Şimdi Ara

NEXUS 4 TEKNOSA.COM DA STOKTA 1399 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
6.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben teknosada baktım bu cihaza, özellikleri güzel olsa da hiç 1400 liralık cihaz kalitesi hissettirmedi bana malzemesi,ya fiyatının düşmesi beklenmeli, ya da makul olan fiyatlarla bir şekilde amerikadan getirtmeli diye düşünüyorum
  • ilk geldiği zamanda teknosa da bu fiyata satılmıştı yanılmıyorsam.aslında cihaz güzel fakat hafıza sıkıntısı var.8 gb lıklarda ama 16 gb da yeni nesil oyun vb şeyler için yeterli görünmüyor.birde kablosuz şarj olayı hoşuma gidiyor.donanimhaberde kablosuz şarj cihazının 60$ olduğu yazıyordu.burda fiyatı pahalı ama en azından 1000 tl ve altına satılması lazım diye düşünüyorum.zaten kablosuz şarj cihazı buraya gelse onunda fiyatı ne olur bilemiyorum.sonuçta pekte sıcak gelmedi.şu yazılım desteğide ilgimi çeken diğer nokta.lg yi beğenmem ama bu cihaz güzel olmuş diyebilirim kendi açımdan.amerikada tanıdığım 400 $ dese bile alırım.tabi kayıt 100+100+20 olursa azda olsa pahalı oluyor ama yine 1000TL ye yakın bir rakam çıkıyor.mesala buna yakın bir fiyattan satsa güzel olur en azından garantili almış oluruz.1000 TL nin altına inersede onada hayır demem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

xperia z patlayalı yıl oldu hala xperia z diyorlar ya...

patlamaktan kastınız ?

adreno 320 gpu, full hdyi kaldırmıyor, cihazın oyun performansı yerlerde, kısacası işe yaramaz, alanda telefonu suya sokup kendini tatmin ediyor başka bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: masculine

ilk geldiği zamanda teknosa da bu fiyata satılmıştı yanılmıyorsam.aslında cihaz güzel fakat hafıza sıkıntısı var.8 gb lıklarda ama 16 gb da yeni nesil oyun vb şeyler için yeterli görünmüyor.birde kablosuz şarj olayı hoşuma gidiyor.donanimhaberde kablosuz şarj cihazının 60$ olduğu yazıyordu.burda fiyatı pahalı ama en azından 1000 tl ve altına satılması lazım diye düşünüyorum.zaten kablosuz şarj cihazı buraya gelse onunda fiyatı ne olur bilemiyorum.sonuçta pekte sıcak gelmedi.şu yazılım desteğide ilgimi çeken diğer nokta.lg yi beğenmem ama bu cihaz güzel olmuş diyebilirim kendi açımdan.amerikada tanıdığım 400 $ dese bile alırım.tabi kayıt 100+100+20 olursa azda olsa pahalı oluyor ama yine 1000TL ye yakın bir rakam çıkıyor.mesala buna yakın bir fiyattan satsa güzel olur en azından garantili almış oluruz.1000 TL nin altına inersede onada hayır demem.

Ücretsiz Pasaport yoksa ( yakınlarınızdan veya sizin ) yurt dışı almak büyük zarar. ( USA hariç ) DH de haftalık - 1 aylık TR ürünü 1.100 / 1.150 TL dens atışta. Alanlarda zaten hevesle alıyor , daha kullanamadan pil , alışamama ve heyecanını yitirmesi sonrası hemen satıyor.

Almanya da 900TL eğerli tax free geri alınabilirse halen iyi fiyat , keşke birde İMEİ atılabilse idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

ilk geldiği zamanda teknosa da bu fiyata satılmıştı yanılmıyorsam.aslında cihaz güzel fakat hafıza sıkıntısı var.8 gb lıklarda ama 16 gb da yeni nesil oyun vb şeyler için yeterli görünmüyor.birde kablosuz şarj olayı hoşuma gidiyor.donanimhaberde kablosuz şarj cihazının 60$ olduğu yazıyordu.burda fiyatı pahalı ama en azından 1000 tl ve altına satılması lazım diye düşünüyorum.zaten kablosuz şarj cihazı buraya gelse onunda fiyatı ne olur bilemiyorum.sonuçta pekte sıcak gelmedi.şu yazılım desteğide ilgimi çeken diğer nokta.lg yi beğenmem ama bu cihaz güzel olmuş diyebilirim kendi açımdan.amerikada tanıdığım 400 $ dese bile alırım.tabi kayıt 100+100+20 olursa azda olsa pahalı oluyor ama yine 1000TL ye yakın bir rakam çıkıyor.mesala buna yakın bir fiyattan satsa güzel olur en azından garantili almış oluruz.1000 TL nin altına inersede onada hayır demem.

