Öncelikle merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere başlı başına bir most wanted oynama sebebi olan bir araç pakedi sunacağım. Bu paket tamamen oyunda mevcut 32 kullanılabilir + bazı trafik ve polis araçlarının tek tek değiştirilmesiyle oluşturulmuştur. Araçlar tarafımca pek çok siteden özenle seçilerek oyuna dahil edilmiştir.
Not: Oyundaki çoğu araç '' Forza Motorsport 3 '' den alınmıştır bu nedenle bazı araçların poligonları fazladır ve düşük sistemli pclerde kasılmaya sebep olabilir bunu baştan belirtelim.
Önemli bir uyarı daha yapacak olursak oyun versiyonunuz mutlaka son versiyon olan 1.3 olmalıdır. Araçları tanıtmadan önce bu araçları oyuna eklememizi sağlayacak olan program şu;
Bu adresten programı indirdikten sonra kuralım.. Bundan sonra oyuna masaüstünde oluşan '' Need for Speed™ Most Wanted (Mod Loader) '' simgesinden giriş yapacağız eski kısayolu unutun. Bu program sayesinde c/program files/EA Games/Need for speed most wanted/ ADDONS klasörü oluşturmuş olacağız.
ADDONS klasörü çok önemli. Bu klasörde CARS_REPLACE ve FRONTEND alt klasörleri mevcut. Öncelikle CARS_ REPLACE için araçları aşağıdan indiriyorsunuz.. Dosya 80mb açınca 620 mb civarı oluyor.
Bu dosyayı indirdiken sonra rardan çıkarıp, klasörün içindekileri program files'daki aynı adlı klasörün içine kopyalıyoruz. Şimdi FRONTEND'i indiriyorsunuz..
Yine aynı işlemleri yapıp FRONTEND klasörü içindekileri kendimizdeki aynı adlı klasörün içine atıyoruz...
Şimdi araçlarımız hazır
Not: Kariyer modunda bazı cpu araçlarda grafiksel hatalar görebilirsiniz ancak kendi araçlarınızda olmaz. Hatalı olan araçları Addons klasöründeki CARS_REPLACE bölümünden bulup sildiğinizde o araçlar orjinal haline dönecektir. Bu bütün araçlar için geçerli. Beğenmezseniz ya da orjinal hale dönmek isterseniz bu klasördeki bütün araçları silmeniz yeterli. Araçlar orjinal araçlar haline dönecektir.
Ve işte otomobil listemiz..
Evet liste bu şekilde.. Araçları mümkün olduğunca herkesin seveceği modellerden seçmeye çalıştım. Tamamını süpercar seçebilirdim ama bazı arkadaşlarımız oyunun başında bu tarz araçlar yerine bir fiat ya da focus gibi araçları tercih edebilirler diye düşündüm.
Umarım memnun kalmışsınızdır. Araçların bazılarına 1-2 çeşit body kit uygulanabiliyor bazılarına ise uygulanmıyor. Genelde hepsinin rengi ve jant, cam gibi şeyleri değiştirilebiliyor. Impreza, Slr gibi araçlar populer olduğundan gelişmiş modelleri ile değiştirildi. Impreza DIRT 2 adlı oyundan alındı.
Bunun dışında 5. seviye polisler Bugatti Veyron Cop car ile değiştirildi, Suv larda sanırım Toyotanın bir modeli ile şuan hatırlamıyorum. Traffikteki taksiler Bmw 5 serisi ile, Trucklar farklı bir truckla değiştirildi.
Şimdi ortalığın tozunu alalım.. Iyi oyunlar..
Bu pack senin anladığım kadarıyla öyleyse eline sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: zero2900
Bu pack senin anladığım kadarıyla öyleyse eline sağlık.
Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş..
Eline sağlık güzel olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2023
Bu mesaj silindi.
arabalar çok hoş gerçekten indirip deneyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Vasto Lorde
arabalar çok hoş gerçekten indirip deneyeceğim
Alıntıları Göster
arabalar müthiş sonra indirecem. bi şi sorcam prog. 80 mb açınca 620 mb derken 80 mb yi yükledik sonra dosyayı açınca 620 mb olarak internetten tekrar mı yüklenecek
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
arabalar müthiş sonra indirecem. bi şi sorcam prog. 80 mb açınca 620 mb derken 80 mb yi yükledik sonra dosyayı açınca 620 mb olarak internetten tekrar mı yüklenecek
Hayır, 80 mb indiriceksiniz o winrar'lı dosyayı açınca bilgisayarınızda 620 mb olarak yer kaplıyacak. Bu sırada arkadaşımızın verdiği nfscars.net'den REPLACE yani değiştirilecek araca dikkat ederek oyundaki araçları değiştirebilirsiniz. Bu benim kendi oluşturduğum paketti siz de bu site vasıtasıyla araçları değiştirebilirsiniz anlattığım şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: Nidoran
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
Hayır, 80 mb indiriceksiniz o winrar'lı dosyayı açınca bilgisayarınızda 620 mb olarak yer kaplıyacak. Bu sırada arkadaşımızın verdiği nfscars.net'den REPLACE yani değiştirilecek araca dikkat ederek oyundaki araçları değiştirebilirsiniz. Bu benim kendi oluşturduğum paketti siz de bu site vasıtasıyla araçları değiştirebilirsiniz anlattığım şekilde.
Alıntıları Göster
güzel olmuş yarın indiricem
quote:
Orijinalden alıntı: visoela
güzel olmuş yarın indiricem
Alıntıları Göster
link var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
link var mı?
Alıntıları Göster
arkadaşımız arabaları vermiş ama manufacturer leri unutmuş dalgınlıktan herhalde birazdan logoları upluyorum.ama hepsi yok malesef .