Şimdi Ara

NEXUS 4 TEKNOSA.COM DA STOKTA 1399 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
6.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLooP

Bu Xperia Z yi bu kadar özel kılan nedir?

Akıllı telefonda Sony'nin en iyisi
    http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Bu Xperia Z yi bu kadar özel kılan nedir?

kasa ve donanım çok iyi. ama samsung gibi yazılımda da ekstralar kattı mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum ara tatil girdi...en azından benim cevremde baya umreci var...acaba sudi arabistan fiyatları nasıl...??

bu arada bizde sadece ekstra %25 otv odeniyo gumrukte...google COK para kazanmadan satsa bile...620tl PERAKENDE fiyat etiketi olan bir urun...turkiyedeki karsılıgı 620*1,25(otv)*1,25(kar)+kdv olmalıki bu da 970+kdv ye tekabul eder...bunun uzerindeki rakamlar fahiştir...nakliye masrafları falan masrafları zaten diğerleride yapıyor....
    eğer lg talapleri yetiştirebilrse en falza 1 ay kadar bu urunun turkiye satıs fiyatı...1150 tl civarı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 25 Ocak 2013; 12:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

xperia z varken bunu almak kerizliktir.. Az daha sabredin reyizler..

XPERİA Z 2500 tl den girer Türküye'ye , yurt dışı fiyatı bile 650 euro, bu telefon ile z yi karşılaştıramayız bence, nexus4 ü bekleyen adam z yi alamayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

1400TL fiyat olarak biraz yüksek gibi. Ama 1000TL de biraz abartı değil mi sizce. SII nin fiyatları malum.

Bence s2 fiyatı gereksiz pahalı yakında s2 ile s3 fiyatları eşitlenecek bu gidişle ki teknosada satılan s2 ye netten s3 bulabiliyorsunuz o derece

Nexus 4 gelince Yakında uyanık birileri 8 gb Versiyonunu getirir (abd de 249 dolar olan ) 999TL Den satmaya çalışır 16 gb versiyonda 1199 iner gibi geliyor keşke 1099dan çıksaydı

xperia Z'ye gelince 1700 1800 tlyi geçeceğini sanmıyorum pazar kapmak isteyen sony Uygun fiyata verecek o cihazı
    çünkü Htc de boş durmadı One J YANİ BUTTERFLY Gelio o da 2000 civarı olur gibi
    arkadan S4 İle Şişman kadın şarkısını söyleyecek samsung ve 2000den girer 6 aya 1500 iner mali 600 olacak gibi işte o çok şey değiştirecek yani bi 8 9 ay kullanılacak teliniz varsa bekleyin derim ben

söylentiye görede Nexus 5'in çalışmaları başlayacak işte tüm standarlar o zman değişecek !

• quote:

Orijinalden alıntı: faya85

Bence s2 fiyatı gereksiz pahalı yakında s2 ile s3 fiyatları eşitlenecek bu gidişle ki teknosada satılan s2 ye netten s3 bulabiliyorsunuz o derece

Nexus 4 gelince Yakında uyanık birileri 8 gb Versiyonunu getirir (abd de 249 dolar olan ) 999TL Den satmaya çalışır 16 gb versiyonda 1199 iner gibi geliyor keşke 1099dan çıksaydı

xperia Z'ye gelince 1700 1800 tlyi geçeceğini sanmıyorum pazar kapmak isteyen sony Uygun fiyata verecek o cihazı
    arkadan S4 İle Şişman kadın şarkısını söyleyecek samsung ve 2000den girer 6 aya 1500 iner mali 600 olacak gibi işte o çok şey değiştirecek yani bi 8 9 ay kullanılacak teliniz varsa bekleyin derim ben

söylentiye görede Nexus 5'in çalışmaları başlayacak işte tüm standarlar o zman değişecek !

1200TL kabul edilecek rakamdı.

Ama kıyas yaparken AB fiyatını değil. TR fiyatını kıyaslamak lazım. Sonuçta ona bakarsanız AB de de S3 bu fiyata değil. Pasaporta kayıt vb şekilde S3 ü 1000-1100 TL ye alabiliyorsunuz sonuçta. Paralel ithalatlar 1300-1400 falan. Distrübütörler ise 1400-1500 civarı sanırım.

Sadece 100TL kafadan sırf telefon olduğu için vergi var. 40-50TL radyo vergisi. Daha buna KDV yi katmadım bile.