Ücretsiz Pasaport yoksa ( yakınlarınızdan veya sizin ) yurt dışı almak büyük zarar. ( USA hariç ) DH de haftalık - 1 aylık TR ürünü 1.100 / 1.150 TL dens atışta. Alanlarda zaten hevesle alıyor , daha kullanamadan pil , alışamama ve heyecanını yitirmesi sonrası hemen satıyor.

Almanya da 900TL eğerli tax free geri alınabilirse halen iyi fiyat , keşke birde İMEİ atılabilse idi.

haklisiniz.birde teknosa bildim bileli ucuz birşey satmıyor baya pahalı.bir tanıdığımın amerikaya gitme ihtimali var olursa o zaman alırım.tabi kayıt olayı muamma.olmazsa başka telefonlara bakarım.şu an nexus un fiyatının düşmesini bekleyeceğim.birde imei atma olayı hoşuma gitmiyor.bir şekilde kayıt yaptırırım.olmazsa kullanmam.şu güncelleme olayıda önemli benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

haklisiniz.birde teknosa bildim bileli ucuz birşey satmıyor baya pahalı.bir tanıdığımın amerikaya gitme ihtimali var olursa o zaman alırım.tabi kayıt olayı muamma.olmazsa başka telefonlara bakarım.şu an nexus un fiyatının düşmesini bekleyeceğim.birde imei atma olayı hoşuma gitmiyor.bir şekilde kayıt yaptırırım.olmazsa kullanmam.şu güncelleme olayıda önemli benim için.

s2 / s3 / çok fazla SE cihazı İMEİ atılmış olarak kullanılıyor ve ben hiç sorun görmedim ( 3g / internet kopması ve kapanma gibi ) KISA VADELİ bir çöüzm olarak düşünebilirsiniz.

Şöyle açıklayabilirim. ( çin telefonlarına imei atmak çok kolay ve F/P olarak yasal kayıt için 300/350 dolarlık cihazlar olması gerek ) . İMEİ atılan cihazı alıp ( yakınınız / pasapot bulana kadar ) kullanabilirsiniz. Sonrada +100 / + 20 TL kadar bi EK MASRAF ile yasal kayıt işlemi yaparsınız. Yoksa EN BÜYÜK problem zaten 30 günlük aktif giriş/çıkış yapmış pasaport bulup , onuda 2 yıl farklı bir telefon da kullanamamak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

s2 / s3 / çok fazla SE cihazı İMEİ atılmış olarak kullanılıyor ve ben hiç sorun görmedim ( 3g / internet kopması ve kapanma gibi ) KISA VADELİ bir çöüzm olarak düşünebilirsiniz.

Şöyle açıklayabilirim. ( çin telefonlarına imei atmak çok kolay ve F/P olarak yasal kayıt için 300/350 dolarlık cihazlar olması gerek ) . İMEİ atılan cihazı alıp ( yakınınız / pasapot bulana kadar ) kullanabilirsiniz. Sonrada +100 / + 20 TL kadar bi EK MASRAF ile yasal kayıt işlemi yaparsınız. Yoksa EN BÜYÜK problem zaten 30 günlük aktif giriş/çıkış yapmış pasaport bulup , onuda 2 yıl farklı bir telefon da kullanamamak.

imei alternatif olabilir.forumda ilanları görüyorum.kısaca risk herseyde var.en iyisi garantili almak demekki.zor olsada fiyatın düşmesini beklemek.paralel ithalat olabilir ama millet disbirütör garantiliye takmış durumda ister istemez kıllanıyorum paralel ithalattan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes iphone ları 16 gb alırken çok güzeldi.
    3g li iphone ları ön kamera yokken, öbür markalarda arka kamera 5megapixel, iphone da ise 2 megapixel kamerayla alırken kapıştınız çok iyiydi.
    Şimdi nexus 16 gb yetmez deniyor.kamerası yetersiz deniyor
    bi arkadaş bahsetmiş devir cloud devri olduğundan google fazla diskli cihaz yapmıyor.
    chrome book lar da da 16 gb hafıza var stoklar yok satıyor arkadaşlar.

