çünkü şımarık zengin çocuklarının cesedimle oynaşıp türlü şımarıklıklar yapmasını istemiyorum. kadavra madavra çok bunlara. açsın kitaptan öğrensinler. tşk, öd. |
Bildirim
çünkü şımarık zengin çocuklarının cesedimle oynaşıp türlü şımarıklıklar yapmasını istemiyorum. kadavra madavra çok bunlara. açsın kitaptan öğrensinler. tşk, öd. |
Benle gelen benle gider başlarım bağışına. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ölen insanların organ bağışı zorunluluk esas kılınmalı ve bağışlanmalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin elinde olan bir durum değil ki. İster bağışla ister bağışlama. Beyin ölümün gerçekleştikten sonra ailen karar veriyor. Ha aileme vasiyet bırakacağım bağışlamasınlar diye diyorsan o başka tabii. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vasiyet dediysem sözlü olarak söylemesini kastettim. Yani organlarımı bağışlarsanız hakkımı helal etmem gibi bir şey. Yoksa zaten organ bağışı olması için hastanede tıbbi ölümünün gerçekleşmesi lazım. O anda kimin aklına gelir vasiyet masiyet. |
2003 yılında türkiyede internet kullanımım oranı ancak %10du o tarihte bilgisayarınız üstüne internetiniz olduğuna göre normal bi vatandaşa göre zengindiniz değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |