Şimdi Ara

NEXUS 4 TEKNOSA.COM DA STOKTA 1399 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
6.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sormayayım dedim abes mi olur dedim ama dayanamayıp soracam şu merete bi micro sd yuvası koymak bukadar zor mu
  • Öncelikle ben Türkiye fiyatının normal olduğunu düşünenlerdenim.
    ABD fiyatını beklemek hayalciliğin de ötesinde olurdu zaten.
    Kaldı ki Galaxy Nexus ya da S2'nin fiyatları bile 1000 TL'nin altına inmedi.

Yurtdışında en çok Galaxy S3 le kıyaslanıyor. Bazı sitelerde S3, bazılarında ise Nexus 4 artılarıyla önde. Ancak Nexus 4'ün S3'e göre en büyük artılarından birini (fiyatı) olarak lanse etmişler. BU ülkemizde ve daha birçok ülkede geçerli değil.
    Bence Nexus4'ün en büyük artısı hızlı güncelleme alma garantisidir. En azından 3 yıl sorunsuz bir şekilde yazılım desteği alacaktır. Ayrıca kaliteli dış malzemesi, True HD Ips ekranı ve 2 GB Ram'iyle Samsung S3'e tercih edilme nedenidir. Ayrıca arttırılabilir hafıza ya da 32 GB kapasitesi olsaydı tadından yenmezdi.

Velhasıl kelam, 1399 önümüzdeki günlerde 1200 sınırını zorlayabilir ve bu fiyatlarla gönül rahatlığıyla alınır ve kullanılır.

Ya da Sony Xperia Z, 1600-1900 TL arasında bir fiyatla gelirse kimse kusura bakmasın ortalığı alt üst eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Telefonun yapılış amacı, kullanıcıları uygun fiyata üst düzey bir telefonla buluşturmak. Ancak Türkiye'de tam tersine işliyor bu mantık. Ne kadar kitleriz diye düşünüyor satıcılar ve devlet. 1400 olur mu bu ya ayıp.

almanyada 560 euro hocam telefon... Şunu bir anlayın o telefon 350 DOLAR değil olmayacak.

Amerikada 350 dolar onunda amacı iphone egomanyasını yıkmak iphone türk malı olsa burda 350 dolar yada tl olurdu.

Telefonu yapanlar benim yazdığımı söyledi dostum. Ucuz telefon yaptık. Uygulamalardan para kazanacağız vs dediler. Benim demek istediğim o. 500 dolar olsun farketmez burada bu kadar vergi olmaz. Telefonun amacı ucuz ve iyi olması. Bu kadar para cepten çıktıktan sonra s3 te alınır İphone 5'te. Ama yapacak bir şey yok. Mecbur fiyatın düşmesini bekleyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

ya sormayayım dedim abes mi olur dedim ama dayanamayıp soracam şu merete bi micro sd yuvası koymak bukadar zor mu

DH nin 2si1 programında da bahsediliyor.

Mesela cihaz her yerde yok. Çıktığı gibi biten bir cihaz, işte üretim yetişmiyor diyorlar. Programda da denildiği gibi. Yani Google koca firma. Bilmiyor mu LG nin üretim kapasitesini. Hiç mi fabrikayı gezmiyorlar da iş yaptırıyorlar.

Yani tüm Nexus larda oldu bu. E adam bu telefonu o fiyat ile çok adette çıkarsa bu sefer diğer üreticiler başka modelleri satamaz. Yani Google Android i yaygınlaştırmak, ama ortaklarının da çanına ot tıkamadan ayarında gaz vererek iş yapmaya çalışıyor.

İlla da bir eksik olacak. Yani şu cihazı almama sebebim olsa olsa artırılamayan hafıza olur. Ana sebep bu. Tabi benim iş verenim gibi videoları hep netten izliyorsan. MP3 ü değil de youtube daki klipleri tercih ediyorsan. Telefonun uygulamaları, oyunları önemli ise.

Sana bu cihaz gidebilir. Ama mesela benim gibi her video her an yanımda olsun diyip 32-64GB tan aşağısı kurtarmayan biri isen. Hatta önemli dosyalarını telefona da yedekleyen biri isen. Seni bu cihaz kesmez. 16GB ancak oyundu uygulamaydı yeter. İş filme falan kalırsa o iş yaş.

• quote:

ya sormayayım dedim abes mi olur dedim ama dayanamayıp soracam şu merete bi micro sd yuvası koymak bukadar zor mu

Google Drive kullanmaya teşvik için de böyle yapmış olabilirler
  • 299 dolarlık telefonu kazık kazık satıyorlar. Yurtdışına gidince alayım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

299 dolarlık telefonu kazık kazık satıyorlar. Yurtdışına gidince alayım bir tane.