s3 çok güzel görünümlü,elegant his veren harika bi telefon ama
    gerek fiyat,gerek ekran,işlemci hızı,rami gibi donanım özellikleri, gerek saf android olması nexus 4 ü s3 ten üstün kılıyor.
    bunun tartışılacak bir tarafı yok.
    herkes kendi sevdiğini alır o ayrı.
  • Bu cihazı 1000, en fazla 1100'den satılmadığı sürece almayın derim. İnanılmaz derece kar ediyorlar şu anda üst seviye akıllı telefon olması sebebiyle halbuki google bu cihazı ucuz yapmak için özelliklerinden kısıp, kutu içeriğini de sadeleştirdi ve 360 dolar civarına satıyor shipping vs ile max 400 dolar, Türkiye'de 1400 tl yapın hesabı, yiyilen kaymağın payını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 5 Mart 2013; 0:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bu cihazı 1000, en fazla 1100'den satılmadığı sürece almayın derim. İnanılmaz derece kar ediyorlar şu anda üst seviye akıllı telefon olması sebebiyle halbuki google bu cihazı ucuz yapmak için özelliklerinden kısıp, kutu içeriğini de sadeleştirdi ve 360 dolar civarına satıyor shipping vs ile max 400 dolar, Türkiye'de 1400 tl yapın hesabı, yiyilen kaymağın payını

hocam kaymak yıyecekler tabıkıde soyle bı durumda var TURKIYEDE ALDIGIN NEFESIN BILE VERGISI VAR

yanı %25 + %18 + 100 tl her cıhazın vergısı var

300 dolarlık bı cıhaz 540 + 135 + 105 + 100 tl ile = 880 tl ye mal oluyor kı bu en ucuz fıyatı ıle e adamlar teknık servıs elemanlarına maas verıyo senın cıhaz bozulsada bozulmasada + bır cok ısletme gıderı + kar + dagıtım harcaması + aldıgın yerın calısan vs gıderlerı + karı derken 1400 e sana gelıyo

ha lg dogrudan getırıp kendı store unda kendı kanalı dısında satmasa eee onlarda heryerde bı store acılması yatırım gerektırıyor

keske her sey dusundugunuz kadar kolay olsa herkes dıstrıbutor olur kaymagını yer

bu devırde para parayı ceker

ornek sende 1000 tl var yatırım yapıcan 50 tl kazanmak senın ıcın kardır ama

1.000.000 tl paran varsa 50.000 tl kazanmak senı tatmın etmez dıye dusunuyorum

e mantıkta basıt benım param var banane senın yoksa babamın hayrınamı vercem sana ? herkes ıcın gecerlıdır bu

10.000 tane satıp aynı karı elde etmek var daha az yatırımla 2000 tane satıp aynı karı elde etmek var

mantık olarakta hedefın 10.000 ıse 5000 tane satarsın sonra herkesın elınde var dıye dıger 5000 e talep azalır kar azalır

hedefın 2000 tanedır 100 tane satarsın cıhazı nadır gorursun almıycan varsada alırsın talep artar

tıcaret ıle ugrasmak tamamen psıkolojı analızınden gecer

yoksa herkes bısey alır satar

forumda sıkca gordugumuz seyler 2. el formunda

ornek adam 1800 e almıs 3 ay once zarar ne kadar edeyım dıyo 1500 ıstıyo

ama suan bakıyosun telefonun sıfırı zaten 1500

bu durumlara dusmemek ıcın ıyı degerlendırmelısın zamanı

adamlarda bunu yapıyo

suan bu cıhazı 1400 tl kım ne derse desın satılıyomu ? evet satılıyor

yarın 1200 e dusermı ? ertesı gun 1000 e bıle duser ama ozamanda farklı secımler olacagından yıne aynı sey xperız z cıktı nexus4 dustu gene alan alacak xperıa z yı bekleyende bu kez xperıa z nın dusmesını bekleyecek o dusecek baska cıhaz derken bu boyle devam edecek

ozetle fazla bunları dusunmeye gerek alacak her turlu alıyo bakacak her turlu bakıyo herkes memnun bı sekılde :D

