri olduğunuzu zaten ezelden biliyoruz biz bilmediğimiz bir şey değil o yüzden ağzın iyi küfür yapıyordur eyvallah.. Haaa o ağıza o müstehak orası ayrı bir mevzu ammmaaa bozulmana gerek yoktu..

Ben kimsenin şahsına bir şey dememişken bana düdük yakıştırmasını yapan sen oldun şimdi neden bozuldun anlamadım babacığına düdük dediğim için mi ? Ve onunda babasına

Bak mevzuya yavaş yavaş annemi bile dahil etmeye başladın sen..

Tek gerçek var oda nedir biliyormusun ? Sen bunları ancak klavye başından yaparsın buna gücün yeter diğer türlü kapını baca bacanı tuvalet yaparım..

Bu kelimenin genel olarak bir anlamı yok fakat benim literatürümde neleri neleri içeriyor bir bilseeennnnn

Ayrıca keko yakıştırmasını yapanlar "keko" sizlerin babası ve amcalarıdır babanız gibi bir kekodan sizlerin çıkmasıda gayet normaldir.

Allahına kurban olayım reis sonuna kadar seninleyiz inadına #DEVAM #DEVAM #DEVAM #DEVAM #DEVAM #DEVAM #DEVAM

Agresif pislik.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

İzotop diyorlar abi ya özerklikmiş, anadilde eğitimmiş boşver onları. İzotop,kuantum diyorlar abi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Nisan’da açıkladığı AKP Seçim Beyannamesi’nde de Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik şartına atıfta bulunuluyor. Seçim Beyannamesi’nin "İleri Demokrasi" başlığının "Vatandaş ve Sonuç Odaklı Yönetim" alt başlığında "Mahalli müşterek nitelikli hizmetleri sunma konusunda Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartındaki esaslara uygun olarak mahalli idareler tam yetkili hale getirilecektir" vaadine yer veriliyor.

http://m.milliyet.com.tr/-yerel-yonetimlere-ozerklik-vaadi-ak-parti-de-de-var-siyaset-1395375/

Sene 2011 senin parti de vermiş aynı özerlik vaadini gardaş, noldu gelmiş şimdi özerlik dedi diye laf ediyorsun.Kac kere Ak Parti ye tepki gösterdin daha önce bu vaat için acaba.Ozerlik dediğin de belediyeye mali özerlik, çamur yapma

Anadilde eğitim diye ortalığı bulandirma git önce programı güzelce izle sonra gel konuş.Adam diyor ki herkese resmi dili öğreteceğiz.Kurt Laz Çerkez kendi dilini öğrenmek isterse kendi dilini öğrenmesini sağlayacagiz.Son olarakta global bir dil öğreteceğiz diyor.Gelmis burda boş tatava yapıyorsun

Ah tabi izotop falan dememeli, onun yerine yol falan demeli.Ne gerek var yau bize öyle yüksek teknoloji falan, biz yol yapar, yol ihraç eder, yol yeriz mis gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilmirem

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Nisan’da açıkladığı AKP Seçim Beyannamesi’nde de Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik şartına atıfta bulunuluyor. Seçim Beyannamesi’nin "İleri Demokrasi" başlığının "Vatandaş ve Sonuç Odaklı Yönetim" alt başlığında "Mahalli müşterek nitelikli hizmetleri sunma konusunda Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartındaki esaslara uygun olarak mahalli idareler tam yetkili hale getirilecektir" vaadine yer veriliyor.

http://m.milliyet.com.tr/-yerel-yonetimlere-ozerklik-vaadi-ak-parti-de-de-var-siyaset-1395375/

Sene 2011 senin parti de vermiş aynı özerlik vaadini gardaş, noldu gelmiş şimdi özerlik dedi diye laf ediyorsun.Kac kere Ak Parti ye tepki gösterdin daha önce bu vaat için acaba.Ozerlik dediğin de belediyeye mali özerlik, çamur yapma

Anadilde eğitim diye ortalığı bulandirma git önce programı güzelce izle sonra gel konuş.Adam diyor ki herkese resmi dili öğreteceğiz.Kurt Laz Çerkez kendi dilini öğrenmek isterse kendi dilini öğrenmesini sağlayacagiz.Son olarakta global bir dil öğreteceğiz diyor.Gelmis burda boş tatava yapıyorsun

Ah tabi izotop falan dememeli, onun yerine yol falan demeli.Ne gerek var yau bize öyle yüksek teknoloji falan, biz yol yapar, yol ihraç eder, yol yeriz mis gibi

Alıntıları Göster
    Siz şimdi bu adama mı oy vereceksiniz
    Adam kaç gündür kılıktan kılığa giriyor oy için insanda biraz gurur olur

• quote:

Alıntıları Göster
    Ah canım ya tabi adam; 500 koruma, 45 adet merso+GMC , bir adet kobra ve bir adet helikopter ile gezseydin oy verirdiniz tabi.

Ah yada 40 adet kamera ile namaza falan gitmeli yada bir garibanin sofrasına konuk olmalıydı.

Ne öyle halkla iç içe falan olmaz öyle şeyler

Peki kardeş sen şu bir dediği diğerini tutmayan insana mı oy vereceksin

https://m.youtube.com/watch?v=TEU0n7Grk2A

Bu arada yazdıklarıma da cevap verememissin

• Başörtüsü konusunda yaptıkları bu adamın birleştirici olacağı konusunda ikiyüzlülüğünü ortaya koymaktadır. Maden 2010 dan beridir buraya kafayaı koyacak kadar zeki lider ve ileri görüşlüdür yaptıklarının önüne geleceğini bilmeliydi. Hala söylemlerinde siyasi takılıyor hem chp lileri hemde muahfazakarları kaybetmek istemesede bunları düşünüp çok sert tepki vermemliydi diye düşünüyorum. Ayrıca yönetim kabiliyeti konusunda birleştiricilik eşit mesafede olmak konusunda belediyecilik söyleme gerek duymadan objektif olarak hareket ve söylemlerin sergilendiği en büyük arenea. oy vermesemde kendisine başarılar diliyorum.

