Şimdi Ara

Next Minix Black Hd+Plus Mini Uydu 99 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesaplı gibi geldi. Uzman arkadaşlardan yorum bekliyorum. Hazır tv kanalları turksat 4-a ya geçiyorken.

http://www.hepsiburada.com/liste/next-minix-blackplus-full-hd-mini-uydu-alicisi-usbdivx-iptv-pvr-/productDetails.aspx?productId=evnextminixblackp&categoryId=155057

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek sıcak değil. Ayrıca kargoya veriliş süresi 5 gün.

http://www.akakce.com/uydu-alicisi/en-ucuz-next-minix-hd-black-fiyati,840990.html
  • Akakcede uyguna var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

Pek sıcak değil. Ayrıca kargoya veriliş süresi 5 gün.

http://www.akakce.com/uydu-alicisi/en-ucuz-next-minix-hd-black-fiyati,840990.html

O sitelerden hiç alışveriş yaptınız mı??

• Arkadaşlar her yerde bu ürüne kampanya var kullanan varsa yorum yaparmı ? Dezavantajları nelerdir şöyle 4-5 yıl gider mi ?

Şu an evde Humax var fakat sd yani hd kanalları desteklemiyor 10 yıllık cihaz ama Sd kanallarda 2014 model next cihazlardan daha kaliteli görüntü veriyor Humax Hd uydular da 1-2 bin lira arası çok pahalı.
  • ürünü aldım hb den . ayarlarını düzgün yaparsanız gayet iyi oluyor görüntü . usb den çok rahat altyazı ile film izlenebiliyor . hdd tanıyor yayın kaydetme fasilitesi epey başarılı ama boyut biraz fazla . ben uydu forumlarından en iyi görüntüyü yapabilmek için epey uğraştım . fiyatına görünce kurt düştü içime ama alınabilir bir cihaz .
  • Başka önerisi olan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

Pek sıcak değil. Ayrıca kargoya veriliş süresi 5 gün.

O sitelerden hiç alışveriş yaptınız mı??

Hocam n11 den bu sitenin yarısı alışveriş yapmıştır bende dahil. Herhangi bir problemler karşılaşmadım.

http://www.n11.com/next-minix-hd-black-full-hd-1080p-uydu-alici-P26378806?cid=700501_next-minix-hd-black-full-hd-1080p-uydu-alici-P26378806&ref=akakce&v=1.51.6

• Uzun süredir bu fiyata satılıyor. Yaklaşık 3-4 hafta önce aldım. HD ve TKGS olması avantajlı. Kurduğumda uydudan güncelleme yaptı. Gayet kaliteli. Almak isteyen arkadaşlara öneririm.
  • Bu ve bunun gibi mini HD uydu alıcılardan uzak durun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Bu ve bunun gibi mini HD uydu alıcılardan uzak durun !

sebep ?
  • sebep ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi yaşadığım sorunlarımı Söyliyeyim.

Bu cihazlar ısınma sorunundn dolayı sıkça klitileniyor açılıp kapanıyor.
    Güncelleme sonrasında kanal sıralamanız,Biss şifreleri ve Ccam ayarlarınız sıfırlanıyor.
    Duruduk yere sinyal yok sorunu oluşuyor.
    Görüntüsü normal uydu alıcılarına göre çok vasat .
    Bazı serilerinde ses ve görüntüde senkronizasyon sorunu var.
    İnternete kablosuz bağlantıda sürekli kopmalar oluyor wifisi berbat.
    Servis hizmetleri berbat ötesi ilgi yok, neredeyse her soruna kullanıcı hatası diyip garanti kapsamındaki cihazlara tamir ücreti istiyorlar...

vs.vs.

Bunun gibi cihazları almaktansa orta seviye mini olmayan bir HD cihaz alınsa tahminimce bu saydığım sorunların çok azı bu cihazlarda olur, ve en basiti görüntü kalitesi daha iyi olur, eğer yerden dolayı sorununuz varsa kullanın ama yoksa kesinlikle tavsiye etmem eğer varsa kendi tvnizin içindeki uydu alıcısı bile bunlardan daha tatmin edici olduğunu düşünüyorum.

TF sitesine bir göz atın orda bir çok şikayet okuyacaksınız.
    Selamlar...