• bu arada nexus 4 ün fiyatı için bilgi veriyim.Sitesi açılmadığı için vergisiz fiyata alınabildiği sanılmasın.
    16 lığın fiyatı 349 dolar. Internet ten aldığımız için 13.99 kargo ve 34.48 tax ekleniyor.
    fiyatı 397.47 dolara geliyor.Kredi kartı verdiğimiz için de şu anda kur 1.80 ise kuru yüksekten yansıtıyorlar.1.85 gibi.
    kabaca en ucuz abd den alabilinecek fiyat 740 lira civarıdır.
    Zamanında telsimin motorola ile ortaklık yaptığı model gibi ileri bir ortaklık yapılmadıkça bu cihazı bizim marketlerde 1000 lira seviyelerinde görmeyi beklemek boşunadır.Hem devletin ithalat vergisi hem yapılan yatırım ve verilecek servis hizmeti hepsini cihaza yansıtır satıcı.
    Onun için de biz yaşadığımız ülke gereği nasıl arabaları ucuza alamıyorsak, bunu da alamıyoruz.199 dolarlık iphoneları unlocked 599 a alırken de hem apple hem bizim satıcılar bize suyundan da ekledi bi güzel.Hala da eklemeye devam ediyorlar.Sadece nexus ta bu durum yok.Bazı arkadaşalar sırf nexus ta bu durum böyleymiş gibi iletiler yazmış.

İmkanı olanlar abd den tanıdıklarına getirtsin forum içinde birbirimize verelim.Daha iyi yapılacak bişey malesef pek yok.

Ben haftaya 2 adet getirtiyorum çünkü 2 adetten fazla satmıyolar,şu anda da stokta yok.Getiren arkadaşa tanesine 50 lira vericem.Bana 800 e gelecek.
    İsteyene 900 den veririm.Kutusunu da açmayacağım.
    1000 lira olsun diyenler için Pasaport kaydıyla 1000 liraya gelmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bu cihazı 1000, en fazla 1100'den satılmadığı sürece almayın derim. İnanılmaz derece kar ediyorlar şu anda üst seviye akıllı telefon olması sebebiyle halbuki google bu cihazı ucuz yapmak için özelliklerinden kısıp, kutu içeriğini de sadeleştirdi ve 360 dolar civarına satıyor shipping vs ile max 400 dolar, Türkiye'de 1400 tl yapın hesabı, yiyilen kaymağın payını

hocam kaymak yıyecekler tabıkıde soyle bı durumda var TURKIYEDE ALDIGIN NEFESIN BILE VERGISI VAR

yanı %25 + %18 + 100 tl her cıhazın vergısı var

300 dolarlık bı cıhaz 540 + 135 + 105 + 100 tl ile = 880 tl ye mal oluyor kı bu en ucuz fıyatı ıle e adamlar teknık servıs elemanlarına maas verıyo senın cıhaz bozulsada bozulmasada + bır cok ısletme gıderı + kar + dagıtım harcaması + aldıgın yerın calısan vs gıderlerı + karı derken 1400 e sana gelıyo

ha lg dogrudan getırıp kendı store unda kendı kanalı dısında satmasa eee onlarda heryerde bı store acılması yatırım gerektırıyor

keske her sey dusundugunuz kadar kolay olsa herkes dıstrıbutor olur kaymagını yer

bu devırde para parayı ceker

ornek sende 1000 tl var yatırım yapıcan 50 tl kazanmak senın ıcın kardır ama

1.000.000 tl paran varsa 50.000 tl kazanmak senı tatmın etmez dıye dusunuyorum

e mantıkta basıt benım param var banane senın yoksa babamın hayrınamı vercem sana ? herkes ıcın gecerlıdır bu

10.000 tane satıp aynı karı elde etmek var daha az yatırımla 2000 tane satıp aynı karı elde etmek var

mantık olarakta hedefın 10.000 ıse 5000 tane satarsın sonra herkesın elınde var dıye dıger 5000 e talep azalır kar azalır

hedefın 2000 tanedır 100 tane satarsın cıhazı nadır gorursun almıycan varsada alırsın talep artar

tıcaret ıle ugrasmak tamamen psıkolojı analızınden gecer

yoksa herkes bısey alır satar

forumda sıkca gordugumuz seyler 2. el formunda

ornek adam 1800 e almıs 3 ay once zarar ne kadar edeyım dıyo 1500 ıstıyo

ama suan bakıyosun telefonun sıfırı zaten 1500

bu durumlara dusmemek ıcın ıyı degerlendırmelısın zamanı

adamlarda bunu yapıyo

suan bu cıhazı 1400 tl kım ne derse desın satılıyomu ? evet satılıyor

yarın 1200 e dusermı ? ertesı gun 1000 e bıle duser ama ozamanda farklı secımler olacagından yıne aynı sey xperız z cıktı nexus4 dustu gene alan alacak xperıa z yı bekleyende bu kez xperıa z nın dusmesını bekleyecek o dusecek baska cıhaz derken bu boyle devam edecek

ozetle fazla bunları dusunmeye gerek alacak her turlu alıyo bakacak her turlu bakıyo herkes memnun bı sekılde :D