Orijinalden alıntı: Bilmirem

Ah canım ya tabi adam; 500 koruma, 45 adet merso+GMC , bir adet kobra ve bir adet helikopter ile gezseydin oy verirdiniz tabi.

Ah yada 40 adet kamera ile namaza falan gitmeli yada bir garibanin sofrasına konuk olmalıydı.

Ne öyle halkla iç içe falan olmaz öyle şeyler

Peki kardeş sen şu bir dediği diğerini tutmayan insana mı oy vereceksin

https://m.youtube.com/watch?v=TEU0n7Grk2A

Bu arada yazdıklarıma da cevap verememissin

Alıntıları Göster
    AL SANA CEVAP

CHP seçim bildirgesini açıkladı: Yerel Yönetimler Özerklik şartını uygulamaya koyacağız
    CHP, terör örgütü PKK'nın da talebi olan Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartını hayata geçirmeyi seçim vaadi olarak sundu. CHP'nin seçim beyannamesi Ankara'da açıklandı. Terör örgütünün isteklerinden biri olan ana dilde eğitimin hayata geçirileceği de belirtilen bildiride Avrupa Birliği ile yaşanan krizlerin sona erdirileceği kaydedildi.
    https://www.ulusal.com.tr/gundem/chp-secim-bildirgesini-acikladi-yerel-yonetimler-ozerklik-sartini-uygulamaya-koyacagiz-h202585.html

• quote:

Alıntıları Göster
    Emeğiyle rızkını cikatmanin en guzel örneklerinden olan ayakkabi boyaciligini asagiliyorsunuz. Akparti nin artik halka tepeden bakanların, elitlerin partisi oldugunu ispatladiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Emeğiyle rızkını cikatmanin en guzel örneklerinden olan ayakkabi boyaciligini asagiliyorsunuz. Akparti nin artik halka tepeden bakanların, elitlerin partisi oldugunu ispatladiniz.

Alıntıları Göster
    Kimseyi aşağılamıyorum sadece oy için şaklabanlığa gerek yok diyorum.

AL SANA CEVAP

CHP seçim bildirgesini açıkladı: Yerel Yönetimler Özerklik şartını uygulamaya koyacağız
    CHP, terör örgütü PKK'nın da talebi olan Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartını hayata geçirmeyi seçim vaadi olarak sundu. CHP'nin seçim beyannamesi Ankara'da açıklandı. Terör örgütünün isteklerinden biri olan ana dilde eğitimin hayata geçirileceği de belirtilen bildiride Avrupa Birliği ile yaşanan krizlerin sona erdirileceği kaydedildi.
    https://www.ulusal.com.tr/gundem/chp-secim-bildirgesini-acikladi-yerel-yonetimler-ozerklik-sartini-uygulamaya-koyacagiz-h202585.html

Alıntıları Göster
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.tbb.gov.tr/mevzuat/kanunlar/Avrupa_Yerel_Yonetimler_ozerklik_Sarti.pdf&ved=2ahUKEwjcovPboqTbAhVFqaQKHUMnAM8QFjACegQIBxAB&usg=AOvVaw1JwScrCcDBoECO7WLlcvXu

Taa 1988 de Ozal in basbakanligi sirasinda uluslararası anlasmaya imza atilmis ve yerel yönetimler ozerklik sarti onaylanarak kanun hukmune gelmiştir. Madem karsiniz Akparti 16 yildir devistirseymis kanunu.

• Buyrun akp linki

Belediye özerkliğine dair. Yerel yönetimlerin güçlendirilmesiyle ilgili uyum yasaları için çok sayıda kanun çıkarıldı zaten.
    Ab uyumunu tamamlayacağız diyor chp. Yüzümüzü ortadoğudan batıya döneceğiz dedi zaten bin kere.
    Ortadoğuya dönmeyi çok isteyenler chp ya da iyi partiyi seçmez afgan ve suriyeli mültecilerine mülteci katar olur biter.

Bütün yandaşlar ab’ne katılıyoruz diye coştukça coşmuştunuz. O günleri de unutmayın.

http://m.akparti.org.tr/upload/documents/buyuksehir_belediye_kanunu.pptx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 27 Mayıs 2018; 0:15:14 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alıntıları Göster
    yanlış anlama ben akpartiliyim ama bende boyacılık ettim zamanında iyide boyacıydım uşam bunda utanacak sıkılacak bişe yok sen utan bak şimdi senin sulaleini satın alacak imkanım var yarın ne olacağın belli mi olmadı bu uşam olmadı olmaz öyle adamı gelirinden aşağılamak yakışıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Onlar zaten uretti simdi kaymagini yiyorlar. Biz bu isi becerip satana dek zaten bu sektor bitecek diyor. Gelecege yatirim yapacagiz diyor gecmise degil.
    Iyide gelecege yatirim yapacaksak, otomobil uretmenin ne sakincais var.

Kendi markamiz kendi teknolojimizle uretelim.

Ben cok istiyorum.

Amerikada yasayan bir gurbetci olarak, Turk markasi bir otomobilim olsun daha ne isterim.

Japonlar Honda Type -R alip, arkasina japonca “bu bizim” yaziyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 27 Mayıs 2018; 1:7:42 >

Orijinalden alıntı: sireno52

Senin algılama biçimine bağlı. TAMAM
    Kıvırmana gerek yok ki? "Aile terbiyesi eksikliği" = terbiyesizlik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.