Şimdi Ara

Next Minix HD (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
361.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendi halinde

menüden Kurulum-tp listesine girin. çıkan sayfada kırmızı tuşa basıp düzenle diyin. daha sonra
    frekans:11041
    Symbol rate: 08400
    Pol: dikey V değerlerini girin aramadan sonra çıkış diyin. tamamdır.

teşekkür ederim.
  • Dün aldım uydu alıcısını hemen bağladım. İlk görüşlerim oldukça olumsuz diyecektim ki lcd yi bilgisayar modunda çalıştırınca (philips 3606) ve görüntüyü 1080p 50 ye getirince ayarlarını oldukça tatmin edici bir sonuç aldığımı söyeleyebilirim ısınma sorunu evet ısınıyor ayrıca kumandasına bayıldığıma söyleyemem.
  • Arkadaşlar, malum bu yaz 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası var. Maçlarda sıkıntı yaşamayalım. Bu cihazda biss şifresi girmek mümkün olabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterhorse1

Arkadaşlar, malum bu yaz 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası var. Maçlarda sıkıntı yaşamayalım. Bu cihazda biss şifresi girmek mümkün olabiliyor mu?

Biss şifresi girmek mümkün tabiki. Dün trt3 te verilen İtalya kupasını canlı izledim aynı anda trt HD kanalıda veriyordu. Sıkıntı yok. Biss şifresini aktif edince kendi giriyor, Ntv spor, trt ve bunun gibi birçok kanalın şifresini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi halinde -- 21 Mayıs 2012; 13:20:32 >
  • Nasıl yapacağız diyeceksiniz tahminim. Menü/sistem ayarları/tv sistemine girip 000000 ı tuşlayın. Alt tarafta düzenle menüsünden(kırmızı tuşa basın) istediğiniz biss keyini girebilirsiniz. Kayıtlı olanları zaten orada göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi halinde -- 26 Mayıs 2012; 14:23:57 >
  • Teşekkür ederim "kendi halinde". Bu cevap önemliydi benim için. Sağol.
  • server alıp kullanan var mı bu cihaz için arkadaşlar

3 çanak yapmak istiyorum

hotbird--eulsat--turksat olmak üzere

3ü bir arada veren sağlam server fiyatları nasıl acaba

digi nin lig tv hariç bütün kanallar gösteriyor diyorlar doğru mu..
  • omer 14 pm atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetoli

Kutu içeriği burada.

Arkadaşlar Merhaba;

Bu resimde bulunan cihazdan bendede var alalı bir ay oldu. Fakat şu anda TRT HD yi izleyemiyorum. Sinyal yok diyor.
    Sanırım frekansı değişti kanalın. Fakat bir sorunum var menüleri karıştırdım ama manuel frekans girişi bulamadım.

Bunu nasıl çözebilirim belki yazılmıştır ama acelem olduğundan bütün forumu okuyamadım.

Acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: alex23644

quote:

Orijinalden alıntı: fetoli

Kutu içeriği burada.

Arkadaşlar Merhaba;

Bu resimde bulunan cihazdan bendede var alalı bir ay oldu. Fakat şu anda TRT HD yi izleyemiyorum. Sinyal yok diyor.
    Sanırım frekansı değişti kanalın. Fakat bir sorunum var menüleri karıştırdım ama manuel frekans girişi bulamadım.

Bunu nasıl çözebilirim belki yazılmıştır ama acelem olduğundan bütün forumu okuyamadım.

Acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler...

Merhaba çok değil birkaç mesaj yukarıyı okusaydın
    quote:

Orijinalden alıntı: kendi halinde

menüden Kurulum-tp listesine girin. çıkan sayfada kırmızı tuşa basıp düzenle diyin. daha sonra
    frekans:11041
    Symbol rate: 08400
    Pol: dikey V değerlerini girin aramadan sonra çıkış diyin. tamamdır.

Diye yazılan cevabı bulurdun zaten.

• Arkadaşlar Merhaba;

Benim bir problemim daha var. Cihazı kullanıyorum fakat HD kanallarda mükemmel yayın alırken normal kanallar yayvan bir görüntü veriyor. Yayvandan kastım kanal logosu bile normalden geniş bir hal alıyor insanların yüzü falan genişliyor yani.

Uydu ayarlarından video çözünürlüğü 1080p_50 olarak ayarlıyorum görüntü modunuda otomatik ayarlıyorum ve tamda anlattığım bu durum meydana geliyor.

Birkaç şey denedim. Video çözünürlüğü 1080p_50 de iken Görüntü modunu 16:9 LB ye aldığımda ise HD kanallar yine çok iyi ve tam ekran fakat normal kanallar ekranın sağ ve sol tarafından yaklaşık 10 ar cm içeri doğru daralmış biçimde ortada kalıyor ancak görüntü yayvanlıktan kurtuluyor net bir hal alıyor.

Gelelim benim isteğime; ben normal kanallarıda tam ekran ve yayvanlıktan kurtulmuş izlemek istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Cihazı alalı bir ay geçti herşeyi çözdüm bir tek burda takıldım acil yardımlarınızı bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler...

• uydu alıcıda 16:9 ayarını yaptıysan olmadıysa
    tvden ayarları kontrol et zoom ozellıgını acmıs olmayasın
  • Sırf ismi için ücretini haketmeyen,şişirilmiş bir cihaz. Ekonomik ve daha iyi SD ve HD kalitesine sahip birçok HD cihaz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex23644

Arkadaşlar Merhaba;

Benim bir problemim daha var. Cihazı kullanıyorum fakat HD kanallarda mükemmel yayın alırken normal kanallar yayvan bir görüntü veriyor. Yayvandan kastım kanal logosu bile normalden geniş bir hal alıyor insanların yüzü falan genişliyor yani.