Xperia Z bence de 1700TL fiyat ile gelir. Zira P vb modellerin fiyatındaki düşüşten belli hangi fiyata gireceği. Valla 1500 bile olabilir. Sony agresif. TV bizim için bitti yaşasın mobil dünya havasında adamlar şu an.

HTC nin ucuz telefonu olacağını sanmam ben. Apple gibi bir kitlesi var. Apandisti patlayan BlackBerry kullanıcıları Hatice Hatice diye dolaşmaya başladı.

Nexus 5 e de gelince. Çalışma başlayacak ta. 2-3 defa Amerikada satışa çıkıp 10 dakika içinde stoklar bitecek te. 15-20. parti mal bize gelecek te fiyat düşecek. O zamana kadar Teknolojideki hıza bakarsak Nexus 6 çıkmış ve hatta ilk 2 parti bitmiş olur. Nexus 7 nin de özellikleri sızmış olur.

Yani yazılımdan geri kalmayayım dersen Nexus. Ama dersen ki son teknoloji güç olsun. O zaman başka aşklara yelken açmak lazım. Çünkü Google ın asıl amacı Apple ı kalbinden bıçaklamak. Amerikadaki Apple kullanıcılarını kendine çekerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Telefonun yapılış amacı, kullanıcıları uygun fiyata üst düzey bir telefonla buluşturmak. Ancak Türkiye'de tam tersine işliyor bu mantık. Ne kadar kitleriz diye düşünüyor satıcılar ve devlet. 1400 olur mu bu ya ayıp.

almanyada 560 euro hocam telefon... Şunu bir anlayın o telefon 350 DOLAR değil olmayacak.

Amerikada 350 dolar onunda amacı iphone egomanyasını yıkmak iphone türk malı olsa burda 350 dolar yada tl olurdu.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Google-Nexus-4-395-fiyat-etiketiyle-Media-Markt-tarafindan-listelendi.htm

sen ne 560ından bahsediyorsun ? kazık yemeye ne kadar meraklısınız arkadaş! bu telefon 2-3 ay sonra 999lira olacaktır!

• quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Telefonun yapılış amacı, kullanıcıları uygun fiyata üst düzey bir telefonla buluşturmak. Ancak Türkiye'de tam tersine işliyor bu mantık. Ne kadar kitleriz diye düşünüyor satıcılar ve devlet. 1400 olur mu bu ya ayıp.

almanyada 560 euro hocam telefon... Şunu bir anlayın o telefon 350 DOLAR değil olmayacak.

Amerikada 350 dolar onunda amacı iphone egomanyasını yıkmak iphone türk malı olsa burda 350 dolar yada tl olurdu.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Google-Nexus-4-395-fiyat-etiketiyle-Media-Markt-tarafindan-listelendi.htm

sen ne 560ından bahsediyorsun ? kazık yemeye ne kadar meraklısınız arkadaş! bu telefon 2-3 ay sonra 999lira olacaktır!

Tamam 2-3 ay sonra fiyat düşebilir ama stok sıkıntısı var. Telefon olmazsa istediği kadar düşsün fiyat bir anlamı kalmıyor.

• Arkadaşlar bu telefonu hemen almayın 2-3 sene bekleyin fiyat 400-500 civarına düşmesse neyim
  • Telefonun ozelliklerini konusan yok. Bir fiyat geyigi almis basini gidiyor.Atalarimiz su akar yolunu bulur demis. Giris fiyati da normal. Bence asil konu turkiyedeki lg aksesuar ve yedek parca teknik destek vs. sorunlari bu cihazi nasil etkiler. Ben nexus 2000tl den media marktta satilirken 1 tane kapak kilif vs. aksesuarini bulamamistim antalyada.Cihaz samsungdu bir de.Simdi lg ile bu sorun katlanirsanirim..

• quote:

quote:

telefonun yurt dışı satış fiyatını 300 dolar (abd) olarak referans alırsak oldukça pahalı ama özellikleri alırsak uygun gibi gibi özellikle güncellemeleri ilk deneyip çıkardıkları tel olduğu için ama nexus 5 çalışmaları başladı diye duyduk full hd gelecek neler neler gelecek bakmak lazım :D

7" ten küçük ekranda bence FullHD gereksiz kalıyor.

2 kat güçlü GPU çıkıyor çözünürlük 3 kat artıyor falan da filan.

1400TL fiyat olarak biraz yüksek gibi. Ama 1000TL de biraz abartı değil mi sizce. SII nin fiyatları malum.

