Şimdi Ara

Next Minix HD (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
361.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar; SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV'yi yeni aldım. Bu TV için bu receiver'ı almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz, bu işlerden pek anlamam yorumları okudum son kez danışayım.
  • Ne tür yayınlar izlemek istiyorsunuz.Bunu yazarsanız daha doyurucu teklifler alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu cihazı aldım atv hd de bi sorun yok ama trt1hd ve trthd de takılmalar oluyor nedendir acama lnb eski diye olabilirmi 10 yıl önce almıştım ondan kaynaklanıyor olabilirmi
    değiştirmem gerekiyorsa hangisinden alayım yada bir ayarı falanmı var ben sirkeciden aldım cihazı 200 tl yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskmack

Arkadaşlar; SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV'yi yeni aldım. Bu TV için bu receiver'ı almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz, bu işlerden pek anlamam yorumları okudum son kez danışayım.

slm
    mevcut tvnızde next mınık ozellıksız bır cıhaz olarak kalır
    ustelık hd goruntu ve ısınma sorunu vardır ...

modul gırıslı,kart gırıslı,ıp tv ozellıklı,cccam yuklenebılen atlanta hdbox tavsıye ederım
    foruma ozel ındırımlıdır ...dukkan uyelıgıne ıstek yapıp ındırmlı ve 12 ay taksıtlı alabılırsınız
    http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hd-Box-Tuslu+hdmi-Kablo__isp3849374

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733

arkadaşlar uydu alıcısının internet bağlantısına kablo çektim internet bağladım yani fakat youtube falan girmedi. televizyonumda smart tv özelliği yok.bu eksikliği next minix ile giderebilir miyim?

sitesindeki gerekli yazılım güncellemesini yaptıktan sonra youtube dan video izlersin. 1080p veya 480p sen seçiyorsun. ileri geri falanda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi halinde

quote:

arkadaşlar uydu alıcısının internet bağlantısına kablo çektim internet bağladım yani fakat youtube falan girmedi. televizyonumda smart tv özelliği yok.bu eksikliği next minix ile giderebilir miyim?

sitesindeki gerekli yazılım güncellemesini yaptıktan sonra youtube dan video izlersin. 1080p veya 480p sen seçiyorsun. ileri geri falanda var.

peki sadece youtube'a mı girebilirim yani televizyonu mu smart tv gibi kullanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvirtuous
    onun dışında cihaz süper.. sigara paketi büyüklüğünde, ortalıkta kablo yok, kocaman bi receiver yok.. son derece derli toplu. Kanal geçişleri v.s. de gayet iyi..
    Peki mrvirtuous,
    Cihaz için usb hdd ya da flash diskten avi/mkv oynatmayı da test ettiniz mi? Ben de ortalığı toplamak ve sadeleşmek adına bu ürünleri düşünüyorum.
    TV ünitemin içi cihaz ve kablo dolu. Hem medya oynatıcı hem uydu alıcıdan kurtulmak istiyorum. Öğrenmek istediğim 2 önemli unsur şu:

• Türkçe karakter altyazı sorunu var mı?
    • Full HD mkv, avi performans sorunu var mı?

Bunları öğrenebilirsem minnettar olurum.
    Katkınız için teşekkürler.
  • bu cihaz 42lw4500 takılı ve sorunsuz çalişiyor sadece kötü özellikleri çok uzun süre çaliştımı mesela 3 5 saat çok hızlı kanal geçişi yaptımı yavaş geçiyor veya donarak geçiyor bunun nedenide cihaz ufak olduğu için sıcaklık yayılımı olmuyor olmadığı için %40 oranında yavaşlama meydana geliyor ama aynı kanalı 3 5 saat izlersen hızlı hızlı değiştirdimi hiç bir sorun yok sadece sürekli değiştirip durursan kasmalar oluyor yani çok fazla yüke bindimi ısıdan dolayı yavaşlama oluyor donma daha olmadı veya kitlenme ubs ile flim izlemede daha hiç bir sorun yaşamadım usbyi fat32 ve ntfs de okuyor 4gblik flim hiç bir kasma vs donma yavaşla olmadan izleyebiliyorum ama bundada bi sorun var nedensen bu cihaz yapanlar mı artık yoksa yazılımsal bi sorunmu yoksa benmi bulamdım alt yazı ile flim oynatmıyor illa flim e mkvmerge ile ekleyerek izleyebiliyorsunuz ilerleyen zamanlarda 20 25gb lik dts li HD flimleri nedicem sorun olmicağına inanıyorum ama denicem
    sonuç olarak cihaz 10 üzerinde 8 puan alır ısınma proplemi ile altyazı problemide çözüldümü süper bi cihaz ilerleyen zamnlarda konu takibindeyim ss ler koycam zaten ordada anlarsınız kaliteyi yardımcı olduysam ne mutlu

