Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ContEmpor4ry Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
617
Cevap
40
Favori
34.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iptv kullandığım için bana çok iyi geldi sadece uygulama özelliği. Mi tv stick te o önerileri seçip kapatabilme yada sıralayabilme özelliği vardı. Ama bunda pek özelleştirilebilir gelmedi bana.

• arandur kullanıcısına yanıt

Google tv ekranı

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz nedense televizyonda fazla dip ses gürültüsü yaptı. O yüzden şimdilik kenara kaldırdım.

• Ucuz etin yahnisi mi oldu bu ya wifi kopmalar dip ses vs😪

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başından beri sinsi sinsi takip ediyorum konuyu, içime sinmedi hala almadım. Takibe devam edeyim biraz daha

• Gx1 ve next ikisinin de yazılımsal problemleri olduğunu farkettim.O yüzden ikisini de iade ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google Tv kaynaklı biraz yavaşlık vardı, onu da launcher değişikliği ile tolere ettim sayılır.
    Başka ne kopma ne de dip ses filan yok. Dip ses olanlar cihazın kendi sesini sonuna kadar açsın, ses sistemi yoksa auto veya pcm 2 kanala alsın ses ayarını.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Bendeki dip ses parazit ses gibi, muhtemelen elektrik sistemi kaynaklı. Cihazın sorunu olduğunu sanmıyorum. Soundbar falan var ama topraklama yok, eski bina.

• serengeta kullanıcısına yanıt

ne zaman iade ettin nereden aldın kabul edecek mi sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 15 Mart 2025; 10:12:53 >
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Dün iade verdim.sorun çıkarmaz herhalde.çıkartırsa da bakıcaz bi çaresine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serengeta -- 15 Mart 2025; 13:6:26 >
  • Dip ses bende de var maalesef cızırtı soundbar da da aynı tv de de nasil çözeceğiz bunu :/

Edit: bu sadece harddiskten film oynattigimda oluyor player ile mi alakali yeterince güçlü mu degil adaptor anlamadım.

Youtube amazon 4k da hiç sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 15 Mart 2025; 14:13:41 >
  • Beyler cihaz nasıl alınır mı ?

• Arkadaşlar merhaba. Elimde Next Start 4K var yani ilk versiyon. O cihazdan buna geçmeye değer mi? Yoksa çok da ahım şahım bir fark yaşatmaz mı?

• İşinizi görüyorsa hiçbir cihazdan başka cihaza geçmeye gerek yok, çok değil 3 ay sonra yeni cihaz çıkacak yine geçmeye değermi soruları. Artık 2. Elde cihazlarda satılmıyor herkes de her cihaz var, herkes satıcı..

• serengeta kullanıcısına yanıt

ptt avm den mi aldınız

• Merhabalar bende düz modeli vardı sattım bu cihazı alabilmek için,video geliştirme özelliği iptv video canlı yayın vesaire izlerken gözle farkedilir azda olsa görüntü iyileştirmesi yapıyormu gerçektende acaba?

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Evet

• 4k filmler için oynatıcı önerisi olan var mı nova ve vicdan de sanki frame atlaması yaşıyorum gibi

• MaterialScience kullanıcısına yanıt

Ben ses dosyalarında da sorun yaşadım. Şu ana kadar sorunsuz görüntü ve ses aldığım tek uygulama kodi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.