Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.067
Cevap
68
Favori
74.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...27...51525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihaz hangi sürümde android 14 ise servislik olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yani servisemi yollamam yada götürmem gerekiyor bu söylediğinizin bir kaynağı varmı yoksa kendinizmi bunu söylüyorsunuz

iletişime geçip görüşün biz android14teyiz herhangi bir donma kasma wifi kopması filan yaşamıyoruz servise götürün demedim onlar ne yapacağınızı söylesin bizde yok böyle sorunlar belki donanımsal bir arızası vardır diyorum

• Merhaba bu cihazı yaklaşık 1 yıl olacak alalı bende şöyle bir sorun var televizyonum beko crystal uhd 4k smart tv pandemide almıştım onunla kullanıyorum ama ekranda sorun olmaya başladı özellikle yayın izlerken karanlık sahnelerde gölgeleme net bir şekilde belli oluyor hdmi edid 2.0 kabloyıda değiştirdim ona rağmen yine aynı durum söz konusu sıfırladım yeniden kurdum sorun düzelmedi çözünürlük 4k otomatik ayarlı onuda 59 hz düşürdüm kare eşitlemede açtım yine aynı durum Platformlar da ben donma kasma internet kopması yaşamıyorum ethernet kablosu ile bağlı üst katta babam oturuyor oraya götürüyordum maç izlemeye oranın interneti ile bağlıyorum wifi sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Devıl -- 20 Nisan 2026; 14:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sizdede wifi sorunu olma ihtimali yüksek kablosuz kullanmadığınız için farketmemiş olabilirsainiz

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.