Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
27
Favori
14.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mi tv stick gen1 kullanıyorum. Geçen gün birşey farkettim, cihazın wifi alıcısı o kadar zayıf ki. Uzun süredir izlediğim dizilerde filmlerde yada kanallarda donma takılma yaşıyordum. Kullandığım iptv üzerinden hız testi yaptım 1 mbps çıktı sonuç. Hemen peşine telefonla test yaptım normal çıktı. 4-5 kere denedim sonuç aynı.

Yıllardır mi tv stick kullanan biri olarak bu cihazı alıp kendi adıma çağ atlamayı düşünüyorum.

Aynı fiyat bandında şu daha iyi olabilir diyebileceğiniz cihaz varsa önerilere açığım.

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Bende de Mi Box Gen1 var. Gerçekten halen sorunsuz çalışıyor, güncellemeler de aldı. Ama biraz apk kurayım, film ve müzik uygulamaları, oyun falan deyince doldu hafızası. Bakın müzik veya film yüklemedim bile hafızasına, salt uygulamalarla böyle oldu. Next'in beni cezbeden yanı yapay zeka ile düşük çözünürlüklü görüntü kalitesini artıracak olması. Bir de 32 gb ile hafıza derdinin bitecek olması. Düşündüren yanları güncelleme ne olacak sorusu, kumanda bozulursa yenisi uyguna bulunur mu (Xiaomi ucuz kumandalar çok başımı ağrıttı) ve 2 gb bellek ne sorun yaratır kısımları. Ama her türlü girilesi bir macera olduğundan siparişi geçtim.

• szrozdmr kullanıcısına yanıt

Aynı fiyat bandında derken neyi kastediyorsunuz?

Bu ürünün orijinal hali "Mecool KM9 Pro Max" zaten, "Next Start Pro 4K" muhtemelen biraz revizyon görmüş hali, bu cihazda ekstra olarak "Disney+" ve "Type C portu" var.

"Mecool KM9 Pro Max" fiyatı 80$ zaten, onun için "Next Start Pro 4K" bu fiyata (1650 TL.) bedava diyoruz....

• Başka bir forumdan arkadaşın kargosu gelmiş. Doğru cihaz

NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükmüş cihaz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimki de geldi, küçük ve hafif tüy gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serengeta kullanıcısına yanıt

mecool km2 plus dan 2 cm küçük

NEXT START PRO 96 x 96 x 20 mm (W x D x H)

mecool km2 plus 98 x 98 x 20 mm (W x D x H)

• Hızlıca kurup bakayım dedim…

- İlk açılırken TV direk QMS-VRR aktif gösterdi.

- Birkaç yerde okuduğum WiFi ağ bağlantı sorununu yaşadım, 5GHz ağına bağlıyorum ama daha ilk hesaba login olup cihazı kurarken bile defalarca kere koptu bağlantı, 5-6 kere şifre girmek zorunda kaldım sonunda setup’ı tamamlayabildim, kopunca ışık yeşil/kırmızı yanıp sönmeye başlıyor. Açıldıktan sonra da karşılaştım, browser’da iken ve TV+ açıkken kendi kendine koptu ve bağlandı.

- İlk Netflix’i açtım ve tam 40 saniyede açıldı. İlk olduğu için olabilir diğerleri normal açıldı.

- Netflix Atmos direk açtı ama ses düzeyi bir garip, 100 level var fark çok saçma artıp azalıyor.

- Disney+’da ses Dolby Multi Channel olarak görünüyor.

- Açtığım tüm uygulamaları açık bırakıp ADB TV ile baktığımda ram kullanımı 1.28GB olarak görünüyor.

- Genel anlamda hızlı güzel bir cihaz, bu fiyata kaçmaz diyebilirim şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Mart 2025; 14:23:0 >

• NEXT START PRO 4K [ANA KONU] NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

Stremio dan takılmadan izledim.

• Wifi da herhangi bir kopma olmadı görüntü kalitesini beğendim.önceki rocktek 1 wifi da kopma oluyordu.

• arandur kullanıcısına yanıt

Mi Box Gen1 gelmiş geçmiş en kötü tv box. Ülkemizde bu kadar popüler olma sebebi insanların araştırmadan sadece markaya takılı kalması. Öyle ki 2023'te Gen2 çıkana kadar 2017'nin ilkel çiplerini hala kakalayabildiler. IPTV'de 50fps kanalları kaldırmaya bile gücü yetmiyor.

• BABA kullanıcısına yanıt

Benim IPTV dahil her türlü işimi gördü, sıkıntı yaratmadan yıllarca kullandım. Hala da sağlam şekilde kenarda duruyor, projeksiyon cihazı kullanacağım zaman hizmetini veriyor. Gelmiş geçmiş en kötü box olmayacağını garanti ederim. Çok kötü yazılımı olan box cihazlar var. Box için en önemli şeyin yazılım olduğunu düşünüyorum. Box dediğin için nefret ettiğim Mi Stick 1. jenerasyondan bahsetmedim mesela  

• arandur kullanıcısına yanıt

Sizi mutlu ettiyse sevindim hocam. Kullandığım ilk box'tı 2 ayda illallah ettim. Sırasıyla Mi Box S Gen1, Fire Stick, Fire Cube, Nvidia Shield Pro, Realme 4K Stick, Mi Stick 4K, Homatics R 4K, Rocktek GX1 hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA -- 12 Mart 2025; 14:32:52 >
  • serengeta kullanıcısına yanıt

Optimizasyon özürlü Stremio'da hele ki 130gb 4k remux bir filmde bile donmuyorsa. 2gb ram hayli hayli yeterli demektir. Ram düşük muhabbetinin anlamı yok. Mis gibi cihaz fiyatıyla.

• Next start pro geldi.

Arayüz biraz yavaş, Netflix, Amazon prime 4k Dolby Atmos sorunsuz. Disney 4k ve 5.1 dd+ verdiği için atmos yok. Ses görüntü çok iyi. Wifi performansı da gayet iyi,
    350 mbps verdi.

NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun… Bu bağlantı testi yaptığınız uygulama hangisi?

• Hicks kullanıcısına yanıt

Sağolun, Analiti

• Ek olarak, cihaza Kodi kurdum, arayüz 4k, hd seslerin hepsini destekliyor, görüntü, ses çok iyi.
    Wifi ile ağdan 85 gb filmi yağ gibi oynattı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.