Şimdi Ara

Nicolas Cage : Bangkok Dangerous Filmi Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 24 Şubat 2009; 16:08:57 >

• ben izlemiştim güzel filmdir zamanını boşuna harcamazsın en azından
  • Nicolas Cage den hiç beklemediğim bir performanstı,film vasatın altında kalıyor bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Nicolas Cage den hiç beklemediğim bir performanstı,film vasatın altında kalıyor bana göre.

bence gayet güzel izlenesi bir film.
  • izle bence,fena film değilzamanında 7/10 vermiştim
  • quote:

Nicolas Cage den hiç beklemediğim bir performanstı,film vasatın altında kalıyor bana göre.

Aynen bende bu düşüncedeyim,zamana yazık,hiç yakıştıramadım bu sanatçıya.savaş tanrısı,Yüzbaşı Corelli’nin Mandolini,Rüzgarla Konuşanlar,Melekler Şehri,Tersyüz gibi kaliteli filmlerden sonra yazık etmiş kendine.

Ayrıca o örnek verdigim filmlerin konusunun,yapısının ayrı oldugunu biliyorum sadece kalite anlamında verdim onları.
  • Maalesef filmin konusu klas değil klasik,yine aynı konuyu işlemişler,hatta filmi izlerken ben bu filmi daha önce izlemiştim gibi bir his-düşünce hibriti oluşturuyor.Tek fark başrol oyuncusunun nicolas cage olması o kadar, insan senaryoya biraz özgünlük katar değil mi?Filmi kurtaran şeyler aksiyonlu,silah patlamalı sahneler,bunlar da olmasa film direkt çöp. 6/10 yani izleseniz de olur izlemeseniz de.

Nicolas'ın sağır kızın arkasındaki adam öldürdüğü,kızın bunu belirli bir süre farkedemediği(sağır olduğundan silah seslerini duymaması), sonrasında omzuna sıçrayan kanı ve taze cesetlerin olduğunu gördüğü sahneler güzeldi.

Bu arada bunun konusu vardı ama DH arama zımbırtısına yazıyorum çıkmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Maalesef filmin konusu klas değil klasik,yine aynı konuyu işlemişler,hatta filmi izlerken ben bu filmi daha önce izlemiştim gibi bir his-düşünce hibriti oluşturuyor.Tek fark başrol oyuncusunun nicolas cage olması o kadar, insan senaryoya biraz özgünlük katar değil mi?Filmi kurtaran şeyler aksiyonlu,silah patlamalı sahneler,bunlar da olmasa film direkt çöp. 6/10 yani izleseniz de olur izlemeseniz de.

Nicolas'ın sağır kızın arkasındaki adam öldürdüğü,kızın bunu belirli bir süre farkedemediği(sağır olduğundan silah seslerini duymaması), sonrasında omzuna sıçrayan kanı ve taze cesetlerin olduğunu gördüğü sahneler güzeldi.

İmzandaki kare, cinli filmden bir karemi?

• film iyi.ama beklediğim kadar değil.yinede izlenebilir o bir tane filmi vardı wicker man mi neydi..ondan daha iyi olduğu kesin
  • vakıt kaybı
  • İkinci sınıf aksiyon filmi... Nicolas amcamda düştükçe düştü ha....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Maalesef filmin konusu klas değil klasik,yine aynı konuyu işlemişler,hatta filmi izlerken ben bu filmi daha önce izlemiştim gibi bir his-düşünce hibriti oluşturuyor.Tek fark başrol oyuncusunun nicolas cage olması o kadar, insan senaryoya biraz özgünlük katar değil mi?Filmi kurtaran şeyler aksiyonlu,silah patlamalı sahneler,bunlar da olmasa film direkt çöp. 6/10 yani izleseniz de olur izlemeseniz de.

İmzandaki kare, cinli filmden bir karemi?

Evet.

• olumsuz yorumlara ragmen izlemiştim. çok kalite film beklentisinden dolayı bu yorumlar geliyor bence yoksa film fena değil.
  • gzüel bir filim bence ama muhtşem değil izlersen de izlemesende bişey kaybetmessin 10/7
  • Film sadece Nicholas Cage in en kötü değil benimde izlediğim en kötü ilk 3film arasında kendine kolayca haklı bir yer edindi.

Hatta filmi izlerken sanırım Nicholas Cage Thailand a tatile gittiğinde sıkılıp boş zamanında bu filmi çekti diyede düşünmedim değil.Bir kere film bir Holywood yapımı değil onu söyliyim hatta filmde Amerikalı olarak sadece Nicholas varki filmin teknik ekibide sanırım komple uzak doğulu..

Film in konusuna gelirsek tamamen klişe bir konu:Bir suikastçinin klasikleşmiş hayatı!!Ayrıca filmde kullanılan(kullanılan diyorum ama herhalde 3-4kere kullanmışlar bütçe azlığından) efektler(efekt demeye 1000 şahit)gerçekten ketçap kıvamında kan ve photoshop tarzı

Bunların dışında malesef Kurguda çok başarılı değil..Çekimler amatör kamerayla yapılmış gibi..

Bazı arkadaşlar abarttığımı düşüneceklerdir ama yemin ediyorum filmin ilk 10-15dakkasını izledikten sonra ya Nicholasın filme ortak olduğunu ya bir hayır işi için oynamayı kabul ettiğini yada baştada söylediğim gibi tatil sırasında kendi el kamerasıyla filmi çektiğini düşündüm

Yani cevabım kesinlikle seyretme,büyük zaman kaybı olur onun yerine maç seyret ne biliyim iddaa falan oyna hatta aklından bi sayı tut daha heycanlı vakit geçirirsin..

• nicholas cage'ye yakışmamız bence. aksiyon namına bişi göremedim pek konusuda pek iyi değildi bence
  • Nicolas Cage'den böyle berbat bir film beklemezdim, çok sevdiğim bir aktördür ama film tek kelimeyle rezalet bana göre 10/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 6 Mart 2009; 11:21:29 >
  • Bende Nicholas Cage'in adına güvenip gitmiştim ama verdiğim paraya acıdım resmen. Boş bir film.
  • Bence de vasatın altında.. Filmin tek özelliği Nicholas Cage oynuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dųŋĸēłħēïť

quote:

bence gayet güzel izlenesi bir film.

İmzanda yazmış olduğun şeyi sana hediye ediyorum buradan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.