|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
Yıllardır hep aklımda olan ama bir türlü başlayamadığım bir oyundu. Dün oyunun Prologue kısmını bitirdim. Oyunun müziklerini hep övüyorlardı. Daha oyunun başındaki müzik bile kendine hayran bıraktı. Akşam olsa da gidip devam etsem diye bekliyorum. |
Vuruş hissi zayıf ancak hikayesi ve tasarım olarak harika ki Japon temalı oyunları hiç sevmeme rağmen oynuyorum. Karakterler arasındaki diyaloglar çok iyi, oyunun dördüncü duvarı sıkça yıkması en son Deadpool'da deneyimlediğim bir şeydi. Bakalım oynamaya devam ettikçe yorum yapacağım. Game pass sürümü iyi, denemek isteyen varsa ucuz yoldan oynayabilir. |
|
Hocam bu drakengard ve nier arasinda ki ilişki nedir ? Biraz araştırma yaptim ama net bişey anlamadim. 2003 yilinda tokyoya gökten bir ejderha ve gözcü düşmüş. Devlet ilk defa böle biseyle karşılaştığı için roketle onlari vurmuş. Sonra ejderhadan gelen bir virüs insanliga bulasip hasta etmiş. İnsanlik da kendini karantiya almış ruhlarlarla vucutlari ayırmış. Boş kalan vucutlara yapay ruhlar yerlestirmisler. Bunlara replikan denmiş. Yapay ruhlar vücutları terketmeyince gercek ruhlar karanliklasarak vucutlara saldirmis. Robotlar bu arada dunyayi ele geçirmiş falan. Okuyup anlayabildigim ancak bukadar. Tam hikayesini anlatan bir kaynak oneririmisiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
- Kenarlıksız video ayar özelliği eklendi. - Fidelity FX CAS özelliği eklendi. - Sistem artık Windows görüntü ayarlarında HDR'nin etkinleştirilip etkinleştirilmediğini algılayacak. - Kenar yumuşatma özelliğine çeşitli ince ayar getirildi. - Simgeler, arka planlar, kullanıcı arayüzü gibi öğeler artık 4K çözünürlükleri destekliyor. - Bit hızı iyileştirildi ve önceden oluşturulmuş tüm ara sahneler geliştirildi. Artık 60 FPS'lik bir performans alınacak. - Global Illumination için üç farklı ayar getirildi: Yüksek, orta ve düşük. - Kare hızı, varsayılan ayarlarda 60 FPS olarak sabitlendi. - Kararlılıkla ilgili diğer düzeltmeler uygulandı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14.3 GB boyutunda güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile yapılan düzeltmelerin ve grafiksel iyileştirmelerin çalışabilmesi için oyunda herhangi bir mod yüklü olmaması varsada dosyaları doğrulatıp yada temiz kurulumla birlikte oynamak gerekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Temmuz 2021; 19:56:20 > |
//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
|
Oyunu ilk kez bu akşam oynadım.Normalde Steam'den alalı epey olmuştu fakat teknik açıdan oyunla ilgili bazı sorunlar olduğu için(çözünürlük,tam ekran vs) bu nedenle Steam sürümüne gelecek olan güncellemeyi bekledim.İlk izlenim olarak oynanış ve müzikler gayet güzel,açılış bölümünü bitirmeden kayıt olmadığını ve otomatik kayıt yerinede manuel kaydı kendimizin yapabildiğini ilk öldüğümde fark ettim. |
//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
|
oyunu bugün aldım, aldıktan sonra birkaç inceleme seyrettiğimde ölünce bütün ilerleme gidiyor tarzı birkaç söyleme denk geldim, doğru mu bu? yani bazı oyunlardaki hardcore modu gibi falan mı oyun tamamen? öyleyse başlamadan iade etmeyi düşünüyorum zira. tüm hikaye için birden fazla defa bitirmek zorunda olmak neyse de ölünce ilerleme kaybı olması sıkar baya. |
Arkadaşlar bu oyunu yakın zamanda oynayanınız var mı? Bir arkadaşım incelemede 60fps ve fullscreen sorunundan bahsetmiş 21 Mart'ta. Şu an ne durumda? Bir arkadaşıma hediye olarak alacağım, oyun onun istek listesinde ama sorun yaşamasın istiyorum. |
CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI --- KULAKLIK ---
|
15 Temmuz'da şöyle bir güncelleme yapılmıştı hocam.Yukarıda Terminatör hocam bu güncelleme sonrası deneyimlerini paylaşmıştı. ''Güncelleme ile tam ekran ve çözünürlük sorununu düzeltmişler.Oyunu 4K da açtım ve herhangi bir sorun olmadan çalıştı.Ara yüzü oynanan çözünürlüğe uygun hale getirmişler ve bazı yeni görsel geliştirmeler yapmışlar.Oyun 60 fps limitle çalışıyor yinede herhangi bir akıcılık sorunu yada fps düşmesi olmadı'' Yama notları
- Kenarlıksız video ayar özelliği eklendi. - Fidelity FX CAS özelliği eklendi. - Sistem artık Windows görüntü ayarlarında HDR'nin etkinleştirilip etkinleştirilmediğini algılayacak. - Kenar yumuşatma özelliğine çeşitli ince ayar getirildi. - Simgeler, arka planlar, kullanıcı arayüzü gibi öğeler artık 4K çözünürlükleri destekliyor. - Bit hızı iyileştirildi ve önceden oluşturulmuş tüm ara sahneler geliştirildi. Artık 60 FPS'lik bir performans alınacak. - Global Illumination için üç farklı ayar getirildi: Yüksek, orta ve düşük. - Kare hızı, varsayılan ayarlarda 60 FPS olarak sabitlendi. - Kararlılıkla ilgili diğer düzeltmeler uygulandı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Aralık 2021; 22:39:3 > |