Uydu ayarlarından video çözünürlüğü 1080p_50 olarak ayarlıyorum görüntü modunuda otomatik ayarlıyorum ve tamda anlattığım bu durum meydana geliyor.

Birkaç şey denedim. Video çözünürlüğü 1080p_50 de iken Görüntü modunu 16:9 LB ye aldığımda ise HD kanallar yine çok iyi ve tam ekran fakat normal kanallar ekranın sağ ve sol tarafından yaklaşık 10 ar cm içeri doğru daralmış biçimde ortada kalıyor ancak görüntü yayvanlıktan kurtuluyor net bir hal alıyor.

Gelelim benim isteğime; ben normal kanallarıda tam ekran ve yayvanlıktan kurtulmuş izlemek istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Cihazı alalı bir ay geçti herşeyi çözdüm bir tek burda takıldım acil yardımlarınızı bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler...

hem hd hem sd için aynı ayarı yapman mümkün değil. İllaki birisi farklı gözükür. 16:9 yaparsan hd üstten kısalır. 4:3 te ise sd yanlara yayılır. ama cnbc-e kanalına bakarsan 4:3 ayarında bile hd kanal en boy oranı gibi bir görüntü mevcuttur. Yani yayınla alakalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Sırf ismi için ücretini haketmeyen,şişirilmiş bir cihaz. Ekonomik ve daha iyi SD ve HD kalitesine sahip birçok HD cihaz var.

Neler mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Maltepe pazarından 175 tl ye aldım. Hem sd, hem HD yayınlarda süper görüntü alıyorum; gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: eakaya

200 tl yi az geçerseniz silvermax 12800hd plus cihazı öneririmhttp://www.svrelektronik.com/anasayfa.php?sayfalar=12&id=1246

Selamlar
    Siz isin ehlisiniz anlasilan bana yardimci olabilirmisiniz.
    Senelerdir next 2000xci kullaniyorum 5 sene oncede usb lisini aldim ama artik devir degisti.
    Tv 100hz lg lcd oldu, hd kanallar ufaktan yayina basladi vsvs...
    Dun bir arkadasim hep heves ettigim eski dreambox 500s ini bana verdi, tv ye taktigimda gorduklerime inanamadim. Goruntu rezaletti tum suratlar suluboya tablosu gibiydi. Kabloma bahane bulmak istedim ama 45tllik altin uclu scart kablom var. Cihazin ayarlarinda sorun var dedim fabrika ayarlarina dondurdum gene aynisi.
    Neyse dreamboxu olan baska bir arkadasim, bir uyducu arkadasim ve yuksekkaldirimda bir esnafa durumdan bahsettim. Hepsinin soyledikleri ayniydi,
    senin next 2000 in goruntusu piyasanin en iyisidir dreambox klondur ve goruntusu hicbir zaman nexten iyi olmazdi. Arkadasimin evdeki dreamboxuda sulu boya gibi gosteriyordu suratlari. Bana dreambox 500s i veren arkadasim ise kendisine next minix almis ve cok memun oldugunu soyluyordu tabi onun memnuniyetten anladigi yer kaplamaya bir uydu ve goruntu kirliligi olmamasi ve servis,agi yani benim baktigim en son kriterler:)

Benim ise memnuniyetten kastim 106 ekran hd lcd tv de flim izlerken oyuncunun yuzu tam ekran, ekrana geldiginde sakal koklerine kadar goruyor olmak ve uydudan gelen sesi en kaliteli sekilde optik veya koaksiyel girisli anfime girip 5+1 ses sistemimden ses almak.
    Bu yazdiklarimi bakip beni profesinel sanmayin. Tek istedigim mutevazi sistemimi guncellemek sd den hd uyduya gecmek, ha,aceleye gerek yok alacaginiz hd receiverde kuzey guneyi izlerken gene nexinle,ayni goruntuyu alacaksinndetaylar artmayacak derseniz geri durmaya hazirim.

Kriterlerim
    200tl yi gecmemek
    Receiverin tipi sorun degil
    Hizli kanal gecisi istiyorum
    Ses cok kaliteli cikmali anfime coaxiel veya optik giris yapabilirim
    Detaylar iyi olmali
    Mumkunse usb kayit

Yukaridakiler,saglanir,goruntude gercekten memnun ederse butceyi cok az arttirip serverli bir sistemide tercih edebilirim ama futbol dan tiksinirim flim olan bir server ile keyfe devam ederim.

Onerileriniz lutfen.
    Not: uzun bir anlatiminiz olacaksa ozelden telefonunuzu iletirseniz arayip bilgi alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kanallar arası geçişlerde sinyal yok hatası alıyorum. dreamboxtan bıkmıştım bu da aynı şeyi yapıyor ne yapmalıyım yardımmmm
  • Arkadaslar su anda Ntv'de maci izleyemiyorum şifreli nasıl halledebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanblackiron

Arkadaslar su anda Ntv'de maci izleyemiyorum şifreli nasıl halledebilirim

Menü/sistem ayarları/tv sistemine girip 000000 ı tuşlayın. Alt tarafta düzenle menüsünden(kırmızı tuşa basın) istediğiniz biss keyini girebilirsiniz. Ntv trt vs bazı biss keyleri mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.