Ayrıca şu an sadece teknosa da var ise fiyatı daha düşmez gibi. Zamanında Gio yu ilk Teknosa getirti. 450TL ye almıştım. Daha düşük fiyata da pek satıldığını hatırlamıyorum mesela. Fiyatı 1300 yapsalarmış daha iyi olurmuş.

Zira 16GB kapasite cidden içine video falan da atarsanız yetersiz gelir. Sadece uygulamalar için idare eder ama iş müzikti video idi dediğimizde biraz yatar.

Şu an S3 e göre artısı.

Öncelikle Google cihazı alması. Yani güncelleme sorunu yok.

Ekran biraz daha parlak.

Adreno320 GPU.

Hani bunun dışında eksi olarak bakarsak harici hafıza yuvası olmaması.

Fotoğraf kalitesi olarak S3 ün yanında zayıf kalması.

Bir de ses konusunda LG cihazlar pek başarılı olamıyor. Aam bunu eksiye yazmamak gerek zira daha karşılaştıramadım. Üstelik S3 ün de müzik kalitesi öyle aman aman değil.

Dediklerinize katılıyorum, iki telefonunda artısı eksisi var,

Yalnız harici kart yuvası olmayışı ile adreno 320gpu farkı arasında cok fark var. Mali 400 mp den daha güçlüde olsa oyunlarda cok fark hissedilmez.

Ama bi hafiza sorununu göz ardı edemezsiniz. Suan fifa 2012 oyunu ki bunu herkez oynar 1250 mb (1.25gb), bu telefondaki bize kalan 11 gb depolama alanı olan telefona istediginizi yükleyemezseniz, böyle olunca Adreno 320 olsa ne farkeder değil mi ?

Son cümlenizle ilgili olarak da düşüncenize katılmadıgımı söyleyebilirim. Ses konusunda hakkını yedirmem. S III ün ses kalitesi normal şartlarda yetersiz gelebilir ama içindeki wolafson WM1811 ses cipini uygun yazılımla harika hale getirebilirsiniz.

Siyah Kernel ile hem hoparlor cıkışı artıyor hemde kulaklık performansı üst seviyeye cıkıyor. İstediğiniz telefonu hatta mp3 playere getirin kapıştıralıma bile varım.

Meizu M6 Sl mp4 playerim vardı, bilen bilir cihazı (testlerde ilk 5 de) gecen gün sattım. Çünkü Poweramp programı ile orta yollu bir kulaklıkla aynı performansı alıyordum. O severek aldıgım (180tl) mp4 playeri sattıysam ses kalitesi ve özellikle şiddeti acısından fazlasıyla yeterli oldugunu söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Dediklerinize katılıyorum, iki telefonunda artısı eksisi var,

Yalnız harici kart yuvası olmayışı ile adreno 320gpu farkı arasında cok fark var. Mali 400 mp den daha güçlüde olsa oyunlarda cok fark hissedilmez.

Ama bi hafiza sorununu göz ardı edemezsiniz. Suan fifa 2012 oyunu ki bunu herkez oynar 1250 mb (1.25gb), bu telefondaki bize kalan 11 gb depolama alanı olan telefona istediginizi yükleyemezseniz, böyle olunca Adreno 320 olsa ne farkeder değil mi ?

Son cümlenizle ilgili olarak da düşüncenize katılmadıgımı söyleyebilirim. Ses konusunda hakkını yedirmem. S III ün ses kalitesi normal şartlarda yetersiz gelebilir ama içindeki wolafson WM1811 ses cipini uygun yazılımla harika hale getirebilirsiniz.

Siyah Kernel ile hem hoparlor cıkışı artıyor hemde kulaklık performansı üst seviyeye cıkıyor. İstediğiniz telefonu hatta mp3 playere getirin kapıştıralıma bile varım.

Meizu M6 Sl mp4 playerim vardı, bilen bilir cihazı (testlerde ilk 5 de) gecen gün sattım. Çünkü Poweramp programı ile orta yollu bir kulaklıkla aynı performansı alıyordum. O severek aldıgım (180tl) mp4 playeri sattıysam ses kalitesi ve özellikle şiddeti acısından fazlasıyla yeterli oldugunu söyleyebilirim.

E madem bu kadar iyi bu i/neler niye yapmıyor.

Normal hali ile açıkçası bana işkence gibi geliyor. He ben çok kalite arayışındayım ondan. Radyoda müzik dinlerken normal biri cızırtı algılamasa bile bana baş ağrısı yapıyor. Hele bir de son sesi açıp bass ları çatlatmıyorlar mı? Resmen beyin hücrelerim ölüyor yahu.

