Cihazı dün aldım bugün geldi bütün uygulamaları kurdum donma kasma olmadı görüntü kalitesi hoşuma gitti.Evde next uydu cihazı var 10 yıldır kullanıyoruz sorun yaşamadık umarım bunuda uzun süre kullanırız. |
NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (3. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun… Wifi bağlantı ile mi kullanıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sendeki sorun nedir tam olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5GHz wifi bağlıyken anlık kopup bağlanmalar bendeki sorun. 2,4GHz ile henüz yaşamadım aynı sorunu ama çok da kullanmadım.
Edit: 2.4Ghz ile de yaptı TV+ izleme sırasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Mart 2025; 23:31:35 >
Anlık derken,dakika mı saat mi.ona göre bende bir test yaparım 5ghz ile.
Yarım saat içinde kesin 1 kere oluyor diyebilirim. Anlık kesilip bağlanıyor, cihazın ışığı kırmızı/yeşil yanıp sönüyor 1-2 saniye kadar sonra bağlanınca yeşil sabitleniyor.
evet wifi ile kullanıyorum modemim wifi6 bende bağlantı kopması olmadı.
-
Benim de Wifi6 Zyxel Multy M1 access point mesh modunda neredeyse dibinde cihazın konum olarak.
şimdi 5ghzden bağladım bakalım kopma olacak mı? Buraya yazarım
-
Teşekkürler… Cihazın ışığına dikkat ederek daha net anlayabilirsiniz, seyir sırasında bildirim gelmiyor ama home page de koparsa koptu bağlandı diye bildirim de geliyor.
Bende şimdi bağlandım bir test edeyim.
1 saattir bağlıyım kopma falan olmadı bende.
Teşekkürler. Ben de modemde falan bir uyumsuzluk vardır belki diye telefondan bağladım wifi hotspot, onda da TV+ izlerken koptu bir kere. Belki de benim cihazda sorun var bilemiyorum…
Normalde bu cihazlarda hiç wifi kullanmam ethernet kablosu bile hazır da 100mbps olunca wifi deneyeyim dedim.::
Ethernet denedim, ilk bağladığımda o da koptu, wifi kapalı konuma getirince bağlandı yine koptu, kabloyu çıkartıp taktım sonrasında hiç kopmadı… Garip…
bende de kopma olmadı uzun süre çalıştırdım.
-
Dün sipariş ettiğim cihaz bugün geldi. Kutusunu akşam evde açacağım ama kutusundan Pro olduğu kesin. Bunu özellikle yazıyorum ki hala Pro gelmeyeceğini iddia edenler veya Pttavm yüzünden sıkıntılı alışveriş diyenler var.
-
@sadays Diğer konu kirlenmesin diye buraya alayım.
Benim yaşadığım sorunu TF'deki dediğiniz "The_SreT" de farklı bir şekilde belirtmiş incelemesinde:
Alıntı
metni:"Cihaz boştayken yani açıkken ve birşey yapmıyorken devamlı wifi kontrolü yapıyor, cihaz önündeki leddende bunu anlayabilirsiniz, kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor ve kablosuz ağa bağlanınca yeşil ışıkta sabit kalıyor. Cihaz boştayken bunu ara ara yapıyor cihaz, ancak her hangi birşey izlerken Youtube, Netflix v.s gibi internet gerektiren birşey yaparken bir sıkıntı yok. Sadece boştayken internet ile alakalı birşey yapmazken yapıyor bunu, enteresan geldi onu belirteyim dedim" Aslında tarama yapmıyor burda cihaz, bağlantı kopuyor ve hemen tekrar bağlanıyor.
-
modemin kanalını değiştip denesene bazı kanallara uyuz oluyor bu media playerlar
-
O iş sıkıntı, Multy M1 üzerine OpenWRT kurmuştum ben evdeki cihazlara, 1 senedir de dokunmuyorum bütün ayarlarını unuttum.
cihaza statik ip ver auto olunca mı tarayıp tarayıp duruyor bağlantıyı koparıyor acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X