Karşılaştırmayı şöyle yapın diyorum, şu an s3'le neredeyse aynı fiyata satılıyor ülkemizde o cihazdan da vergi alınıyor s3'ten de . S3 'ün yurtdışı fiyatı nexus4'ün 2 katı neredeyse (kontratlılara bakmayın nexus 4 fiyatı kontratsız 349 dolar), ama Türkiye fiyatı ikisi de aynı. Türkiye'deki çakallar özellikleri benzer, ekranı büyük diye fiyatını şişirmiş durumda demek istediğim bu. Bizim bilmeyen milletimiz de ekranı büyük kamerası 8 megapixel , s3'le aynı özellikte diye o fiyatı uygun görüp alıyorlar. Ama biz gidip s3 için o fiyat fazla vs demiyoruz yurtdışı fiyatı da yüksek çünkü. Vergi, kayıt,kar vs şu anki fiyat uygun çıkıyor. Nexus 4 öyle mi.

Ha LG optimus G ofiyata satılırsa tamam çünkü nexus 4 o cihazın kırpılmış versiyonu, sırf ucuz olsun diye. Ama ülkemizde çakallar yüzünden böyle bir fiyat politikası var. Teknosa ve Türkcell satıyordu ilk etapta ve dirakt tavan fiyattan soktular tekel gibi. Şimdi diğer firmalarda ürün getiriyorlar oradaki fiyatları görüyorsunuzdur 1300'lere kadar düştü birden.

İnş ilerde bir gün Google mağazası açılır Türkiye'de de fiyatlar dediğim seviyeye düşer o zaman buraya yazıyorum. Arada aracı olmadan direkt Google'dan alınca fiyatlar nasıl çekiliyor görür milletimiz de.

• quote:

Orijinalden alıntı: qaan77

bu arada nexus 4 ün fiyatı için bilgi veriyim.Sitesi açılmadığı için vergisiz fiyata alınabildiği sanılmasın.
    16 lığın fiyatı 349 dolar. Internet ten aldığımız için 13.99 kargo ve 34.48 tax ekleniyor.
    fiyatı 397.47 dolara geliyor.Kredi kartı verdiğimiz için de şu anda kur 1.80 ise kuru yüksekten yansıtıyorlar.1.85 gibi.
    kabaca en ucuz abd den alabilinecek fiyat 740 lira civarıdır.
    Zamanında telsimin motorola ile ortaklık yaptığı model gibi ileri bir ortaklık yapılmadıkça bu cihazı bizim marketlerde 1000 lira seviyelerinde görmeyi beklemek boşunadır.Hem devletin ithalat vergisi hem yapılan yatırım ve verilecek servis hizmeti hepsini cihaza yansıtır satıcı.
    Onun için de biz yaşadığımız ülke gereği nasıl arabaları ucuza alamıyorsak, bunu da alamıyoruz.199 dolarlık iphoneları unlocked 599 a alırken de hem apple hem bizim satıcılar bize suyundan da ekledi bi güzel.Hala da eklemeye devam ediyorlar.Sadece nexus ta bu durum yok.Bazı arkadaşalar sırf nexus ta bu durum böyleymiş gibi iletiler yazmış.

İmkanı olanlar abd den tanıdıklarına getirtsin forum içinde birbirimize verelim.Daha iyi yapılacak bişey malesef pek yok.

Ben haftaya 2 adet getirtiyorum çünkü 2 adetten fazla satmıyolar,şu anda da stokta yok.Getiren arkadaşa tanesine 50 lira vericem.Bana 800 e gelecek.
    İsteyene 900 den veririm.Kutusunu da açmayacağım.
    1000 lira olsun diyenler için Pasaport kaydıyla 1000 liraya gelmiş olur.

900TL çok iyi fiyat,

Şuanda Almanya da ( tax free hkk bilgim yok ) MM da 395 eu (http://www.mediamarkt.de/mcs/productlist/Smartphones,48353,365283.html?langId=-3 )

Kısa vade de ucuz cihaz alacak olan için iyi fiyat. ( pasaportunuz varsa tabi )

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.