• @yalovagroup ;
    Menü-Tv sistemine gelin,kumandanızdan 0000 yazınız,bir yere girmeyeceksiniz.Buradaki konuları da takip ediniz.
    http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html
  • quote:

quote:

quote:

peki sadece youtube'a mı girebilirim yani televizyonu mu smart tv gibi kullanabilir miyim ?

hayır sadece youtube. önceden bu da yoktu. ilerde neler olur bilemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır sadece youtube. önceden bu da yoktu. ilerde neler olur bilemem

tamam teşekkür ederim. peki bu yazılımın ismi ne bir kaç tane yazılım indirdim ama hangisi olduğunu bilmiyorum ve yazılımı nasıl kuracağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: abtani

@tugrul6733

peki yazılım kurma işlemini nasıl yapcam ?

edit: kusura bakmayın orada usbden yazılım güncellemenin nasıl yapıldığı yazılıyormuş. çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E32D1212 -- 2 Temmuz 2012; 9:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Arkadaşlar; SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV'yi yeni aldım. Bu TV için bu receiver'ı almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz, bu işlerden pek anlamam yorumları okudum son kez danışayım.

slm

modul gırıslı,kart gırıslı,ıp tv ozellıklı,cccam yuklenebılen atlanta hdbox tavsıye ederım
    foruma ozel ındırımlıdır ...dukkan uyelıgıne ıstek yapıp ındırmlı ve 12 ay taksıtlı alabılırsınız

ben bu cihazı çıktığı günden beri kullanıyorum.. ısınma problemi var deniyor.. doğrudur cihaz ısınıyor ama ben olumsuz bir yansımasını görmedim.. HD yayınlarda nasıl bir problem oluyor aydınlatırmısınız.. ben bu güne kadar problemli kullanıyorumda farkındamı değilim.. şimdiden teşekkürler..

• Arkadaslar yeni cihaz aldım next minix full HD ama bir türlü biss giremiyorum ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek arkadaslar varmı lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy34

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

slm

ben bu cihazı çıktığı günden beri kullanıyorum.. ısınma problemi var deniyor.. doğrudur cihaz ısınıyor ama ben olumsuz bir yansımasını görmedim.. HD yayınlarda nasıl bir problem oluyor aydınlatırmısınız.. ben bu güne kadar problemli kullanıyorumda farkındamı değilim.. şimdiden teşekkürler..

maleseef ısınma sorunu ılerde donanım arızası olarak gerı doner

hd yayın kalıtesını demıstım daha once baska bır marka hd yayın ızlemedıysen o hd sana ıyı gelebılırde
    bızım gozumuz daha ıyıye alıstıgı ıcın ben mat bır ekran goruyorum

kalıtelı bır yayın verse yazmam zaten
    yazılımla rengı sısrılmıs bır hd yayın verıyor
    ayrıca next mınıx dukkanımda var
    ılla next ısteyenlere cıhazı takıp farklı cıhazlar arasındakı farkı gosterıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 3 Temmuz 2012; 16:35:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: depresiflaz

Arkadaslar yeni cihaz aldım next minix full HD ama bir türlü biss giremiyorum ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek arkadaslar varmı lütfen

Emu açma menü tv sistemine girin 0000 tuşlayın . Ekranın altında düzenle çıkacaktır.
  • Dostum defalarca denedim ama o yöntemle olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @depresiflaz
    Alttaki linkten son yazılımı yükleyip denermisiniz.
  • kanal geçiş hızı nasıl.
    dreamboxla kıyaslarsanız
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.