Şimdi Ara

Neye ilgim olduğunu bulamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi mesleği yapmam gerektiğini bulamıyorum arkadaşlar.

Sabit masa başı bir istemiyorum.
    Beden gücüyle yapılabilecek bir iş'te istemiyorum.

Bilmiyorum ne yapmam gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuvalet sorumlusu olabilirsin
  • Tarihte herzaman Ayranı dökülmeden ve bir tarafına birşeyler olmadan bir yerlere gelmeye çalışıp bir baltaya sap olmayan insanlar olmuştur ve bu post şunu gösteriyorki olmayada devam edecektir :D :D :D
  • bende de var bu durum. sırf hayat nereye götürürse oraya diye yaşadım hep 22 yaşımda önlisans elektronikten mezun oldum 3 aydır bilişim sektöründe çalışıyorum. sevmedim ki hiç elektroniği alternatif yok diye gittim okudum dolayısıyla 2 yıllık mezunu olabildim sevemeden anca bu kadar oldu. bomboş yaşadım hayatı. bilişim sektöründe çalışıyorum dediysem de tanıdık yanında maaş almadan iş öğreniyorum bu yani 3. ayım dolacak 2 hafta sonra. 3 ay olunca konuşacağım işkur garantili eleman alıyorlar 6 ay işkur veriyor maaşını iş veren için sıkıntı olmuyor bu durum zararı yok çünkü staj yaptıgım yerde kalırsam devam edicem ama eğerki almazlarsa bende senin gibi ne yapacağımı bilmez haldeyim fakat bunun çözümü sanırım iş denemek yani mutlu olduğun bi yer bulana kadar sürekli iş denemek.. En azından bu iş yerim olmazsa öyle yapıcam çünkü bende yaprak gibi sallanıp duruyorum rüzgarda hayat nereye götürürse diye.

• Sen hem çalışmak istiyorsun hem çalışmak istemiyorsun. durum vahim ben kaçar beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.