Şimdi Ara

Next Minix HD (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
31
Favori
359.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • astra19 la sirius4 aynı uydumu oluyor yoksa ayrı uydularmı bnde siriusun taklı olduğu portta birde astra19 uydusu gözüküyor bu uyduda 19 tane kanal var bütün kanalların çıkması için çanağı biraz dahamı çevirmek gerekir çevirisek sirius gidermi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teco1095

    astra19 la sirius4 aynı uydumu oluyor yoksa ayrı uydularmı bnde siriusun taklı olduğu portta birde astra19 uydusu gözüküyor bu uyduda 19 tane kanal var bütün kanalların çıkması için çanağı biraz dahamı çevirmek gerekir çevirisek sirius gidermi

    dostum hayır aynı uydu degıl

    sırıus 5 derece ama astra 19 derece dogudur
    yanyana olması ıhtımal degıl
    arada hotbırd eutelsat eurobırd uyduları var
  • en ucuz ve güvenilir olarak hangi siteden almamı önerirsiniz bu ürünü acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 22 Nisan 2012; 10:41:43 >
  • ben alalı bir ay oldu arkadaşlar 200 e vermeyi düşünüyorum isteyen olursa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drangelman

    en ucuz ve güvenilir olarak hangi siteden almamı önerirsiniz bu ürünü acaba?

    12 ay taksıt ıle alabılırsınız

    http://www.sanalpazar.com/Next-Minix-Hd-Full-1080p-2.kumanda-Hediye__isp3129431
  • gittigidiyordan kargo dahil 209 tl ye aldım.yanındada hiremco turbo hd 2 aldım diğer oda için.

    bakalım bugün gelicek kısmet olursa.

    teşekkür ederim.
  • sonunda aldım tvye bağladım görüntü kalitesi süper ama kanal arası geçiş biraz yavaş buna wifi neti nasıl bağlayacaz
  • http://www.sanalpazar.com/Next-Wireless-Kopru-Ethernet-Girisli-Uydu-Alicilara__isp3178302

    ıcınde cdsı var setuptan kurup modemın sıfresını tanıtıp mınıkse takıyorsun
  • Arkadaşlar bugün aldım bu Minix'den. Uydu alıcılar konusunda pek bilgisizim. Eve gelen ekip bu server için yıllık 150 lira fiyat verdi. Bu fiyat uygun mudur acaba ?

    Bir de birisiyle telefonda konuştu, bu next minix modeli için galiba 1 yıllık bedava server veriyorlarmış onu bir araştır dedi bana. Böyle bir şey var mı acaba ?
  • son yazılımda free share var sitesinden bakabilirsiniz.

    http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html
  • Arkadaşlar Merhaba 2012 Mart ayında Arkadaşa 3 adet philips Led tv ve bunun yanında 3 adet olmak üzere Next Mini Hd cihaz aldım buraya kadar her şey normal cihazlar sorunsuz geldi veve bağladık fakat arkadaşım 2 gün sonra görüntünün 5 dakikada bir gelip gittiğni söyledi aynı televizyon iş yerindede var mini HD cihazını getirip oraya bağladım ben de yapmadı yalnız bir fark iş yerindeki Full HD evde olan 3 adet tv Hd Ready eve başka cihaz bağlandığında yapmıyor vijdan azabıda çekiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım ..
  • yazılımları güncelleyip denemenizde fayda var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer2570

    pardon yeni üye oldum, benimde bir uydu alıcısına ihtiyacım var, bu cihazın kumandası varmı, evdeki klasik uydu alıcılarının yerini tututyormu yani....

    arkadaşım açıklamalarından net bir şey anlayamadım.birkaç konu sormak istiyorum.evde kablolu internetim yok,wifi den almak için illaki ek apratmı almam gerekiyor.eğer bu aparatı alırsam yıllık belli bir üyelik ücreti ödeyerek bütün şifreli kanalları seyredebilecekmiyim.bir ana önce cevabını beklemekteyim.şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar açıklamalarınızdan net bir şey anlayamadım.birkaç konu sormak istiyorum.evde kablolu internetim yok,wifi den almak için illaki ek apratmı almam gerekiyor.eğer bu aparatı alırsam yıllık belli bir üyelik ücreti ödeyerek bütün şifreli kanalları seyredebilecekmiyim.bir ana önce cevabını beklemekteyim.şimdiden teşekkürler.
  • Minix'in optik ses çıkışı var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Game_Breed

    Minix'in optik ses çıkışı var mı?


    yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e1ektronick -- 16 Mayıs 2012; 19:24:50 >
  • Acaba kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi , uyduyu kendi kumandası ile kapatınca tv de aynı anda kapanıyor mu? Yoksa ayrıca tv kumandası ile tvnin kapatılması mı gerekli? Galiba bu olay için bir özellik gerekliymiş tv de. HDMI dan bağlanan cihaz kapanınca tv de kapanıyormuş bilgisi olan?
  • Yani paran ile rezil olmak denen şey vardır ya ben şu anda tamamen bu durumu yaşıyorum, Bu cihazı sadece duvara monteleyeceğim led tv nin arkasına koyarak görüntü kirliliği olmadan ve hd yayınlarında keyfini çıkarmak için almıştım aldığım ilk gün cihaz uçtu. Tabi hemen panik yok ! Bende bulunduğum yerdeki (Balıkesir) Next servisine götürdüm, arkadaş işinin ehli bir esnaftı! o gün iş çıkışı getirip geç kalmasaymışım hemen içine yeni yazılım atıp beni geri yollayacakmış ama artık yarın alırmışım. Sonuç 10 günden beri cevap yok alete ne olduğunu sorunca merkezden haber beklediklerini söylüyorlar (artık ne demekse) ama bir türlü bu haber gelmiyor.

    Alet güzeldir kötüdür bilmem, sadece bir akşam seyrettim, ama marka olarak biraz zayıf gibi. Bu tür durumlar yaşarsanız şaşırmayın. Alım kararı almadan bunuda bilin diye yazıyorum. Ben bu cihazı gidip almadan önce yine bu başlık altında bu yazıları okuyarak kararımı vermiştim. Böylede bir şey var herkez de bunu bilsin. Malı aldım diye malı öve öve bitiremeyen arkadaşların olduğunu da göze alın, iş sadece malın özelliğiyle bitmiyor, bu işin bir servis ayağıda var.




  • trt hd nin frekans değişikliğini nasıl yaparım.
  • menüden Kurulum-tp listesine girin. çıkan sayfada kırmızı tuşa basıp düzenle diyin. daha sonra
    frekans:11041
    Symbol rate: 08400
    Pol: dikey V değerlerini girin aramadan sonra çıkış diyin. tamamdır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.