Şimdi Ara

NEXUS 4 TEKNOSA.COM DA STOKTA 1399 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
6.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhangunes

merhaba,
    turkcell calisani oldugum icin daha uygun fiyata alabiliyorum. istiyenede bagdat caddesinden alip, 1200 lira nakite birakirim. (NEXUS 4)

gelip elden almak istiyorum hocam.
  • bir telefona 999 TL'den fazla vermek patron değilsem beni üzer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

xperia z varken bunu almak kerizliktir.. Az daha sabredin reyizler..

i9300 alınacağına nexus4,
    nexus4 alınacağına xperia Z,
    xperiaZ alınacağına HTC Droid DNA ....

bu liste böyle gider.
  • bana biraz pahalı geldi 1200 den fazlasıda yuh yurt dışında 600 küsür lira :(
  • amerikada 300 dolar civarımı gerçekten? amerikadan getirtebilrim ilerleyen zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: faya85

Bence s2 fiyatı gereksiz pahalı yakında s2 ile s3 fiyatları eşitlenecek bu gidişle ki teknosada satılan s2 ye netten s3 bulabiliyorsunuz o derece

Nexus 4 gelince Yakında uyanık birileri 8 gb Versiyonunu getirir (abd de 249 dolar olan ) 999TL Den satmaya çalışır 16 gb versiyonda 1199 iner gibi geliyor keşke 1099dan çıksaydı

xperia Z'ye gelince 1700 1800 tlyi geçeceğini sanmıyorum pazar kapmak isteyen sony Uygun fiyata verecek o cihazı
    çünkü Htc de boş durmadı One J YANİ BUTTERFLY Gelio o da 2000 civarı olur gibi
    arkadan S4 İle Şişman kadın şarkısını söyleyecek samsung ve 2000den girer 6 aya 1500 iner mali 600 olacak gibi işte o çok şey değiştirecek yani bi 8 9 ay kullanılacak teliniz varsa bekleyin derim ben

söylentiye görede Nexus 5'in çalışmaları başlayacak işte tüm standarlar o zman değişecek !

1200TL kabul edilecek rakamdı.

Ama kıyas yaparken AB fiyatını değil. TR fiyatını kıyaslamak lazım. Sonuçta ona bakarsanız AB de de S3 bu fiyata değil. Pasaporta kayıt vb şekilde S3 ü 1000-1100 TL ye alabiliyorsunuz sonuçta. Paralel ithalatlar 1300-1400 falan. Distrübütörler ise 1400-1500 civarı sanırım.

Sadece 100TL kafadan sırf telefon olduğu için vergi var. 40-50TL radyo vergisi. Daha buna KDV yi katmadım bile.

Xperia Z bence de 1700TL fiyat ile gelir. Zira P vb modellerin fiyatındaki düşüşten belli hangi fiyata gireceği. Valla 1500 bile olabilir. Sony agresif. TV bizim için bitti yaşasın mobil dünya havasında adamlar şu an.

HTC nin ucuz telefonu olacağını sanmam ben. Apple gibi bir kitlesi var. Apandisti patlayan BlackBerry kullanıcıları Hatice Hatice diye dolaşmaya başladı.

Nexus 5 e de gelince. Çalışma başlayacak ta. 2-3 defa Amerikada satışa çıkıp 10 dakika içinde stoklar bitecek te. 15-20. parti mal bize gelecek te fiyat düşecek. O zamana kadar Teknolojideki hıza bakarsak Nexus 6 çıkmış ve hatta ilk 2 parti bitmiş olur. Nexus 7 nin de özellikleri sızmış olur.

Yani yazılımdan geri kalmayayım dersen Nexus. Ama dersen ki son teknoloji güç olsun. O zaman başka aşklara yelken açmak lazım. Çünkü Google ın asıl amacı Apple ı kalbinden bıçaklamak. Amerikadaki Apple kullanıcılarını kendine çekerek.

Bu arada baya bi uçmuşsunuz Nexus 7 satışta zaten

Nexus 7 Phone. Diyelim.

O sıra sadece telefona odaklandım.

Ve uçması ile alakası yok. Nexus 7 dünyada yok sattı. Bak bize geldi herkes artık bu saatten sonra alınmaz havasında.

Gene Nexus 4 idare eder. Ama açıkçası o da geç kaldı. Sadece ülkemiz için de değil. Google Nexus u sadece AB için çıkarıyor desek yeridir.

