Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sadays Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
531
Cevap
36
Favori
29.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz da yazılımdan kaynaklı, A14’de doğal olarak A12 akıcılığı yok çoğu cihazda ama sadece menüde bu durum, medya oynatırken hiç bir yavaşlık yok…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

bakalım gittiği yere kadar gitsin en son güncelleriz

• Cihazı alalı 3 gün oldu. Düne kadar çok iyi çalışırken bugün uygulamalarda takılmalar olmaya başladı. Youtube, netflix, tod tv de takılmalar oluyor hep. Wifi kopma sorunu da yaşamaya başladım. Uygulama üzerinden ne zaman güncelleme gelecek buna? Usb den güncelleme işlerinden de çok anlamam. İade edeyim mi cihazı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayipsehirli -- 24 Ağustos 2025; 20:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ve dreamstar arasında kaldım hangisini önerirsiniz

• dodofran D kullanıcısına yanıt

herkes next dedi biz de next aldık işlemcisi baya hızlıymış ona göre

• merhabalar. bu cihazda yüklü gelen resmi youtube uygulaması içinde video indiremiyor muyuz(çevrimdışı izlemek için)? bayağı kurcaladım fakat bulamadım. youtube telefon ve tablet uygulamasında bu mümkün iken tv uygulamasında olmaması garip geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes.rms -- 25 Ağustos 2025; 14:30:50 >
  • kayipsehirli kullanıcısına yanıt
    Otg üzerinden güncellemenin ne zaman verileceği belli değil. Çok bekleyebilirsiniz. Aslında USB üzerinden güncelleme yapmak kolay ancak uğraşamam derseniz cihazı iade etmek daha doğru olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enes.rms kullanıcısına yanıt
    Tv uygulamasında böyle bir özellik yok YouTube da. Çünkü smart tvler le aynı uygulama. Çoğu smart TV nin hafızası bile yok denecek kadar az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt

peki sizce düz model mi pro mu?

arada 300tl fark var çok değer mi

https://www.epey.com/medya-oynatici/karsilastir/906747-999233/next-start-4k_next-start-pro-4k/

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    Pro tabi ki geçen 1500dü alın geçin. Pc ye bağlayıp programları kapatın kaldırın sonra pırıl pırıl

• crashris kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor biraz paylaşır mısınız

• Arkadaşlar Dreamstar Novayı sattım bu cihaza geçtim ama sanki nova nin görüntü kalitesi ve hızı bundan daha iyiydi bilgilendirebilecek birisi var mı bu konuda bunu iade edip novaya geri geçmeyi düşünüyorum. Gelen yeni güncellemeyi yaptım menüde ayarlarda hızlıca aşağı giderken cihaz kendini kapatıyor yada browser a girince arama yaparken yeniden başlatıyor nedir bu cihazın hali ne yapmam gerek bir öneriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurbosnak23 O kullanıcısına yanıt

googletv sistemi iyi değil görüntüsü G57 ye yazık olmuş

• Forumda bir çok kez Wi-Fi sorununun sadece bir yama güncellemesi ile düzeldiğini yazdık fakat forumda bu problem yazılmaya devam ediyor. Benim paylaştığım konuda sadece yama güncellemesi olduğu için Android yazılımı yükselmiyor ve cihaz aynı performans ile çalışmaya devam ediyor. Cihaz Skyworth üretim olduğu için ağ üzerinden güncelleme yayınlanması çok çok zor gözüküyor, usb ile rahatlıkla yapabilirsiniz aşamaları anlatılıyor.

Android 14 güncellemesini deneyenlerin yorumları nelerdir, kasma-donma sorunu devam ediyor mu?

• Hayal kırıklığı...

• deneyimlikullanıcı D kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki kullanıcının gelen güncellemeyi yaptım dediği nedir o zaman?

Servis'ten whatsapp ile alınan beta versiyon güncelleme. Ayrıca konusu açıldı, oradan takip edebilirsiniz.

donanımhaber forum
    NEXT START PRO 4K YENİ GÜNCELLEME (LİNKLİ) | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/next-start-pro-4k-yeni-guncelleme-linkli--161557226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Ağustos 2025; 19:29:3 >
    O yeni gelen Android sürüm güncellemesi...

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu biliyorum bahsettiği şey bu değil sanki…

• deneyimlikullanıcı D kullanıcısına yanıt
    WiFi yaması dışında Android güncellemesi de mi geldi OTA ile?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.