|
Newegg yanlışlıkla, 12.nesil Intel işlemcilerini ilk müşterilerine yolladı

-
-
quote:
Ön siparişi ilk olarak veren müşterilerine daha piyasaya sürülmemiş olan 12.nesil Alder Lake işlemcilerini kargolayan NewEgg, müşterilerini arayıp bu durumdan kimseye bahsetmemelerini istedi.
Onlar da kimseye bahsetmemiş zaten... :)
-
Güzel reklam taktiği.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ARM işlemcilerin düşük güç tüketimi ile X86 yi tokatladigini gördükçe İnteli adam yerine bile koymak zulüm oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sürekli yanlışlıkla bişeyler oluyor
_____________________________ We're all born from the burst of a star ! -
Hep aynı hikaye ,zaten bilinçli yapılan bir şey yok: )) duyda ister inan,ister inanma.
-
Adamlar yanlışlıkla 12. Nesil işlemci gönderiyor, bizimkilerde bilerek hıyar yolluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Size ne adam parasını vermiş. Parasıyla değil mi kardeş? Basarım parayı kullanırım kapa çeneni diyebilmeliler. Ahh bizim Türkler olacaktı orada parasıyla değil mi la bebe diyecekti olay kapanacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 31 Ekim 2021; 14:53:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolar kurundan dolayı alamayan Türkler de bunu haber yapıyor 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İntel ne karar verecekmiş?
Ne güzel reklam olmuş oldu. Tebrik etmesi gerekir
Bende gecen hamburger soyledim fazladan 1 tane daha gelmiş. Cok sevindim.
Ütü siparişi verenlere mi göndermişler :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onca para verip işlemci alıcam birisi beni arayıp kimseye birsey'den bahsetme diyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | -
gönderse ne olacak göndermese ne olacak, zaten anakart yok.. türkiyeden alıcı çıkmıştır. dolar yükselir şimdiden satın alayım hesabı.. daha sonra anakart çıkarsa yanına eklerim diye.. aramasalar ne olacak çalıştıramadıktan sonra anayı bekleyecek o işlemci..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaland -- 31 Ekim 2021; 20:34:27 >
-
Gelecek ARM mimarisinde. Bunu son m1 pro ile gördük. 10 yıl içinde tüm üreticiler yavaş yavaş ARM'a geçecek. Zira macbook sebebiyle yazılımlar ARM destekli üretilmeye başlandı bile.
-
12.nesil hangi ara çıktı? Niye çıktı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mesaj nickname uyumu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende satışta görünce ne de olsa iade olur diye düşünüp sipariş geçmiştim gönderdiler şaşırdım.
_____________________________ -
millet yanlışlıkla piyasaya sürülmemiş işlemcileri bile alabiliyor. biz yanlışlıkla dolandırılıyoruz. başımıza yanlışlıkla gelebilecek en güzel şey bu. aradaki farkı güzel özetleyen bir konu olmuş...
_____________________________ -
Aaa, lütfen. Öyle deme. Bizim de başımıza iyi şeyler gelebiliyor. Dün bir scooter aldım internetten. Kur artmadan önceki fiyatı ile... Bin lira ucuza aldım.
Şaka bir yana, aslında aynı paraya aldım da, değersizleşen TL ile birlikte ben de fakirleştim tabi, "aaa, hala aynı fiyat" deyince atladım aldım. Normalde iki ay sonra falan alacaktım.
Başımıza gelen iyi şeyin içine edeyim özetle. Bunun iyi bir şey olması için dolarla kazanmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Onlar da kimseye bahsetmemiş zaten... :)
|
Adamlar yanlışlıkla 12. Nesil işlemci gönderiyor, bizimkilerde bilerek hıyar yolluyor
|
ARM işlemcilerin düşük güç tüketimi ile X86 yi tokatladigini gördükçe İnteli adam yerine bile koymak zulüm oluyor
|
Dolar kurundan dolayı alamayan Türkler de bunu haber yapıyor 😂
|
sürekli yanlışlıkla bişeyler oluyor |
Hep aynı hikaye ,zaten bilinçli yapılan bir şey yok: )) duyda ister inan,ister inanma.
|
Güzel reklam taktiği.
|
Bende gecen hamburger soyledim fazladan 1 tane daha gelmiş. Cok sevindim.
|
Size ne adam parasını vermiş. Parasıyla değil mi kardeş? Basarım parayı kullanırım kapa çeneni diyebilmeliler. Ahh bizim Türkler olacaktı orada parasıyla değil mi la bebe diyecekti olay kapanacaktı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X