Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun, üniversitedeki Tıp, Güzel Sanatlar ve Mimarlık, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler ile İslami İlimler fakültelerinin dekanlıklarını vekaleten yürüttüğü ortaya çıktı. Cumhuriyet gazetesinden Sefa Uyar’ın haberine göre Toplam 8 fakültenin bulunduğu 2018 yılında kurulan üniversitede, diğer 4 dekanlığı ise yalnızca 2 isim yürütüyor. Diş Hekimliği ile Sağlık Bilimleri fakültelerinin dekanlığını Prof. Dr. Zeynep Güngörmüş, Hukuk ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültelerinin dekanlığını Prof. Dr. Osman Bilgin yapıyor. Rektör ile 8 fakültenin dekanlarının yer aldığı 9 kişilik yönetim kurulu, sadece 3 kişiden oluşuyor. Hatipoğlu, 11 kişilik senatoda da 5 kişilik görev yürütüyor. ‘YAPILANMA TAMAMLANMADI’ Üniversite yetkilileri, toplam 799 öğrencinin eğitim gördüğünü söylerken, kurulan fakültelere dekan vekili atanması gerektiğini ancak “üniversite yeni kurulduğu için akademik yapılanmasını henüz tamamlamadığını, bu nedenle de üniversitede Rektör Hatipoğlu dahil bulunan 3 profesörün imza yetkisi açısından dekan vekilleri olarak görevlendirildiğini” kaydetti. Yetkililer, “ek olarak yürütülen dekan vekilliği görevleri nedeniyle bu isimlerin herhangi bir ücret almadığını” söyledi. ![]() https://odatv4.com/hatipoglu-tip-fakultesi-dekani-oldu-12032150.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 12 Mart 2021; 14:20:52 > |
Nihat Hatipoğlu Tıp Fakültesi dekanı oldu

-
-
Elhamdülillah
-
hocam ayetel kursi okusak bypass ameliyatmiz kabul olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Hattori-
hocam ayetel kursi okusak bypass ameliyatmiz kabul olur mu?YANACAKSIN
-
Benim zaten özel sigortam var hep özele gidiyorum. Akp üniversitelerinden mezun doktorlara tedavi olacak halk düşünsün.
-
durmuyordu nihat hoca durmuyorduuu
dekan oluyorduu ne kadar universite varsa
yeter diyordu yeter atanamamislar
bizde burdayiz diyorduuu
ramazanda geliyordu
nihat hoca ve oglu paralari cukkaliyordu
-
Tıp fakültesi dekanı diyor ki;
ebu hüreyre ağlıyordu, ebu hüreyre günlerdir yiyecek bir lokma bulamıyordu, ebu dahdah ona bir hurma uzattı, ebu hüreyre hurmayla yetinmişti mutluydu artık ebu hüreyre. ebu dahdah en büyük zenginlik bu diyordu, şimdi ebu dahdah mutluluktan ağlıyordu.
-
Niyet ettim allah rizasi icin bypass ameliyatini yapmaya -
Ülkede şu saçma üniversiteleri kapatacağım diyen 1 tane siyasetçi yok
Yani bunların sorun olduğunu kimse mi görmüyor?
-
inandıkları dinin kitabında bunlara münafık diyorlar, şarap içiyorlar diye milleti helak eden yaratıcı ise bunların nedense dalga geçmesine ve dini kullanmasına ses çıkartmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990Ainandıkları dinin kitabında bunlara münafık diyorlar, şarap içiyorlar diye milleti helak eden yaratıcı ise bunların nedense dalga geçmesine ve dini kullanmasına ses çıkartmaz.
Hocam inanan biri olarak bende bunun ve buna benzerlerin yani dinden para kazananların karsisindayim da kişilerden hareketle insanlarin inandigi değere lafı sözü getirip hakaret etmesek olmaz mı ? Lütfen
özenle hacamat yapılır.
-
ortada dine hakaret yok sorgu var.
-
islam bilim ve teknoloji
-
6 meslek bi arada
yalamaya devam...
-
Yakında F16'ları biz subaylar değil cami hocaları sürmeye başlar diye düşünüyorum
kolay olsa şimdiye bizide şutlarlar yerimize cami hoclalarını koyarlardı ümmet birden kuleye kule dinlemede netros 1.16.2 den yaklaşan tanımlanmayan uçan cisim yaklaşıyor konumu mu A.16.e 3 e yöneltiyorum ümmetim için Allahu akbar uçan araç ben ümmet pilot ebu sıddık Türk hava sahasına giriş yaptınız Allahın izni ile sizi vuracağız uçağınızın konumunu değiştirin
-
Üniversiteler özelleştirilsin. Parasız eğitim yoktur parayı halkın ödediği eğitim vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: ProprietorÜlkede şu saçma üniversiteleri kapatacağım diyen 1 tane siyasetçi yok
Yani bunların sorun olduğunu kimse mi görmüyor?
Liberal demokrat parti var hocam. Özelleştireceğiz.
Asalak kültürünün eserleri bunlar. Halktan nasılsa para geliyor . O kurum yıllarca lise eğitimi verse bile tıkır tıkır cebinizden hortumladiklsri vergilerle akademisyen dedikleriniz güzel bir yaşam surecekler.
Ama yaşasın eğitim..herkes yükseköğretim okumalı diyen zihniyet ve akpliler için bunu anlamak zordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Mart 2021; 14:22:32 >
üff isme bak be "İslam Bilim ve Teknoloji".
Helal olsun.
hocam ayetel kursi okusak bypass ameliyatmiz kabul olur mu?
|
durmuyordu nihat hoca durmuyorduuu dekan oluyorduu ne kadar universite varsa yeter diyordu yeter atanamamislar bizde burdayiz diyorduuu ramazanda geliyordu nihat hoca ve oglu paralari cukkaliyordu |
Elhamdülillah |
Tıp fakültesi dekanı diyor ki; ebu hüreyre ağlıyordu, ebu hüreyre günlerdir yiyecek bir lokma bulamıyordu, ebu dahdah ona bir hurma uzattı, ebu hüreyre hurmayla yetinmişti mutluydu artık ebu hüreyre. ebu dahdah en büyük zenginlik bu diyordu, şimdi ebu dahdah mutluluktan ağlıyordu. |
Benim zaten özel sigortam var hep özele gidiyorum. Akp üniversitelerinden mezun doktorlara tedavi olacak halk düşünsün. |
Niyet ettim allah rizasi icin bypass ameliyatini yapmaya
|
Benzer içerikler
- suriye"de araba fiyatları
- az hasarlı bina hasarsıza nasıl çevrilir
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- ariel boykot mu
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- 5g ihalesi ne zaman
- telefon iade edilir mi
- mta fay haritası
- 5.5 g
- dünyanın en zengin ülkesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X