• bu millet neyin kafasını yaşıyor anlamadım iphone 5 çıkmadan önce iphone 4s abd fiyatını 250 dolar yaptılar kimsenin sesi çıkmıyor hala 1600-1700 tl den satılıyor TR de bu millet hayal görüyor nexsus 4 ü 1100 tl düşermiş fazla hayal kurmayın bence lg 4x bile hala 1299 tl teknosa fiyatı vatandanblg da tehşir lg 4x 1100 tl nexsus 4 ün ülkemiz koşularına göre fiyatı uygun Türkiye yi başka ülkelerle karıştırmayın nexsus 4 teknosa harici vatan gold vs yerlere gelmezse uzun süre bu fiyatta kalır fiyatının düşme ihtimali htc one ,s4, ve sony
    fiyatlarına bağlı bu telefonlar 1600 TL ye satılırsa düşer nexsus 4 tabi bunların 2000 tl den aşağı olmayacağına göre s3 ün hala 1600 tl not 2nin 1700 htc one x 1600 tl iken 2000 tl den aşağı gelmiyecektir yeni telefonlar nexsus 4 fp ürünü şüan, bekleyin 1 sene htc one s4 sony nin fiyatları 1600 tl lere inerse belki nexsus 4 1200 tl ye bulursun tabi son kalmış teşhir ürününü bu arada nexsus cu değilim garip bi samsung giom var roomlayıp duruyom :))

• bu arada almak isteyen varsa telefoncularda spot hali 950 tl sıfır pasaportun varsa 1100 tl ye gelir sana tel bu fiyat kadıköy de ki telefoncular veriyor doğubank da kayıtsız hanine 1350 tl diyor adamların dünyadan haberleri yok alan olmuşmudur çok merak ediyorum
  • quote:

amerikada 300 dolar civarımı gerçekten? amerikadan getirtebilrim ilerleyen zamanda.

300 dolara gelmiyor işte...
    800-850 TL arası pasaporta kaydedilmiş olarak kullanırsınız.
    16 gb olan abd kdvsini-google kendi vergisi ile 400 dolar pasaporta işletmeyi koyunca 800-850 arası bir rakama gelmekte.
    300 dolarla bitseydi keşke...
  • pasaport kayıtlı ucuza geliyor ama garanti olayı yok telefoncuyla görüştüm gerçi bozulma ihtimali düşük ihtimal ama olur mu olur LG yi hiç bilmiyorum parça fiyatlarını samsung un parçaları çok pahalı ,çok riskli bozulursa telefon hiç bir artısı kalmaz gelir sana yine TR fiyatına 2. kec bozulursa at çöpe tabi bunlar olası riskler
  • 1000 tl ye tr garantilisini alabiliyorum, alsam mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

sar değeri hakkında bilgisi olan var mı?

Bu tür bilgileri Google Amca'ya sorarak cevap bulabilirsiniz. Cep telefonları içinse GSMARENA sitesini tavsiye ederim.

Amerika standartlarına göre değerleri: 0.55 W/kg (head) 1.27 W/kg (body)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

1000 tl ye tr garantilisini alabiliyorum, alsam mı acaba

Nereden alıyorsunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

Çalışan indirimi şeklinde, ama lg den şüphelerim var, ondan dolayı kararsız kaldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

Çalışan indirimi şeklinde, ama lg den şüphelerim var, ondan dolayı kararsız kaldım

Anladım hocam. Benimde telefon hakkında çekincelerim var ama nexus cihaz olduğundan güncellemeleri ilk alacak cihaz olması, 2gb ram vb. Artılardan dolayı telefon Cezbediyor. Size verilen fiyat şu anki Türkiye piyasasına bakınca çok iyi görünüyor.

• xperia z patlayalı yıl oldu hala xperia z diyorlar ya...
  • teknosadan almak isteyenler, beşiktaş şubesinde 50 tane varmış. dün orada dolaşırken elemanlardan duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

xperia z patlayalı yıl oldu hala xperia z diyorlar ya...

patlamaktan kastınız ?
  • Nexus 4 ten kamera ve su geçirmeme harici ne gibi uçar kaçar yanı var Xperia Z'nin...? Yok, üstelik ne kadar güncelleme alacağı meçhul... Sony malum, bunun üstüne arada da olsa tkılma yapan bir cihaz ve de fiyatı 700 lira yüksek... Asıl Xperia almak ne anlama gelir düşünmek lazım... İnsanlara onu alma bunu al yoksa kerizsin demek ondan daha aşağılık bir durumda olduğunu göstermektir....
  • ön / arka Kamera - ekran - dizayn - hdmı çıkış - dış ortam şartlarına dayanıklılık - piyasada bulununabilirlik + ucuzlaması

Sanırım TR fiyatı olarak halen netleşmemiş cihaz için biraz beklemek lazım. Malum lg NEXUS 4 de KASIM 2012 cihazı ve biz mart 2013 olduk. Usa dan 700TL ye NEXUS 4 almadıktan sonra bir çok konuda ( değiştirmek mümkün olmayan ) XPERİA X çok iyi bir ürün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.