< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (26. sayfa)

-
-
bakalım gittiği yere kadar gitsin en son güncelleriz
-
Cihazı alalı 3 gün oldu. Düne kadar çok iyi çalışırken bugün uygulamalarda takılmalar olmaya başladı. Youtube, netflix, tod tv de takılmalar oluyor hep. Wifi kopma sorunu da yaşamaya başladım. Uygulama üzerinden ne zaman güncelleme gelecek buna? Usb den güncelleme işlerinden de çok anlamam. İade edeyim mi cihazı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayipsehirli -- 24 Ağustos 2025; 20:40:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ve dreamstar arasında kaldım hangisini önerirsiniz
-
herkes next dedi biz de next aldık işlemcisi baya hızlıymış ona göre
-
merhabalar. bu cihazda yüklü gelen resmi youtube uygulaması içinde video indiremiyor muyuz(çevrimdışı izlemek için)? bayağı kurcaladım fakat bulamadım. youtube telefon ve tablet uygulamasında bu mümkün iken tv uygulamasında olmaması garip geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes.rms -- 25 Ağustos 2025; 14:30:50 > -
Otg üzerinden güncellemenin ne zaman verileceği belli değil. Çok bekleyebilirsiniz. Aslında USB üzerinden güncelleme yapmak kolay ancak uğraşamam derseniz cihazı iade etmek daha doğru olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tv uygulamasında böyle bir özellik yok YouTube da. Çünkü smart tvler le aynı uygulama. Çoğu smart TV nin hafızası bile yok denecek kadar az
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
peki sizce düz model mi pro mu?
arada 300tl fark var çok değer mi
https://www.epey.com/medya-oynatici/karsilastir/906747-999233/next-start-4k_next-start-pro-4k/
-
Pro tabi ki geçen 1500dü alın geçin. Pc ye bağlayıp programları kapatın kaldırın sonra pırıl pırıl
O nasıl oluyor biraz paylaşır mısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Dreamstar Novayı sattım bu cihaza geçtim ama sanki nova nin görüntü kalitesi ve hızı bundan daha iyiydi bilgilendirebilecek birisi var mı bu konuda bunu iade edip novaya geri geçmeyi düşünüyorum. Gelen yeni güncellemeyi yaptım menüde ayarlarda hızlıca aşağı giderken cihaz kendini kapatıyor yada browser a girince arama yaparken yeniden başlatıyor nedir bu cihazın hali ne yapmam gerek bir öneriniz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
googletv sistemi iyi değil görüntüsü G57 ye yazık olmuş
-
Forumda bir çok kez Wi-Fi sorununun sadece bir yama güncellemesi ile düzeldiğini yazdık fakat forumda bu problem yazılmaya devam ediyor. Benim paylaştığım konuda sadece yama güncellemesi olduğu için Android yazılımı yükselmiyor ve cihaz aynı performans ile çalışmaya devam ediyor. Cihaz Skyworth üretim olduğu için ağ üzerinden güncelleme yayınlanması çok çok zor gözüküyor, usb ile rahatlıkla yapabilirsiniz aşamaları anlatılıyor.
Android 14 güncellemesini deneyenlerin yorumları nelerdir, kasma-donma sorunu devam ediyor mu?
Hayal kırıklığı...
-
Yukarıdaki kullanıcının gelen güncellemeyi yaptım dediği nedir o zaman?
Servis'ten whatsapp ile alınan beta versiyon güncelleme. Ayrıca konusu açıldı, oradan takip edebilirsiniz.
donanımhaber forum
NEXT START PRO 4K YENİ GÜNCELLEME (LİNKLİ) | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/next-start-pro-4k-yeni-guncelleme-linkli--161557226
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Ağustos 2025; 19:29:3 > -
O yeni gelen Android sürüm güncellemesi...
Bu konuyu biliyorum bahsettiği şey bu değil sanki…
WiFi yaması dışında Android güncellemesi de mi geldi OTA ile?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X