Ama kaliteli bir sistemde son ses aç sorun yok. Tabi müzik te en azından 320kbit mp3 olacak.

• xperia Z giriş fiyatı Türkiyede 1900 altında olmaz diyorum.. 1900 altında vermezler kesinlikle.. Aha da buraya yazdım martta görüşürüz.
  • iphone dışında hiçbir telefon öyle 2000tl'lerden giremez piyasaya kusura bakmayın kimsenin gazınada gelmeyin.

• bugün teknosa cevahirde inceleme fırsatı buldum. kasa kalitesi hoşuma gitmedi. bu fiyata alıp hata etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster99

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

xperia z varken bunu almak kerizliktir.. Az daha sabredin reyizler..

XPERİA Z 2500 tl den girer Türküye'ye , yurt dışı fiyatı bile 650 euro, bu telefon ile z yi karşılaştıramayız bence, nexus4 ü bekleyen adam z yi alamayabilir.

yavaşşş

o fiyata girsin alacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
    Yani kusura bakmasın SONY de herkes bizim gibi değil,IPHONE varken almaz millet o paralara.
    İlk çıkış fiyatını 2000den asla yukarı beklemiyorum.Bir ümit 1800 tl falan olur kanımca..1800 olursa da hemen almayı düşünüyorum kısmetse.
  • Experia Z maksimum 1750 tl den satilabilir, aksi halde yeterli satış rakamlarını yakalayabilecegini sanmıyorum.

• quote:

quote:

1200TL kabul edilecek rakamdı.

Ama kıyas yaparken AB fiyatını değil. TR fiyatını kıyaslamak lazım. Sonuçta ona bakarsanız AB de de S3 bu fiyata değil. Pasaporta kayıt vb şekilde S3 ü 1000-1100 TL ye alabiliyorsunuz sonuçta. Paralel ithalatlar 1300-1400 falan. Distrübütörler ise 1400-1500 civarı sanırım.

Sadece 100TL kafadan sırf telefon olduğu için vergi var. 40-50TL radyo vergisi. Daha buna KDV yi katmadım bile.

Xperia Z bence de 1700TL fiyat ile gelir. Zira P vb modellerin fiyatındaki düşüşten belli hangi fiyata gireceği. Valla 1500 bile olabilir. Sony agresif. TV bizim için bitti yaşasın mobil dünya havasında adamlar şu an.

HTC nin ucuz telefonu olacağını sanmam ben. Apple gibi bir kitlesi var. Apandisti patlayan BlackBerry kullanıcıları Hatice Hatice diye dolaşmaya başladı.

Nexus 5 e de gelince. Çalışma başlayacak ta. 2-3 defa Amerikada satışa çıkıp 10 dakika içinde stoklar bitecek te. 15-20. parti mal bize gelecek te fiyat düşecek. O zamana kadar Teknolojideki hıza bakarsak Nexus 6 çıkmış ve hatta ilk 2 parti bitmiş olur. Nexus 7 nin de özellikleri sızmış olur.

Yani yazılımdan geri kalmayayım dersen Nexus. Ama dersen ki son teknoloji güç olsun. O zaman başka aşklara yelken açmak lazım. Çünkü Google ın asıl amacı Apple ı kalbinden bıçaklamak. Amerikadaki Apple kullanıcılarını kendine çekerek.

Bu arada baya bi uçmuşsunuz Nexus 7 satışta zaten

• kardeşim gittim telefonu teknosada inceledim quad 1500 işlemcili 2 gb ramli o tarz bir makına alacakken fiyata kem küm yapmayın.

gidin galaksiye 1500 tl verin ucuza aldım diyin sonra bu telefona çamur atın .... iphone nın 2000 binliraya peynir ekmek gibi sattıgı yerde bu telefona 1400 cok ıyı fıyat

gonul ısterdıkı amerıka fıyatlarına alalım ama maalesef bızım boyle bır sansımız yok. 3. dünya ülkesiyiz ve bunu kabullenmemız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

bugün teknosa cevahirde inceleme fırsatı buldum. kasa kalitesi hoşuma gitmedi. bu fiyata alıp hata etmeyin.

kasa kalitesi iki tarafı çift katmanlı gorillaglass korumalı. arka kapak 3D desenli ve parlak esnek kırılmaz malzemeden yapılmış. kısacası A sınıfı. nesi hoşunuza gitmedi bilmem ama kalitesiz malzeme derseniz milleti yanıltmış olursunuz. hatta bu telefon için piyasadaki en iyi kasaya sahip telefon diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.