• quote:

Kendi yaşadığım sorunlarımı Söyliyeyim.

Güncelleme sonrasında kanal sıralamanız,Biss şifreleri ve Ccam ayarlarınız sıfırlanıyor.
    Servis hizmetleri berbat ötesi ilgi yok, neredeyse her soruna kullanıcı hatası diyip garanti kapsamındaki cihazlara tamir ücreti istiyorlar...

vs.vs.

Bunun gibi cihazları almaktansa orta seviye mini olmayan bir HD cihaz alınsa tahminimce bu saydığım sorunların çok azı bu cihazlarda olur, ve en basiti görüntü kalitesi daha iyi olur, eğer yerden dolayı sorununuz varsa kullanın ama yoksa kesinlikle tavsiye etmem eğer varsa kendi tvnizin içindeki uydu alıcısı bile bunlardan daha tatmin edici olduğunu düşünüyorum.

Selamlar...

Basit bir usb bellek ile kanal sıralaması ve bisslerin vs nin yedeğini alabilirsiniz. Isınmadan dolayı kitlenmeyi ilk sizden duydum.

• quote:

Kendi yaşadığım sorunlarımı Söyliyeyim.

vs.vs.

Selamlar...

2 aydır kullanıyorum , bana hiç denk gelmedi

bu dopru malesef , 2 yıllık programcı bile bu sorunu düzeltebilecekken ,malesef bizimkiler yazılımı dahi çinlilerden aldığından , kodlamasını yapamıyorlar

bende yok , kablonu kontrol et

bu da doğru değil malesef, turkey forumdan bakabilirsiniz konularına, üst seviye görüntü var

buna da hiç denk gelmedim

bunların dışında, diğer bahsettiğiniz hiçbir soruna denk gelmedim , ayrıca şikayeti olmayan firma mı var ? apple bile şikayetvar'da konuları dolu...
    ha ben 50 liralık hb çeki ile 50 liraya almıştım , şu anda fiyatları çok düştü, yakında 4a'ta geçiyoruz, gerçi birşey farketmeyecek , yine bütün hd kanallar paralı platformda olacak

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ben kendi yaşadığım sorunları yazdım size denk gelmemiş olmaması bu sorunların olmadığı anlamına gelmez ben sorunları kafamdan uydurmadım yaşadığım için yazdım,sizin kullandığınız seri belki daha az sorunludur yada cihaz sizin için yeteri kadar tatminkandır bu sizin görüşünüz, ayrıca sinyal sorunum için kablonu kontrol et demişsin, zaten bu benimde aklıma gelir aynı kablo başka cihazda sorunusuz çalışırken sadece bu cihazda sinyal yok problemi veriyor özetle ben kimseye illada bu cihazları almayın demiyorum isteği bağlı bir şey isteyen alır istemeyen almaz.
  • TV'de dahili uydu alıcı varsa ayrıca harici bir uydu cihazı almak ne gibi bir avantaj sağlar? Daha iyi görüntü kalitesi elde edebilir miyim?
  • Arkadaşlar bu cihazla ilgili başka bşr başlık vardı oraya da yazmıştım. aldım çok pişmanım. favoriler kısmı düzenlenemiyor. fav tuşuna dokununca işler karışıyor. bilen birisi iseniz tekrar eski listeye dönebiliyorsunuz ancak evde yaşlı veya bu işlerden anlamayan varsa tam bir eziyet. ayrıca kanallarda yayın alarken yavaşlayarak akıyor birsürü problemi var

• Bu uydu alıcısı ile tursat a4 e nasıl geçiyoruz bir sürü güncelleme yapıyor hala türksat 2 3 a yazıyor..
  • Ufak alacaksanız ucuza kaçmayın ve markalı , yazılımı falan upgrade edilen bişey alın. Ben indirime girmiş ucuz ürün almıştım hometech diye bir marka. Metro satıyordu. Görüntü falan çok iyi ama artık ısındığı için mi yoksa donanımı mı yetmiyor bilmiyorum HD yayınlarda hep donuyor. Kitliyor kendini. Özelliklede ATV HD ye gelince. Ya da sık sık kanal değiştirip zap yapınca kitleniyor. Yazılımsal donma desemmm değiştirme imkanı da yok üretici sayfası yok Normal büyük bir uydu alıcısı alacam artık gına geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.