Sadece Amerika'dan alırsınız 299 dolara. Avrupa'da fiyat uçuk...
  • 1400 ten en fazla 1200 e ineceğini düşünüyorum. Almanyada mağazalarda 900-1000 lira gibi. Ama şöyle bir durum var, dünyanın heryerinde stok sıkıntısı var. Teknosa da satılan parti, Teknosada satılacak ilk ve son olabilir. Vatan bilgisayara sormak için mail attım. Gelen cevap
    "Ürünün ne zaman geleceği hakkında net bir bilgi verilememektedir.". Büyük ihtimal vatan getirtmiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcWarrior -- 24 Ocak 2013; 22:39:41 >
  • quote:

google dakiler micro sd nin ne demek olduğunu bilmiyorlardır ondan koymamamışlardır keşke herkes bizim kadar zeki olsa :)
  • ben sizin yerinizde olsam xpreia z yi beklerdim.bu telefonlar tras
  • xperia z varken bunu almak kerizliktir.. Az daha sabredin reyizler..
  • teknosa ya daha önce de gelmişti ve ben sıcak fırsat olmadığını yazmıştım yine burada..Nedeni de b bir FIRSATTIR çünkü telefon yeni geldi daha ama sıcak fırsat değildir çünkü fiyatı sıcak değil.
    1200 lira seviyeleri sıcak denebilir bu telefon için.

Arkadaşlar kendilerine göre haklı.Avrupa'da 550 euro vs. diyorlar ama Almanya'da bunu satan firma kar etmiyor mu?Onlar Kore'den ithal ederken vergi kdv vs. ne ise vermiyorlar mı?Veriyorlar.
    Teknosa'da aynı işlemi yapıyor.Değişen birşey yok.

Ha ABD de 300 dolar diye burada 800 lira olsun demek saçmalık olur ama bence bu telefonun ederi 1200 tl.dir.

Ama 1400e alana da pahalı almışsın demem açıkcası.Sonuçta daha yeni gelmiş ve bu fiyat ilk çıkış fiyatına göre normal denebilir.
  • Gidin yurtdışı ürünü alın. Fiyatlar bugün yarın 900-1000 e iner. Devlete falan bok atmayın bence. Burada yaşayan herkes bencil. Iphone Turkcell'e, Avea'ya gelene kadar millet yurtdışı ürününü %100 kar ile satıyordu. Şimdi ise 1400 lere düştü. Nexus'da aynı şekilde 1300-1400 den satılıyordu garantisiz. Hatta daha fazla. Benciliz, aç gözlüyüz. Yok devlet bize sokuyor yok efendim bilmem ne. Alakası yok. Bu ülkedeki çoğunluk aç gözlü. Bu da bunun sonucudur. Her telefonda olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Telefonun yapılış amacı, kullanıcıları uygun fiyata üst düzey bir telefonla buluşturmak. Ancak Türkiye'de tam tersine işliyor bu mantık. Ne kadar kitleriz diye düşünüyor satıcılar ve devlet. 1400 olur mu bu ya ayıp.

almanyada 560 euro hocam telefon... Şunu bir anlayın o telefon 350 DOLAR değil olmayacak.

Amerikada 350 dolar onunda amacı iphone egomanyasını yıkmak iphone türk malı olsa burda 350 dolar yada tl olurdu.

Almanya'nın gelir düzeyiyle türkiyeyi kıyasladın mı acaba?:)
  • haftasonu mağazada satışda,elden almak daha mantıklı gibi geldi
  • Nexus 4 ü daha önce ingilterede inceleme şansım oldu. Donanım olarak iyi olabilir ama LG den midir nedir anlamadım Galaxy nexus veya HTC kadar güzel bir duruşu yok. Dış kasa ve ekran olarak ben güzel bir çalışma bulmadım.
  • Şu an gözün sony xperia Z den başkasını görmüyor.. Martta satışa sunulacakmış.
  • Xperia Z 1800 civarına çıkacak. Bunu alıp 6 ay kullanırım sonra Z alırım...

Ayrıca buna 1400 vermeyen Z ye 1800-1900 vermeyi düşünüyor. O da komik oluyor.

Sony'nin fiyatları çok daha çabuk düşer. Xperia S 1600lerden çıktı şimdi 1000 Tl altına bile bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 25 Ocak 2013; 10:30:15 >
  • Bu Xperia Z yi bu kadar özel kılan nedir?
  • merhaba,
    turkcell calisani oldugum icin daha uygun fiyata alabiliyorum. istiyenede bagdat caddesinden alip, 1200 lira nakite birakirim. (NEXUS 4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangunes -- 25 Ocak 2013; 11:48:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.